| [MK3] Układ hamulcowy: Linka ręcznego | 

| Autor | Wiadomość | 

| Qzyn   

Model: Ford Fiesta Mk5`00
 Wersja: Sport
 Silnik: 1.6i/104KM

| 

|  Wysłany: 3 Kwi 2006,  09:07   [MK3] Układ hamulcowy: Linka ręcznego | 
 |  
               | 
 |  
               | Czy ktos moze mi odpowiedziec na jedno pytanie? czy kazda linka recznego w mk III ma ta badziewna plastikowa regulacje???? Ja mam prawie nowa linke i wczoraj chyba to urwalem :/ Bo jak pociagnalem to cos walnelo i reczny dalej byl ale.... 5 zabkow wyzej :( Jest jakis mocniejszy zamiennik tego?? |  
				| _________________ "Mission impossible" rozpoczęta
   |  
				| Ostatnio zmieniony przez trzeci 13 Lut 2010,  19:23, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|  | 

| odyniec   

Model: Inne auto
 Wersja: Ghia
 Silnik: Inny
 Imię: B.

| 

|  Wysłany: 3 Kwi 2006,  14:58 | 
 |  
               | 
 |  
               | a zabezpieczenie plastikowe wsadziles spowrotem? moglo sie samo rozkrecic. bez kanalu tam jest lipny dostep ale nie powiem ze nie mozliwy ;d |  
				| _________________ Model: Ford Fiesta mk6 `05 Wersja: ST Silnik: 2.0i (5) (150kkm)
 Model: BMW 3 e46 `01 Wersja: ? Silnik: 2.2i (5) (270kkm)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Lokmen   Zeus

Model: Inne auto
 Wersja: Inna
 Silnik: Inny

| 

|  Wysłany: 3 Kwi 2006,  15:12   Re: Linka ręcznego | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Qzyn napisał/a: |  	  | Czy ktos moze mi odpowiedziec na jedno pytanie? czy kazda linka recznego w mk III ma ta badziewna plastikowa regulacje???? Ja mam prawie nowa linke i wczoraj chyba to urwalem :/ Bo jak pociagnalem to cos walnelo i reczny dalej byl ale.... 5 zabkow wyzej :( Jest jakis mocniejszy zamiennik tego?? | 
 Tak - każda i strasznie jest to delikatna rzecz, a podstawą dobrego ręcznego nie jest linka tylko samoregulatory. Ja na szczęcie mam ręczny jak dzwon - prezes może poświadczyć w sobote sprawdzał  :-D .
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Qzyn   

Model: Ford Fiesta Mk5`00
 Wersja: Sport
 Silnik: 1.6i/104KM

| 

|  Wysłany: 4 Kwi 2006,  08:07 | 
 |  
               | 
 |  
               | Łokmen spoko, tylko jak chcesz np auto obrocic na slicku to sobie tego nie wyobrazam. Czasami trzeba po prostu mocniej pociagnac. Kurde rece opadaja. Odyniec no comments
   Jasne ze robilem to w kanale i dokrecilem kontre hehe
 |  
				| _________________ "Mission impossible" rozpoczęta
   |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.