Wiązka od włącznika granych foteli |
Autor |
Wiadomość |
Marcin5611
Model: Ford Fiesta Mk7`13
Wersja: Inna
Silnik: 1.5TDCi/75KM
|
Wysłany: 23 Mar 2020, 17:48 Wiązka od włącznika granych foteli
|
|
|
Witam ponownie,
Jako iż przełożyłem grzane fotele, mam bezpieczniki wiązki do foteli i przyciski do konsoli środkowej, to chciałbym również uruchomić grzanie foteli jednak brakuje mi ostatniego elementu, czyli krótkiej wiązki która idzie od/do włącznika grzania foteli. Czy ktoś z was wie jakie jest oznaczenie tej wiązki? Bo Aso jest niezbyt pomocne..
Ew. Czy ktoś Z was wie gdzie znajdę odpowiednie wtyczki żebym mógł sobie dorobić wiązke, nie chce robić tego na konektorach itd. Bo nie lubię druciarstwa;)
Podgląd włączników:
 |
Ostatnio zmieniony przez trzeci 5 Kwi 2020, 17:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Creep

Model: Ford Fiesta Mk7`10
Wersja: Sport
Silnik: 1.6DuratorqTDCi/95KM
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 2 Kwi 2020, 20:03
|
|
|
Ogólnie z kostkami to musisz szukać. Ja tą przy przyciskach kupiłem w elektronicznym i nawet nawet pasuje
Ja u siebie zrobiłem z modułem w pełni programowalnym jeśli chodzi o temperature i co dla mnie było najistotniejsze to pamięć. Ja nie chciałem zmieniać foteli wiec taniej wyszło z uniwersalnymi matami. Natomiast ty chcąc robić instalkę to z tego co ja się dowiadywałem to tam nie ma żadnego modułu bezpośrednie podpięcia. WIęc tylko pasuje ogarnąć kostkę przy przyciskach. Ew Szukaj z jakiegoś Anglika bo tego na potęgę jest.
 |
|
|
|
 |
Marcin5611
|
Wysłany: 4 Kwi 2020, 17:43
|
|
|
Dzięki za pomoc, nalazłem jedną wiązkę ale bez podanego nr kat. w kosmicznej cenie więc biorę się za robienie swojej wiązki.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Creep

Model: Ford Fiesta Mk7`10
Wersja: Sport
Silnik: 1.6DuratorqTDCi/95KM
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 7 Kwi 2020, 14:51
|
|
|
Daj info jak ci poszło |
|
|
|
 |
Marcin5611
|
Wysłany: 19 Kwi 2020, 15:31
|
|
|
Creep napisał/a: | Daj info jak ci poszło |
Trafiłem drugie przełączniki z kawałkiem wiązki, więc już było z górki.
Generalne u mnie wystarczyło przełożyć fotele na grzane, dorobić kawałek wiązki do przełączników i zamontować przełączniki.
 |
|
|
|
 |
pawel8708
Silnik: 1.25Duratec/60KM
|
Wysłany: 30 Mar 2025, 21:05
|
|
|
Witam, można jakaś fotke gdzie w kostce jest podłaczenie pod maty? bo wlasnie też zmieniłem fotele na grzane recaro ale nie wiem czy mam instalację pod grzane fotele, zamierzam dokupić przełacznik i podłaczyć się do kostki |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.