Fiesta Klub Polska


Poprzedni temat «» Następny temat

Nie mogę odpalić Google Maps w Syn3
Autor Wiadomość
brunoa 

Model: Ford Fiesta Mk8`18
Wersja: Titanium
Silnik: 1.0EcoBoost/100KM
Dołączył: 21 Maj 2014
Posty: 5
Skąd: poznan
Wysłany: 3 Kwi 2018, 10:23   Nie mogę odpalić Google Maps w Syn3

Witam
Problem jak w temacie , Iphon córki odpala bez problemu w zakładce Car play, natomiast
moim Huiwey z zainstalowanym Android Auto nie moge odpalić google maps na ekranie syn3.
Ten sam phon odpala mapy google w AA bez problemu w Renault Captur.
Ostatnio zmieniony przez trzeci 1 Sie 2018, 12:13, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wojtek Wawa 

Model: Ford Fiesta Mk8`17
Wersja: Titanium
Silnik: 1.0EcoBoost/100KM
Imię: Wojtek
Wiek: 38
Dołączył: 03 Sie 2017
Posty: 56
Skąd: Warszawa
Wysłany: 3 Kwi 2018, 11:19   

Przy odpalaniu ważne jest by zezwolić na pobieranie danych Fieście - jeśli tego nie klikniejsz, nie odpali.

Druga rzecz - AA w Sync3 wymaga instalacji AA co najmniej z lutego, jeśli masz zainstalowany starszy Android Auto, wtedy nie odpali.

Jeśli zrobiłeś wszystko co powyżej i Ci nie odpala, to przykro mi :-( BTW masz zły opis na profilu :-)
_________________
Fiesta mk8 100KM Race Red
 
 
brunoa 

Model: Ford Fiesta Mk8`18
Wersja: Titanium
Silnik: 1.0EcoBoost/100KM
Dołączył: 21 Maj 2014
Posty: 5
Skąd: poznan
Wysłany: 3 Kwi 2018, 14:21   

A gdzie zezwalam na pobieranie w syn3, w jakiej zakładce?
AA mam w najnowszej wersji wersji instalowałem 2 tyg. temu
Generalnie po połaczeniu kablem usb u mnie nic się nie dzieje.
Natomiast telefon po bluetooth działa bez zastrzezen
Opis poprawiony :)
 
 
Tared 

Model: Ford Fiesta Mk8`17
Wersja: Titanium
Silnik: 1.0EcoBoost/100KM
Wiek: 25
Dołączył: 14 Sty 2018
Posty: 29
Skąd: nie wazne
Wysłany: 3 Kwi 2018, 23:38   

a w ustawieniach sync 3 jest włączona opcja aa ?
 
 
Mars 

Model: Ford Fiesta Mk8`18
Wersja: Vignale
Silnik: 1.0EcoBoost/140KM
Imię: Marcin
Wiek: 44
Dołączył: 05 Kwi 2014
Posty: 143
Skąd: Spod Bydgoszczy
Wysłany: 4 Kwi 2018, 09:20   

Brunoa- sprawdź, czy po połączeniu kablem twojego telefonu masz przesył danych, czy tylko ładowanie. Musi być przesył danych.
_________________
ZHDK A Rh"-".
 
 
msky 

Model: Ford Fiesta Mk8`18
Wersja: Titanium
Silnik: 1.0EcoBoost/125KM
Wiek: 32
Dołączył: 13 Cze 2018
Posty: 12
Skąd: Otwock
Wysłany: 27 Lip 2018, 10:11   

Stary temat, ale też miałem problemy z AA.

Ponieważ google na razie nie wypuszcza google vr-api, będą fochy apki.

Jak zwalczam problemy aplikacji, kiedy po jakimś czasie google blokuje połaczenie:

1. Pobieram najnowszą wersję APK:
Android Auto
Sugeruję pobierać tylko z tego miejsca.
Pobierając koniecznie sprawdź jaki masz system. Czy 32 czy 64 bitowy?
arm-v7a = 32 bity
arm64-v8a = 64 bity
Pobieramy zgodnie ze swoim systemem.

2. Usuwam dane aplikacji, jeśli mam ją zainstalowaną. W ustawieniach Android Auto "usuń wszystkie dane". Koniecznie wymuszam zatrzymanie aplikacji.

3. Wyłączam dostęp do internetu (tryb samolotowy) Nie włączam żadnych opcji w ustawieniach aplikacji, po jej uruchomieniu.

4. Koniecznie odznaczam opcję analityczną w systemie > na dole google analytics.
Jest to wyłączenie nie tylko GA, ale także GTM, które odpala triggery blokujące w pewnych sytuacjach działanie aplikacji.

Obecnie jestem na etapie wywalania całego kontenera GTM z apki. Zamierzam jej używać w oparciu o własną modyfikację.
_________________
kolor chrome blue
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Brak nowych postów Ogłoszenie: FAQ - Dlaczego 1.8 Diesel nie chce odpalić
Zajrzyjcie tutaj zanim spytacie o to samo.
Rkalitka Silniki diesla 230 23 Gru 2014, 20:23
Jaszczur
Brak nowych postów Przyklejony: Strony i linki o Fiestach i nie tylko
Nikuś Linkownia 23 22 Gru 2017, 09:59
autovairas
Brak nowych postów Nie mogę odpalić silnika.
MMonio1994 Elektryka ogólna 1 22 Lip 2016, 20:50
MMonio1994
Brak nowych postów Nie mogę otworzyć maski.
Linka zdaje się być w porządku
Huk Mechanika ogólna 7 23 Lut 2015, 11:14
FFDriver
Brak nowych postów [MK3] Nie mogę zatankować gazu
Brak sprężynki w zaworze tankowania- czy to jest powodem?
kodimaster4 LPG 6 26 Sty 2011, 09:51
van


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group




Instagram




Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.