|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Ogólnopolski Zlot FKP - Boszkowo 2007 - Zapraszamy na Boszkowo 2007 - 07-09 wrzesień 

AeRJot - 21 Maj 2007,  08:35 Temat postu: Zapraszamy na Boszkowo 2007 - 07-09 wrzesień zgodnie z obietnica w Radomiu zakładam topic ....

a wiec ... FiestaMANIACKlubFiesta frakcja bezfrakcyjnych z WLKP zaparasza na weekendowy spocik integracyjny o zabarwieniu grillowo-piwnym (z naciskiem na piwnym  ) w BOSZKOWIE (link: http://boszkowo.info/?red...rts.php&id=143)

ośrodek przetestowany w zeszłym roku sprawdził sie wyśmienicie (suuuuper ławki dla Pitera   ) ale jak własnie rzeczony FKP Piter stwierdził musimy wczesniej zarezerwowac termin i tu prosze o propozycje terminów jakie Wam pasują, by frekwencja była jak najwieksza (spocik tak gdzies za miesiąc ... półtora) oraz wpisywanie 1000% uczesników i .... do wypicia .... tzn miałem na myśli do zobaczenia   

1) AeRJot

2) Kratek

3) FKP Piter
												 Piter - 21 Maj 2007,  08:58
  Witam.

Ponieważ w Radomiu pojawił się pomysł organizacji drugiego ogólnopolskiego zlotu czysto integracyjnego, bez toru, w innej części Polski, na wczesną jesień, padła propozycja spotkania właśnie w Boszkowie.

Zlot miał by sie odbyć w 2-giej połowie Września.

Myślę że prezes dopiszę tutaj więcej szczegółów.

Ja serdecznie wszystkich zapraszam i zapewniam że Boszkowo to świetne miejsce na tego typu spotkania.

Proszę o wpisywanie się osób które były by chętne na ten zlot.
												 Marcin - 21 Maj 2007,  09:12
  Jestem jak najbardziej za.
												 charpia - 21 Maj 2007,  11:26
  Jestem za wrześniem ale w pierwszej połowie ... Pozdro    
												 jaco11 - 21 Maj 2007,  12:18
  po konsultacji z Piterem jestem za Ciekawe co Dora na to heheeh

dobra ostrzę żabki i do akcji

druga połowa września jak najbardziej
												 Piter - 21 Maj 2007,  12:52

| jaco11 napisał/a: | 	 		  | po konsultacji z Piterem jestem za  | 	  

charpia - 21 Maj 2007,  12:55
  Kurde, ale ja mam w drugiej połowie września, pierwsze zajęcia     których nie moge opuścić... nie róbcie mi tego buuuu błagam    
												 AeRJot - 21 Maj 2007,  13:00
  ja tez jestem za pierwszą połową wrzesnia .... bo i ciepło i wykompac sie mozna a jezioro zacne ... wiec ja bede głosował na początek wrzesnia
												 Suchy87 - 21 Maj 2007,  18:40
  pierwsza połowa września- jeszcze przed poprawkami no i jak blisko z P-nia   
												 madek - 21 Maj 2007,  19:23
  tez bym wolal pierwsza polowe wrzesnia, bo w drugiej jest sesja ktora mnie pewnie nie ominie. moze w koncu uda mi sie wybrac na jakis spocik-zlocik zeby odrobic zaleglosci     wstepnie sie jak najbardziej pisze
												 WooYownik - 21 Maj 2007,  19:29
  a mi obojetny termin postaram sie byc  na 100% ... poza tym juz Wam obiecalem ze przyjade   
												 Piter - 21 Maj 2007,  19:38
  No właśnie, już nie masz wyjścia    
												 WooYownik - 21 Maj 2007,  19:44
  teraz jak mam prace to moge wszedzie jezdzic ...
												 kratek - 21 Maj 2007,  20:54
  MI jest obojetny termin....bo i tak bede    tylko dlaczego tak pozno? nie mozna czegos wczesniej wymyslic - tylko wrzesień?    

| Cytat: | 	 		  | ... poza tym juz Wam obiecalem ze przyjade   | 	  

....wlasnie nie ma odwrotu   
												 Pablo784 - 21 Maj 2007,  20:57
  na mnie mozecie tez liczyc w1000%
												 Marcin - 21 Maj 2007,  21:02
  Ja mam zamiar sie sie pojawic bez wzgledu na termin. 

Kratek są jeszcze plany na Dziwnów, wiec tam tez sie mozna wybrac.
												 Piter - 22 Maj 2007,  07:46
  kratek, chodzi o to że w wysokim sezonie ciężko będzie zarezerwować miejsce dla większej ilości osób tylko na wekend. 

Co do Dziwnowa to po rozmawie z Pawłem impreza na więcej osób odpada bo nie ma tyle miejsca.

Prezes chciał organizowac taki zlocik własnie na wczesną jesień i skoro my i tak robimy Boszkowo i jest mozliwośc przyjazdu wiekszą grupą więc propozycja padła właśnie na Boszkowo.
												 zefir - 22 Maj 2007,  08:34
  pierwsza polowa wrzesnia mi nie pasi ja min do 18 kazdego miesiaca siedze w pracy i nie moge sie wyrwac

a tym bardziej wrzesien gdzie nie wiem czy nie bede mial poprawek ;D

jakby to byl np. sierpien to bym sie pisal:D tak czy siak ale wrzesien zawsze dla mnie jest masakryczny:D
												 QBOSS - 22 Maj 2007,  08:58
  Ja nie mam wyjścia musze być bo inaczej Kratek mnie zapakuje do bagażnika i na siłę przytarga    A na full bass pewno do dotarł bym bym już kompletnie głuchy   
												 charpia - 22 Maj 2007,  09:27

| QBOSS napisał/a: | 	 		  Ja nie mam wyjścia musze być bo inaczej Kratek mnie zapakuje do bagażnika i na siłę przytarga    A na full bass pewno do dotarł bym bym już kompletnie głuchy    | 	  

O to Fajnie, bo będę miała pilota i eskorte... ech Kuba 70km/h Cię czeka ze mną    

Ps. Wczoraj już sprawdziłam trasę, odległość, koszta  i czas dojazdu... nie jest źle     
												 diodalodz - 22 Maj 2007,  11:35
  ja też bym sie raczej pojawił moja landryneczką . tylko trzeba tak cyrkolwać zeby w kampanie wrześniowa nie trafić bo bedzie rozpacz . Ja jestem z grupy wiecznych studentów .
												 Piter - 22 Maj 2007,  11:38
  Poczekajmy co prezes napisze. Jak On to widzi. 

Mnie tam bez różnicy. 

Ale 2 ostatnie tyg. Sierpnia odpada bo pije z Panem 11 nad morzem    
												 trzeci - 22 Maj 2007,  11:50
  Ja mogę się tym zająć ale po powrocie z delegacji.

W tej chwili mam zbyt wiele na głowie     

Pomysł bardzo fajny i trzeba go zrealizować, ale nie dam rady teraz nawet go przemyśleć.

Pozdro ....
												 Piter - 22 Maj 2007,  12:05
  A może tematem zajmą sie pomysłodawcy czyli AeRJot i Kratek. Maja nie daleko i znaja ośrodek. Zresztą jest tam ich wiele.

Potrzeba nam tylko ustalić termin i działamy    
												 trzeci - 22 Maj 2007,  12:10
  To działajcie, działajcie. 

Ja się odezwę w tym temacie, ale dużo później.

Pozdro ...
												 AeRJot - 22 Maj 2007,  12:42
  mamusku jak ja sie ciesze ze zobacze Wasze pijane mordki (miałem na mysli usmiechiete) i to w wiekszej ilości ..... jak powiedział Piter mozemy ruszyc temat i zajac sie rezerwacjami (i tak robiłem to rok temu) ale sęk w tym by ustalic termin .....

jako ze do tej pory nie padły komkretniejsze terminy to ja pisze pierwszy propozycje ... 

07.09 do 09.09  .....
												 Piter - 22 Maj 2007,  13:16
  Mi w zasadzie pasuje każdy. I tak będę     

No ale jak tak konkretnie to wolał bym:

14-16.09 
												 jaco11 - 22 Maj 2007,  18:36

| FKP Piter napisał/a: | 	 		  | Ale 2 ostatnie tyg. Sierpnia odpada bo pije z Panem 11 nad morzem | 	    ostatnio sie zastanawiam kiedy nie piję :(

mi grozi AA    
												 zefir - 22 Maj 2007,  18:40
  Jaco pamietaj lepiej byc znanym Pijakiem niz Anonimowym Alkoholikiem bat
												 abla - 22 Maj 2007,  19:09
  Ja również z miłą chęcią pojawię się w Boszkowie      

Piter, wyregulujemy zaworki w Pasku  :lol: a w razie problemów to Dioda pomoże, jeśli będzie na miejscu to nie trzeba będzie do niego dzwonić     ;-) 

A termin im wcześniej tym lepiej   
												 kratek - 22 Maj 2007,  19:52

| Cytat: | 	 		  | Ja nie mam wyjścia musze być bo inaczej Kratek mnie zapakuje do bagażnika i na siłę przytarga  A na full bass pewno do dotarł bym bym już kompletnie głuchy   | 	  

własnie ziomus...nie masz wyjscia - widze Cie i ...juz     

jakby co wiem gdzie po Ciebie wjechac heheheh 

Piotrek

dlatego chcialem wczesniej,zeby szybciej sie z Wami spotkac       

tak czy inaczej ja bede napewno    wiec nie podaje jakis terminów

pozdro   
												 AeRJot - 22 Maj 2007,  20:03
  hmmm widze ze jest wielu który bez względu na termin przyjada wiec ... moja propozycja by spotkac sie we wresniu jako ogólnopolskim .... a wczesniej jako "przedbiegi" albo trening przed ogólopolskim .... jak o mnie chodzi bede na obu   
												 molu - 22 Maj 2007,  20:17
  Odemnie blisko wiec wstepnie jestem na tak     . Termin raczej nie gra roli    

Wstepnie podliczajac 15 osob na yes  8)  

pozdro
												 Piter - 22 Maj 2007,  20:40
  AeRJot,  raczej bym sie trzymał jednej daty zeby nie bylo jak w zeszlym roku ze Boszkowo 2 nie wyszło. A tak to ludzie beda czekac i napewno przyjadą.

ja licze na min.20 osób. 

abla, teraz pójdziemy po bandzie i rozbierzemy turbosprężarkę :lol:
												 charpia - 22 Maj 2007,  21:10

| AeRJot napisał/a: | 	 		  

07.09 do 09.09  ..... | 	  

Ładna data i tuż po wypłacie     Jestem ZA
												 Majki - 23 Maj 2007,  09:47
  Wstępnie również się pisze      Termin mi bez różnicy - kaska i tak będzie    
												 beliaal1 - 23 Maj 2007,  11:54

| charpia napisał/a: | 	 		   	  | AeRJot napisał/a: | 	 		  

07.09 do 09.09  ..... | 	  

Ładna data i tuż po wypłacie     Jestem ZA | 	  

hmm termin ciekawy bo w drugiej połowie urzęduję w zakopanym jak dla mnie ok pogadam jeszcze ze swoja pania ale postaram sie ja naklonic na wyjazd tak wiec jest póki co 50% na 50% najwyzej przyjade peugeotem   
												 molu - 23 Maj 2007,  13:23

| charpia napisał/a: | 	 		  

Ciotka bedzie po wyplacie(dostala powyzke) wiec kasą sie nie przejmujcie  ;-)  :-D     

pzdr
												 Piter - 23 Maj 2007,  13:49
  Sie pracuje to sie ma  :lol:
												 dORA11 - 23 Maj 2007,  14:33

| FKP Piter napisał/a: | 	 		  | Sie pracuje to sie ma  :lol: | 	  

dzieci
												 zefir - 23 Maj 2007,  15:32
  zaczyna byc taki skladzik ze nie wypada zebym nie przyjechal:D, Dioda jak cos wbijam sie do Ciebie do wanny 200L:D
												 sowa - 23 Maj 2007,  20:39
  dioda!!!! masz wanne 200L ???  tez sie wbijam      bedziecie musieli sie posunąc    

mi termin pasi bo nie mam pojecia co bede robic we wrzesniu   
												 charpia - 23 Maj 2007,  20:43

| molu napisał/a: | 	 		   	  | charpia napisał/a: | 	 		  

Ciotka bedzie po wyplacie(dostala powyzke) wiec kasą sie nie przejmujcie  ;-)  :-D     

pzdr | 	  

Kabel         
												 Piter - 23 Maj 2007,  20:48
  sowa,  SUPER            
												 sowa - 23 Maj 2007,  20:50
  no piter 50km od domu to by burza piaskowa albo tornado mnie musiało zatrzymac ..... i tak by nie dało rady    

....p.s. (patric sułejzi? ) i tak pewnie 40% ostatniego dnia powie sorry mam strasznie smutną wiadomosc   
												 charpia - 23 Maj 2007,  20:58
  ech to blisko masz... już Ci zazdroszczę, dzis sprawdzałam kilosy z Łodzi i z Wrocka... z Wrocka mam bliżej    ziom

A w ogóle, to moglibyśmy spota np w Poznaniu zrobić w miedzy czasie, bo to tak jakoś po środku wypada, nie ? Ale to osobny temat    
												 Piter - 23 Maj 2007,  22:00
  Po środku czego?
												 kazi - 24 Maj 2007,  00:24
  no po środku nas    
												 charpia - 24 Maj 2007,  08:55

| kazi napisał/a: | 	 		  no po środku nas     | 	  

Dokładnie... Gorzów, Łódź, Wrocław, Bydgoszcz     dodam jeszcze Zielona Góra, Toruń i Szczecin itp itd  ;-)

ale nie zaśmiecajmy tu tematu, jak ktoś chętny na "w między czasie", to poproszę o osobny temat    
												 Yolka - 24 Maj 2007,  10:11
  Ja się chętnie wybiorę - jeśli mnie przygarniecie ;-)

wrzesień jak na razie zapowiada się spokojnie...i chyba "kampanii" na uniwerku nie będzie, wiec proponowany termin pasuje    

| charpia napisał/a: | 	 		  |  dodam jeszcze Zielona Góra, Toruń i Szczecin itp itd   | 	  

dobrze mówicie Siostro  greenpeace    
												 Bongo - 24 Maj 2007,  11:03
  panie i panowie ...opuscilem radom z przyczyn odemnie nie zaleznych takze boszkowo na 100 %    bywam tam co wakacje to i teraz moge wpasc :d 7.09 - 9.09 jak najbardziej ZA   
												 Piter - 24 Maj 2007,  13:44
  Robi się ciekawie   

A gdzie reszta WLKP z zeszłego roku   
												 charpia - 29 Maj 2007,  11:23
  Ty to Pietrek sie szykuj, bo razem jedziemy... To znaczy ja z Tobą jako pasażer       
												 QBOSS - 29 Maj 2007,  12:18
  Hehe widzę że składzik sie rozrasta i oby tak dalej , chyba musze zacząć ćwiczyć swoją wątróbkę   
												 Piter - 29 Maj 2007,  12:21
  Oki     

Dobra chłopaki, rozeznajcie sie juz jak bedzie z miejscami na te dwa pierwsze wekendy Września, myslę że na ok 20osób.

Tak żeby mozna było wybrać juz konkretnie termin.

Ceny itd.

I dajcie znać      

PS.Abla gdzie jest reszta WLKP TEAM    
												 QBOSS - 29 Maj 2007,  12:32

| FKP Piter napisał/a: | 	 		  

PS.Abla gdzie jest reszta WLKP TEAM    | 	  

Heh daje D..... na zlocie tez nikogo nie było
												 abla - 29 Maj 2007,  16:26

| QBOSS napisał/a: | 	 		   	  | FKP Piter napisał/a: | 	 		  

PS.Abla gdzie jest reszta WLKP TEAM    | 	  

Heh daje D..... na zlocie tez nikogo nie było | 	  

Spokojnie     Do września jeszcze dużo czasu. Zobaczymy ilu z tych co już się tu zadeklarowało w rzeczywistości się pojawi    
												 K0zi - 29 Maj 2007,  17:15
  tez sie pisze chyba ze wczesniej wojsko mnie zgarnie    

ja jestem za 7-9.09
												 mefisto.diabel - 31 Maj 2007,  12:24
  Tak jak wspomnialem na lamach forum WLKP. Jesli czas bedzie odpowiedni to odpale tego Zeteca (w trakcie napraw) i dojade   . W piwem i kielbasami   
												 harek - 2 Cze 2007,  11:59
  ja raczej tez bym sie pisał jeśli nic mi nie wypadnie   
												 charpia - 2 Cze 2007,  16:04

| harek napisał/a: | 	 		  ja raczej tez bym sie pisał jeśli nic mi nie wypadnie    | 	  

Ech... wkurza mnie takie gadanie. Deklarujesz sie? To znaczy, że masz zamiar spotkać sie z nami i nic w tym czasie nie powinno Ci wypaść, no chyba, że jakieś życiowe sytuacje          Zatem rozumiem, że jedziesz    
												 harek - 2 Cze 2007,  16:28

| charpia napisał/a: | 	 		  | Ech... wkurza mnie takie gadanie. Deklarujesz sie? | 	  

myśl co chcesz, ale ja nie wiem gdzie ja będę we wrześniu i co będę robił !!!!

chce przyjechać ale nie mogę obiecać czy nic mi nie wypadnie...

mam nadzieje ze sie rozumiemy...
												 charpia - 2 Cze 2007,  16:32
  Spoko,chciałam Cię sprowokować i podnieść nieco ciśnionko... i pewnie mi się udało     

No... kto następny na zlocik  fajka
												 Piter - 2 Cze 2007,  16:34
  Rozumiemy.

Póki co zbieramy chętnych żeby wiedzieć na ile osób robić rezerwacje.

Jak juz dostaniecie konkretne informacje:

termin, koszty, ośrodek

będziemy tworzyć liste osób zdecydowanych.

Wszystkie informacje dostaniecie od AeRJot-a i Kratka jak tylko ruszą z tematem. 

harek - 2 Cze 2007,  16:34

| charpia napisał/a: | 	 		  Spoko,chciałam Cię sprowokować i podnieść nieco ciśnionko... i pewnie mi się udało     

No... kto następny na zlocik  fajka | 	  

;-)
												 trzeci - 2 Cze 2007,  16:35
  Ja będę     

Gdy opadnie ostatni pyłek kurzu po zlocie w Radomiu, nagłośni się zlot w Boszkowie jako   II Oficjalny Zlot FKP w 2007 roku. 

Pozdro ...
												 Piter - 2 Cze 2007,  16:37

| trzeci napisał/a: | 	 		  Ja będę     

Gdy opadnie ostatni pyłek kurzu po zlocie w Radomiu, nagłośni się zlot w Boszkowie jako:  II Zlot FKP w 2007 roku. 

Pozdro ... | 	  

Super    
												 charpia - 2 Cze 2007,  16:40

| trzeci napisał/a: | 	 		  Ja będę     

Gdy opadnie ostatni pyłek kurzu po zlocie w Radomiu, nagłośni się zlot w Boszkowie jako   II Oficjalny Zlot FKP w 2007 roku. 

Pozdro ... | 	  

No to kurde niezła ekipa sie szykuje , ja pitole oj bedzie sie działo....derti densing?  8|  

SOWAAAAA podobno Yolka będzie i Brook i.... (kto tam jeszcze z Pań      ) no, no to tym razem umrę na abstynencję     ps.rzucam palenie  ziom hm...
												 Brook - 2 Cze 2007,  18:23
  Hmmm.. bardzo chciałabym pojechać do Boszkowa.. jeziorko Dominickie wydaję się być bardzo fajne  ;-) 

Myślę razem z Hrymką nad tym intensywnie, ale w tej chwili nie dam jednoznacznej odpowiedzi.     

Będziemy robić wszystko aby móc się pojawić (chociaż mamy 588 km). 

Wstępnie można nas doliczyć    
												 kratek - 2 Cze 2007,  20:35
  Temat Boszkowa ruszy pełną parą jak tylko spotkam sie z Arturem i obgadamy co i jak...

A z tak wybornym squadem az milo sie spotkac ponownie...bo juz nie moge sie doczekac          ziom ziom

Wiec juz teraz wszystkich gorąco ZAPRASZAMY    
												 charpia - 2 Cze 2007,  22:05

| kratek napisał/a: | 	 		  Temat Boszkowa ruszy pełną parą jak tylko spotkam sie z Arturem i obgadamy co i jak...

A z tak wybornym squadem az milo sie spotkac ponownie...bo juz nie moge sie doczekac          ziom ziom

Wiec juz teraz wszystkich gorąco ZAPRASZAMY     | 	  

Nie tylko Ty sie nie mozesz doczekać.... ja nawet w nocy, przez sen myślę o Boszkowie  :-D
												 Piter - 3 Cze 2007,  08:43
  kratek, spróbujcie poszukać fajnego ośrodka po drugiej stronie jeziora.

Ul.Dominicka.

Tam gdzie są wszystkie knajpy i "zaplecze gastronomiczne"    
												 Majki - 3 Cze 2007,  21:03
  "Zaplecze gastronomiczne" to sobie przywieś z domu - będzie więcej i taniej      A do kombiaka to zmieścisz duuuuuuuuuuużo napojów   
												 zefir - 3 Cze 2007,  21:22
  moj bagaznik jest moim zapleczem;D
												 AeRJot - 3 Cze 2007,  21:33
  Piter ... dzis rozmawiałem z Puciem i tez sie zadeklarował wiec PijakTeamFestival rusza pełną para .... 

a co do szczegółów to spotkanie z Kratkiem planujemy na ten tydzień, a jesli w robocie nic wiekszego nie wypadnie to w najbliższy weekend zamierzam sie wybrac by zlustrowac troche okolice i obgadac conieco ....
												 Piter - 4 Cze 2007,  06:25

Czekamy 

odyniec - 11 Cze 2007,  09:41
  a beda magiczne trunki, co najmniej tak wytrawne jak te łódzkie "Gruszkówki"??
												 zefir - 11 Cze 2007,  10:13
  nie lodzkie ale poludniowe
												 Piter - 11 Cze 2007,  10:29

| odyniec napisał/a: | 	 		  | a beda magiczne trunki, co najmniej tak wytrawne jak te łódzkie "Gruszkówki"?? | 	  

Oczywiście.

I żadnych kolorowych perfum.

Wszystko co nie Polskie mi szkodzi  :lol:
												 Marcin - 11 Cze 2007,  16:57
  Piter a skąd wiesz, a moze te gruszki z Polski były    
												 Piter - 11 Cze 2007,  19:28
  Marcin, no przecież pisze ze ma być Polskie  8)
												 K0zi - 15 Cze 2007,  16:59
  Jak się nazywa ten ośrodek??
												 Piter - 15 Cze 2007,  17:49
  Pytaj AeRJot-a i Kratka. Oni załatwiają.
												 charpia - 15 Cze 2007,  20:43

AeRJot i Kratek     

Jak tam się sprawy mają? Wieta już coś? Kurde czas  odlot
												 QBOSS - 15 Cze 2007,  21:14
  Kurde czemu to tak puźno :> ja już nie moge sie doczekać   
												 Parzych - 21 Cze 2007,  15:24
  Ja też się piszę, najchętniej na 07.09 do 09.09, bo może jeszcze będzie ciepełko i można będzie się pokompiułkować w jezioreczku...
												 charpia - 21 Cze 2007,  18:25

| parzych73 napisał/a: | 	 		  | Ja też się piszę, najchętniej na 07.09 do 09.09, bo może jeszcze będzie ciepełko i można będzie się pokompiułkować w jezioreczku... | 	  

Ty to tylko o kąpielach myslisz...    
												 beliaal1 - 22 Cze 2007,  16:03
  na rozgrzana głowę zawsze najlepsza kąpiel
												 djpleban - 26 Cze 2007,  12:16
  wy to k...wa nie macie kiedy się umawiac    ja bym niezmiernie chętnie pojechał... radom nadrobic i te sprawy...

ale akurat mam ślub siostry             :vbad:
												 Piter - 26 Cze 2007,  12:22
  siostra zrozumie    
												 Lokmen - 26 Cze 2007,  13:13
  ooooooooo - dawaj fotki siostry
												 PUCIO - 26 Cze 2007,  17:45
  ZAŚPIEWAMY JEJ 

STO LAT!!
												 dORA11 - 26 Cze 2007,  21:02

| charpia napisał/a: | 	 		    

SOWAAAAA podobno Yolka będzie i Brook i.... (kto tam jeszcze z Pań      ) no, no to tym razem umrę na abstynencję     ps.rzucam palenie  ziom hm... | 	  

a o mnie ciotka to juz zapomniałaś    
												 odyniec - 27 Cze 2007,  06:16

| charpia napisał/a: | 	 		  |  ps.rzucam palenie  ziom hm... | 	  

haha dwa razy juz tak rzucalem   
												 charpia - 27 Cze 2007,  09:34

| odyniec napisał/a: | 	 		   	  | charpia napisał/a: | 	 		  |  ps.rzucam palenie  ziom hm... | 	  

haha dwa razy juz tak rzucalem    | 	  

A ja rzucam codziennie wieczorem    
												 beliaal1 - 27 Cze 2007,  11:06
  moj znajmoy rzuca palenie 20 razy na paczke
												 Piter - 27 Cze 2007,  21:30
  No i mamy komplet    
												 osimek1 - 28 Cze 2007,  00:18
  Piter ja bym sie tak optymistycznie na to niezapatrywal, popatrz na to ile osob mialo byc w radomiu a ile sie pojawilo:(
												 Piter - 28 Cze 2007,  06:31
  Sie zobaczy  muzyk
												 trzeci - 28 Cze 2007,  10:39
  Zapraszamy do lektury tutaj - najświeższe newsy na temat zlotu od Organizatorów   

Pozdro ...
												 osimek1 - 28 Cze 2007,  12:20
  oooo widze ze zapowiada sie ze ta impreza wyjdzie mi sporo taniej jak impreza w radomiu:)
												 Piter - 28 Cze 2007,  12:42
  No przecież mówiłem wam że nie bedzie drogo    
												 PUCIO - 28 Cze 2007,  16:09
  fakt imprezka zapowiada sie przednia !! ziom

jak dobrze pujdzie wpadne na zlocik nowom fofkom    

Piter - 2 Lip 2007,  18:33
  Potrzebny sprzęcior na imprezke :

http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=24746

Kto ma możliwość niech da znać  8)
												 odyniec - 3 Lip 2007,  20:17

proponuje zwycięzce turnieju Audio z Radomia przywołać   
												 osimek1 - 3 Lip 2007,  23:47
  taaa to moze niech jeszcze ktos prostownik wezmie    i sciane zburza w dyskotece zeby mozna bylo fiesta tam wjechac   
												 odyniec - 4 Lip 2007,  05:05
  to tam fiesty nasze nie wjaaaaaaaaada?????????? eeee to co to za klub      
												 PUCIO - 4 Lip 2007,  18:41
  wjadą wjadą !

ale właściciel prosił o pozostawienie autek przed budynkiem 

hi hi !!   
												 kratek - 4 Lip 2007,  19:02
  o sprzet nie ma co sie martwic

zabieram ze sobą troszke mocy ;-) a jakby co Aerjot mi pomoze i impreze rozkrecimy    

pozdro
												 zefir - 4 Lip 2007,  19:04
  ja zem bede DJ 1,2 L   
												 charpia - 4 Lip 2007,  19:56
  Ty Zefir to się wszędzie wkręcisz  peryskop   
												 Piter - 4 Lip 2007,  20:35
  Nie no, poważnie do Was mówię. Wynajęliśmy sale na imprezkę, głośniki są ale potrzebny jest sprzęcior. Przecież nie będziemy się bawić w sali a muza będzie dudnić z fiesty przed budynkiem. Muze z auta to można sobie do grila włączyć, ale na bale to lekka kicha.
												 osimek1 - 4 Lip 2007,  20:42
  a wzmaka niedaja do tych glosnikow?? tak to pewnie jakis laptop bedzie - wiec bedzie zrodlo muzyki
												 Piter - 4 Lip 2007,  20:54
  No właśnie nie dają.
												 odyniec - 4 Lip 2007,  21:10
  :/ nic tylko im spalic kolumny nie martwiac sie o reszte.
												 WooYownik - 4 Lip 2007,  21:20
  no to jakas mini wieza by sie przydala i pal licho ich kolumny ....
												 osimek1 - 4 Lip 2007,  21:26
  ile watow maja te kolumny moze jeszcze napiszcie - zeby niezjarac wzmaka
												 Lady-Mafioska - 4 Lip 2007,  22:25
  ;-) a moze jakąś orkiestre                       
												 Piter - 5 Lip 2007,  06:17

| osimek1 napisał/a: | 	 		  | ile watow maja te kolumny moze jeszcze napiszcie - zeby niezjarac wzmaka | 	  

PUCIO ma się dokładnie dopytać, ze szczegółami - to napisze.
												 Majki - 6 Lip 2007,  11:33
  A na ten ośrodek to można przyjeżdżać wczesniej, powiedzmy od wtorku czy środy   
												 Piter - 6 Lip 2007,  13:18
  Nie wiem. Zapytamy się przy okazji.
												 Majki - 6 Lip 2007,  13:43
  Będę zobowiązany   ;-)
												 charpia - 7 Lip 2007,  11:19
  Majki, Ty się tak nie zobowiązuj ;-) 

Ps. Popieram Lady-Mafioskę     

A w ogóle, to se może jakieś niby weselicho zorganizujemy?    
												 beliaal1 - 7 Lip 2007,  12:44
  zaslubiny nowych uzytkownikow z fiesta/klubem
												 Piter - 7 Lip 2007,  17:19
  A co, chcecie ich ciągać na lince za fiestą po Boszkowie  :lol:
												 odyniec - 8 Lip 2007,  19:42

| FKP Piter napisał/a: | 	 		  | A co, chcecie ich ciągać na lince za fiestą po Boszkowie  :lol: | 	  

nie, beda suszyc bagaznik w pasku   
												 Piter - 8 Lip 2007,  20:05

| odyniec napisał/a: | 	 		   	  | FKP Piter napisał/a: | 	 		  | A co, chcecie ich ciągać na lince za fiestą po Boszkowie  :lol: | 	  

nie, beda suszyc bagaznik w pasku    | 	  

Spoko, spoko. już jest czysto i sucho  8)

| 

|