|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

XII Wiosenny Zlot FKP - Radom 2016 /  06-08.05.2016 - Hyde Park zlotowy 

Freeman - 29 Lut 2016,  23:14 Temat postu: Hyde Park zlotowy Tor mamy wybrany, termin również więc tutaj możemy podyskutować o zlocie.
												 Peedro - 29 Lut 2016,  23:15 Temat postu: Hyde Park zlotowy one one one    

A na poważnie, faaajnie, w tym roku już mam zamiar być w pełnym wymiarze   
												 van - 29 Lut 2016,  23:54 Temat postu: Hyde Park zlotowy Radom, kartingowo, ciasno, ale już tor znany co niektórym a i ja tam już też śmigałem. Postaram się coś pomóc w organizacji.

Czy noclegi są już coś ogarniane ?
												 Freeman - 1 Mar 2016,  00:07 Temat postu: Hyde Park zlotowy Szukamy ośrodka noclegowego, jak coś masz to oczywiście dawaj obczaimy,
												 kamil8787 - 1 Mar 2016,  18:55 Temat postu: Hyde Park zlotowy Witam 

A jakie koszta wjazdu bylby fofi na tor. bo nocleg to ja i moja ukochana mamy w skarzysku.
												 yoyo72 - 1 Mar 2016,  20:15 Temat postu: Hyde Park zlotowy Kamil8787 wszystko będzie podane w osobnym temacie.    
												 trzeci - 1 Mar 2016,  20:17 Temat postu: Hyde Park zlotowy Na podanie wysokości składek to jeszcze trochę poczekacie bo musimy zebrać wszystkie składowe kosztów.

Ale będzie tanio, chyba najtaniej w historii FKP   

Pozdro ...
												 FiFa - 1 Mar 2016,  23:01 Temat postu: Hyde Park zlotowy echhh juz mi szkoda ze mnie tam nie bedzie....    
												 DanielŻ - 1 Mar 2016,  23:54 Temat postu: Hyde Park zlotowy A no szkoda szkoda^^ ja zamierzam być mam nadzieję :d chociaż to jeszcze kupa czasu   
												 elmek13 - 2 Mar 2016,  13:10 Temat postu: Hyde Park zlotowy Najtaniej to było na zlocie w Poznaniu na chyba IV zlocie    A tu nic nie wiadomo. Jak będę miał być to będę jak nie to nie. Mam inne plany już na maj więc sorki. Ale nie mogę być w 2 miejscach na raz.   
												 PUCIO - 8 Mar 2016,  14:48 Temat postu: Hyde Park zlotowy
  	  | elmek13 napisał/a: | 	 		  | Najtaniej to było na zlocie w Poznaniu na chyba IV zlocie  | 	  

A Kto to PAMIĘTA    
												 Donar - 10 Mar 2016,  21:59 Temat postu: Hyde Park zlotowy Ja może nie. ale ninja team będzie nie zapomniane. W Radomiu zaprezentuje wam moja nowa Fiesta.  Stała 5 lat w garażu i była modernizowana    :ford:  Trzeci. - czekam na więcej info o noclegu.
												 Piter - 11 Mar 2016,  09:17 Temat postu: Hyde Park zlotowy PUCIO  wieśniaku, odezwał byś się czasem. Nr tel mam Ci przypomnieć ?!

A Radom, fajny typowy kart. Oczywiście znam     

Bardzo techniczny trzeba szybko kierą kręcić     

Jeszcze Was kiedyś na zlocie odwiedzę ale nie na końcu świata    
												 trzeci - 12 Mar 2016,  20:41 Temat postu: Hyde Park zlotowy
  	  | Piter napisał/a: | 	 		  A Radom, fajny typowy kart. Oczywiście znam     

Jeszcze Was kiedyś na zlocie odwiedzę ale nie na końcu świata     | 	  

Wiemy, że znasz ... dzięki Tobie kawę tam mieliśmy.

Odwiedzisz ? Ale chyba nie wtedy gdy to już będzie zlot emerytów i rencistów FKP ?   

Pozdrówki Weterani.
												 WooYownik - 15 Mar 2016,  19:53 Temat postu: Hyde Park zlotowy Nic nie obiecuję, ale może wpadnę   
												 vegetagt - 15 Mar 2016,  21:25 Temat postu: Hyde Park zlotowy
  	  | Freeman napisał/a: | 	 		  |  8:00 zjawiamy się na torze gdzie auta przechodzą odprawę techniczną dopuszczającą do startów ( kto nie zdąży ten nie wystartuje), oraz rozdanie identyfikatorów oraz numerów startowych  | 	  

coś specjalnego tam będą sprawdzac? Czy standard akuma, zaizolowany plus oraz papiery?
												 trzeci - 16 Mar 2016,  21:47 Temat postu: Hyde Park zlotowy Nie mamy jakiś specjalnych wytycznych od Automobilklubu.

Więc na razie przygotujcie się na standard, czyli właśnie sztywno zamocowane aku, zaizolowany plus, brak luźnych przedmiotów w kabinie i bagażniku.

No i ważna rzecz: KASKI

Jako klub ich nie zabezpieczymy dla Was, więc zaopatrzcie się w nie.

Te obydwie informacje pojawią się też w temacie z informacjami i cenami.

Pozdro ...
												 Kramzej - 19 Mar 2016,  13:39 Temat postu: Hyde Park zlotowy Witam.

Nie znalazłem nigdzie informacji do kiedy można się zgłaszać.

Jest jakiś ostateczny termin zgłaszania się?
												 Freeman - 19 Mar 2016,  13:40 Temat postu: Hyde Park zlotowy Praktycznie do ostatniej chwili

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
												 arekw - 21 Mar 2016,  16:35 Temat postu: Hyde Park zlotowy
  	  | vegetagt napisał/a: | 	 		  |  coś specjalnego tam będą sprawdzac? Czy standard akuma, zaizolowany plus oraz papiery? | 	  

papiery ogólnie czy dogłębnie,silnik w papierach itd?   
												 vegetagt - 21 Mar 2016,  16:47 Temat postu: Hyde Park zlotowy raczej ogólnie przegląd oc   
												 Puff - 21 Mar 2016,  17:02 Temat postu: Hyde Park zlotowy
  	  | arekw napisał/a: | 	 		   papiery ogólnie czy dogłębnie,silnik w papierach itd?    | 	  

Czy jest ważny przegląd.
												 yoyo72 - 21 Mar 2016,  17:31 Temat postu: Hyde Park zlotowy Przegląd chyba nie, bo jak ktoś ma auto TYLKO na tor i przywozi go na lawecie to co? Nie musi mieć przeglądu chyba? Pewnie to co zawsze, akumulator, kaski...
												 arekw - 21 Mar 2016,  17:57 Temat postu: Hyde Park zlotowy Nie no technicznie i papierów się nie boję tylko jest 1.3 i tyle   

A pytam bo poważnie się zastanawiam nad tym zlotem i czekam jeszcze na info o noclegach itd
												 Freeman - 21 Mar 2016,  21:27 Temat postu: Hyde Park zlotowy Tak jak napisano wcześniej, Miejcie przegląd, obowiązkowe wyposażenie, OC, kask. Zamontowany na sztywno aku i zaizolowany + akuma. 

Co do noclegów to najpóźniej w przyszłym tygodniu podamy info odnośnie gdzie i w jakiej cenie.
												 Parzych - 22 Mar 2016,  01:30 Temat postu: Hyde Park zlotowy
  	  | arekw napisał/a: | 	 		  |  silnik w papierach itd?  | 	  

A co, masz niewpisane 2,5 V8 pod maską      
												 arekw - 22 Mar 2016,  16:32 Temat postu: Hyde Park zlotowy 1.7 v16 i jest to wyraźnie zaznaczone pod machą
												 Peedro - 22 Mar 2016,  20:24 Temat postu: Hyde Park zlotowy spoko, ja na kielce wjechałem 2,0 z 1,1 w dowodzie, nie bój żaby, na to nikt nie patrzy.
												 Igor - 24 Mar 2016,  07:35 Temat postu: Hyde Park zlotowy "5.2. Użytkownik forum i jego osoba towarzysząca 

Składka zlotowa - 25zł /os.

Nocleg - płatny w 100% 

Koszulka - 1/2 ceny zakupu /os."

Takie pytanko mam do Was odnośnie tego. 

Jeżeli wybieram się na zlot i zabieram swoją dziewczynę mam zapłacić 25 czy 50zł? (wjeżdżamy jedną Fiestą)

Bez zastanowienia zapłaciłem 25zł bo to odebrałem jako wjazd samochodu a osoba towarzysząca jest przypisana do mnie. 

Z drugiej strony jest napisane 25zł za osobę.
												 Parzych - 24 Mar 2016,  12:30 Temat postu: Hyde Park zlotowy
  	  | Igor napisał/a: | 	 		  |  jest napisane 25zł za osobę. | 	  

I tak właśnie płacisz, za 2 osoby 50zł...
												 Igor - 24 Mar 2016,  12:43 Temat postu: Hyde Park zlotowy Ok [OK HAND SIGN] a co z koszulkami?  Później można sobie dokupić czy będą dla tych którzy zamówili i zapłacili wczesniej? 

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
												 Freeman - 24 Mar 2016,  13:23 Temat postu: Hyde Park zlotowy Tylko zamówione.
												 Igor - 24 Mar 2016,  13:55 Temat postu: Hyde Park zlotowy ok. to już chyba wszystko jasne     

możecie tam w tym poście informacyjnym dopisać te rzeczy jeżeli trafi się kolejny laik jak ja    
												 yoyo72 - 29 Mar 2016,  16:52 Temat postu: Hyde Park zlotowy Eee a co nas tak mało???
												 vegetagt - 29 Mar 2016,  22:14 Temat postu: Hyde Park zlotowy silniki montują, to nei mają czasu sie zapisac   
												 yoyo72 - 30 Mar 2016,  04:12 Temat postu: Hyde Park zlotowy To w tym roku będzie tylko jedna klasa POWER SPORT?    

Dodano po  1 minucie 48 sekundach:

Freeman,  a tak zapytam koszulki będą zamawiane u tego samego producenta co w ubiegłym roku?
												 Freeman - 30 Mar 2016,  06:23 Temat postu: Hyde Park zlotowy Tak

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
												 blood_brother - 30 Mar 2016,  11:11 Temat postu: Hyde Park zlotowy yoyo72,  i może klasa Gość   
												 yoyo72 - 30 Mar 2016,  16:19 Temat postu: Hyde Park zlotowy Szaleństwo z tymi silnikami, oj młodzieży szalejecie. Freeman, pytam bo te rozmiary są za każdym razem inne a w ubiegłym roku chyba mi najlepiej pasował.   
												 vegetagt - 31 Mar 2016,  23:20 Temat postu: Hyde Park zlotowy Parzych, a dałoby radę założyć temat z odliczaniem?    
												 Parzych - 1 Kwi 2016,  12:31 Temat postu: Hyde Park zlotowy vegetagt, mówisz - masz --> viewtopic.php?f=216&t=75506
												 vegetagt - 1 Kwi 2016,  12:49 Temat postu: Hyde Park zlotowy

Marcin - 4 Kwi 2016,  14:30 Temat postu: Hyde Park zlotowy ...aż przykro patrzeć na listę zapisanych, ciekawe czy jeszcze wrócą czasy z frekwencji z Radomia 2007... 

szkoda, że sam nie jesteś w stanie przyjechać    
												 Donar - 4 Kwi 2016,  21:12 Temat postu: Hyde Park zlotowy
  	  | yoyo72 napisał/a: | 	 		   To w tym roku będzie tylko jedna klasa POWER SPORT?     | 	  

Czyli 1.3 T miesci sie w klasie?   
												 Freeman - 3 Maj 2016,  13:15 Temat postu: Hyde Park zlotowy Sprawdziłem prognozy pogody. Na sobotę zapowiada się bezchmurnie i ciepło (20 stopni), piątek i niedziela tak samo.
												 vegetagt - 4 Maj 2016,  19:02 Temat postu: Hyde Park zlotowy no to bajer.

Wezme fordiaga na zlot, więc jakby ktoś chciał się za friko pobawić w odczyty błędów to zapraszam    
												 luki - 4 Maj 2016,  21:11 Temat postu: Hyde Park zlotowy
  	  | vegetagt napisał/a: | 	 		  

Wezme fordiaga na zlot, więc jakby ktoś chciał się za friko pobawić w odczyty błędów to zapraszam     | 	  

A tez wezmę ?
												 vegetagt - 4 Maj 2016,  21:14 Temat postu: Hyde Park zlotowy luki,     

I przegub zewnętrzny do mk2 tez spakuje   
												 trzeci - 5 Maj 2016,  19:57 Temat postu: Hyde Park zlotowy To już jutro zaczynacie na ośrodku ?

Mnie znowu nie będzie więc już teraz ... dobrej zabawy, dużo pozytywnych wrażeń na torze i ogólnie udanego zlotu     

No i słuchać się Wioli i sędziów     

Czekam na dużo fotek i relacji     

Pozdrówka dla wszystkich zlotowiczów !
												 elmek13 - 5 Maj 2016,  20:21 Temat postu: Hyde Park zlotowy Trzeci a kiedy Ty będziesz? Bo nawet ja się zebrałem, Bartek zrobił furaka i jedziemy rano o piątek na Radom.
												 Freeman - 5 Maj 2016,  20:32 Temat postu: Hyde Park zlotowy Sam jeszcze namawiałem żonę, ale się nie dała. W przyszłym roku pewnie się zjawimy. 

A Wam obecnym na zlocie życzę dobrej zabawy, dobrej pogody, dobrych wyników i zera problemów. No i wrzucajcie masowo fotki i relacje online.
												 vegetagt - 5 Maj 2016,  20:39 Temat postu: Hyde Park zlotowy od której można się pojawiać na ośrodku?   
												 obi-wan - 5 Maj 2016,  20:42 Temat postu: Hyde Park zlotowy ktoś z Was jedzie jutro na zlot z okolic Katowic może?
												 Freeman - 5 Maj 2016,  20:47 Temat postu: Hyde Park zlotowy vegetagt,zwykle było tak, że o której przyjedziesz to będziesz    w skrócie nie ma wyznaczonej godziny. Na stronie ośrodka nie ma info od której zaczyna się tzw. doba hotelowa. Możemy przyjąć, że po 12 nie będzie problemu z zakwaterowaniem. Zwykle też do 23 recepcja działa.
												 vegetagt - 5 Maj 2016,  20:54 Temat postu: Hyde Park zlotowy Freeman,            
												 trzeci - 5 Maj 2016,  21:34 Temat postu: Hyde Park zlotowy Domki są już opłacone więc brać klucze i zajmować swój razem z lokatorami   

Krzychu, nie wiem kiedy się zjawię i czy w ogóle     

Ja teraz w Polsce jestem tylko tyle ile mam urlopu czyli 5 tygodni w ciągu roku.
												 Peedro - 5 Maj 2016,  23:39 Temat postu: Hyde Park zlotowy A ja nie wiem czy na 100% bede bo mi jeszcze wypadł fakap z hamplami z przodu :/ Ale jutro po robocie będę się starał to ogarnąć, ale to już w chooj późno dojade jak co :(
												 elmek13 - 6 Maj 2016,  05:59 Temat postu: Hyde Park zlotowy U nas ostatnie poprawki Burbo. I rano na tor. Więc widzimy się na torze, lub przed nim.
												 vegetagt - 6 Maj 2016,  10:04 Temat postu: Hyde Park zlotowy dooobra, zbieram sie powoli. KLEKLEKLE tdi   
												 Freeman - 6 Maj 2016,  10:36 Temat postu: Hyde Park zlotowy vegetagt, szerokości i bezpiecznego dotarcia na ośrodek. Dawajcie info jak dojedziecie. PS Fotki też możecie przesyłać   
												 Donar - 6 Maj 2016,  10:41 Temat postu: Hyde Park zlotowy ja właśnie dotarłem do ośrodka marysienka    teraz po kluczyk i na grilla xD
												 Freeman - 6 Maj 2016,  10:49 Temat postu: Hyde Park zlotowy Donar, i jak ośrodek?
												 Donar - 6 Maj 2016,  10:58 Temat postu: Hyde Park zlotowy Uwaga nasze domki to 28 29 30 31 w 30 jestem. zakładają nam centralne ogrzewanie właśnie:)
												 yoyo72 - 6 Maj 2016,  11:20 Temat postu: Hyde Park zlotowy Kraków zbiera sie za godzinkę. Szerokosci.
												 van - 6 Maj 2016,  16:49 Temat postu: Hyde Park zlotowy

naciu09 - 6 Maj 2016,  19:45 Temat postu: Hyde Park zlotowy Czy ktoś z jadących ma może poprzeczkę do koszyka na akumulator?
												 Freeman - 6 Maj 2016,  20:38 Temat postu: Hyde Park zlotowy Dawajcie foto z ośrodka   
												 elmek13 - 7 Maj 2016,  04:24 Temat postu: Hyde Park zlotowy Wywlekamy się powoli do was !
												 yoyo72 - 8 Maj 2016,  19:37 Temat postu: Hyde Park zlotowy Nie będę zakladal osobnego tematu, tylko napisze tutaj. 

Ogromne podziękowania dla organizatorów zlotu.TRZECIEGO, BROOK ,VANA, FREEMANA i dla innych o których nie wiem ,za wspaniałą zabawę, super atmosferę i ogólnie za wszystko. Ogromny szacun dla Was. 

Pewnie to byl mój ostatni zlot na ktorym byłem(niektórzy wiedza dlaczego),ale jak każdy poprzdni tak i ten byl super. Jeszcze raz wielkie dzieki za super zabawe.    
												 elmek13 - 8 Maj 2016,  20:03 Temat postu: Hyde Park zlotowy Fajnie było. Wyszalałem się na torze. A powrót do domu był taki....powolny. Chciałem jeszcze ale obowiązki. W każdym bądź razie dzięki wielkie za dobrą zabawę. Informujcie jak będą jakieś imprezy na tym torze. Chętnie tam podjadę. Lub dajcie info gdzie szukać.
												 Freeman - 8 Maj 2016,  20:06 Temat postu: Hyde Park zlotowy
  	  | yoyo72 napisał/a: | 	 		  |  Pewnie to byl mój ostatni zlot na ktorym byłem | 	   No way. Spotykamy się za rok. Może w końcu i stara ekipa się wybierze.
												 Marcin - 8 Maj 2016,  20:09 Temat postu: Hyde Park zlotowy
  	  | Freeman napisał/a: | 	 		  |   Może w końcu i stara ekipa się wybierze. | 	  

przyjmuje wyzwanie   
												 Peedro - 8 Maj 2016,  20:24 Temat postu: Hyde Park zlotowy Noo, Yoyooo, w przyszłym roku przewód od chłodnicy musisz już wykończyć!    nie może być inaczej. Też podziękowania dla wszystkich, za miło spędzony czas i fajną wspólną zabawę   
												 Donar - 8 Maj 2016,  22:22 Temat postu: Hyde Park zlotowy W imieniu Kasii i swoim szczególne podziekowania dla Zarzadu oraz dla tatusia yoyo za dobry klimat. Grandpa rzadzi    a takze dla reszty obecnych na torze i nie tylko. Taki klimat imprezy sie ceni. Niestety ale mimo o wlasnych silach po dotarciu do domu czeka mnie remont kapitalny silnika, ale wasza vice miss zlotu bedzie piekniesza niz byla na kolejnym zapewne juz z V6. Pozdrawiamy i dziekujemy raz jeszcze. Grandpa RZĄDZI!!!
												 luki - 9 Maj 2016,  19:44 Temat postu: Hyde Park zlotowy Takie pytanko mam poza konkurencją: dlaczego na koszulkach i naklejkach widnieje 2015r? przeoczyłem coś   
												 Freeman - 9 Maj 2016,  19:50 Temat postu: Hyde Park zlotowy Faktycznie pojawił się błąd w wydruku.
												 Peedro - 9 Maj 2016,  20:27 Temat postu: Hyde Park zlotowy lol, rzeczywiście    nie zwróciłem uwagi nawet   
												 Freeman - 9 Maj 2016,  20:51 Temat postu: Hyde Park zlotowy Mało kto zwrócił. Ja dopiero po komentarzu na FB.
												 Brook - 9 Maj 2016,  21:06 Temat postu: Hyde Park zlotowy Wiecie że ja dopiero teraz spojrzałam? 

Ale jajka.....     Brawo dla Nas   
												 Freeman - 9 Maj 2016,  21:13 Temat postu: Hyde Park zlotowy Fiesta Klub Polska ma super moce. Potrafimy cofać czas.
												 yoyo72 - 9 Maj 2016,  21:19 Temat postu: Hyde Park zlotowy Faktycznie.     No niezły"babok"    
												 blood_brother - 10 Maj 2016,  13:02 Temat postu: Hyde Park zlotowy Ale naklejki na auta, te bez numerów, mają dobry rok   
												 yoyo72 - 10 Maj 2016,  16:19 Temat postu: Hyde Park zlotowy Naklejki z numerami tez maja 2015     Ja bym zażądał zwrotu kasy za koszulki i naklejki.
												 Brook - 10 Maj 2016,  20:13 Temat postu: Hyde Park zlotowy Z tym logo to wyszło tak, że ja nie spojrzałam, bo nie mam corela i przesłałam do zamówienia to co mi Jacek wysłał. 

A Jacuś pewnie z tamtego roku miał... i wysłał mi nie do końca finalne na 2016.

Także przepraszam.
												 luki - 10 Maj 2016,  20:21 Temat postu: Hyde Park zlotowy Brook, spoko daj lepiej znać co z fiestą
												 Brook - 10 Maj 2016,  20:43 Temat postu: Hyde Park zlotowy luki,  nie jest dobrze, prawdopodobnie nie da się uratować. 

Dzisiaj kolega coś tam mi mówił, ale niezbyt optymistycznie. Jutro ma mi więcej coś powiedzieć.
												 van - 10 Maj 2016,  21:43 Temat postu: Hyde Park zlotowy takim żartobliwym sloganem z innego forum powiem "dam pinset" 

a tak na poważnie to niech znajomy będzie lepszym optymistą
												 Brook - 10 Maj 2016,  22:18 Temat postu: Hyde Park zlotowy van, wczoraj już nie odpaliła...
												 yoyo72 - 11 Maj 2016,  04:06 Temat postu: Hyde Park zlotowy Bądźmy dobrej myśli. Trzymamy kciuki, ze da sie to jeszcze uratować. Spokojnie.
												 blood_brother - 11 Maj 2016,  11:00 Temat postu: Hyde Park zlotowy Brook, z drugiej strony, jakby, odpukać, nie udało się uratować silnika, to masz pretekst, żeby wziąć nowego ST'ka na firmę   
												 Puff - 11 Maj 2016,  20:53 Temat postu: Hyde Park zlotowy ...albo swap na taki z Foki   
												 Freeman - 13 Maj 2016,  11:26 Temat postu: Hyde Park zlotowy W przyszłym roku może tutaj: https://www.facebook.com/ODTJTorLodz/ ?
												 yoyo72 - 13 Maj 2016,  11:40 Temat postu: Hyde Park zlotowy Freeman, w następnym roku co juz mnie pewnie nie dotyczy ,będzie znowu Radom,bo jest tanio i fajnie, albo będzie juz gotowy tor w Krakowie.

| 

|