| 

| 

|  | Forum FiestaKlubPolska - 
 |  |  Zachodniopomorski Team - Zlot na pomorzu - co o tym sądzicie.....

Lokmen - 3 Lip 2005,  21:31
 Temat postu: Zlot na pomorzu - co o tym sądzicie.....
 http://www.fiestaklubpols...t=7937&start=50 - konkreten miejsce już zapadło. Moim zdaniem chyba w miarę dobre. propozycja taka po pierwsze trzeba usciślić datę zlotu po drugie można jechać autem w kikla osób aby rozłożyć koszta paliwa....
 trzeci - 3 Lip 2005,  21:50

Rozmawialiśmy dzisiaj o tym na PZ.
 Do września długo czekać , na powtórkę z Dziwnowa  ;-)
 Więc taki Zlot Pomorza to dobry pomysł
   Jestem za.
 Pozdro ...
 pvzon - 4 Lip 2005,  09:22

propozycjan ciekawa. tylko gdzie to w końcu ma byc bo coś nie widze?
 Lokmen - 4 Lip 2005,  09:52

chojnice

Wstępnie ja i Trzeci jesteśmy zdecydowani jechać (oczywiście jego padłem  :lol: )
 pvzon - 8 Lip 2005,  23:08

jak będe miał wolne w pracy to też się wybiore
 grzechu - 8 Lip 2005,  23:27

ja jak zwykle wstrzymam się z odpowiedzią do momentu kiedy bedę pewny.
 trzeci - 8 Lip 2005,  23:50

| Łokmen napisał/a: |  	  | chojnice 
 Wstępnie ja i Trzeci jesteśmy zdecydowani jechać (oczywiście jego padłem  :lol: )
 | 

Tak, jedziemy moim padłem, bo "wspaniała" , "w idealnym stanie" ,  Fiesta Łokmena za 7000 PLN raczej nas tam nie dowiezie
  A moje padło zawiezie i odwiezie   Pozdro ...
 pvzon - 10 Lip 2005,  12:34

moje padło też dojedzie
 Artone^ - 11 Lip 2005,  01:12

milo by bylo ale raczej watpie bo jeszcze nie " jezdze " ale glowic mam kilka na oku wiec w wakacje posmigam jeszcze

dobrej zabawy :]
 pvzon - 11 Lip 2005,  16:29

Artone jak będe leciał to możesz się zabrać ze mną.
 Ronneby - 11 Lip 2005,  18:20

hmm..ja znow kicha bo mam urlop od 20 lipca do 31.....a pozniej dopiero jakos od 20 sierpnia..bo pracuje z jednym kolesiem na zmiane i w ty roku akurat wypadalo ze on wybiera sobie pierwszy urlop..wiec ja wybralem to co lepsze z tego co zostalo....
   pvzon - 13 Lip 2005,  11:47

Artur jak będe miał sam jechać to da rade się z Wami zabrać we trójke? według viamichelin do warlubia jest 337 km. troche sporo
 Lokmen - 13 Lip 2005,  11:48

Im wiecej tym lepiej - taniej wacha wyjdzie.....
 trzeci - 13 Lip 2005,  11:54

| pvzon napisał/a: |  	  | Artur jak będe miał sam jechać to da rade się z Wami zabrać we trójke? | 

Damy radę  ;-)
 Pozdro ...
 pvzon - 14 Lip 2005,  16:46

ja zarazjade wymienić łożysko krzyżaka i uszczelniacze zaworów. autko będzie jak nowe!
 trzeci - 14 Lip 2005,  19:01

| pvzon napisał/a: |  	  | ja zarazjade wymienić łożysko krzyżaka i uszczelniacze zaworów. autko będzie jak nowe! | 

Czyżby biało-czarny mini konwój na Zlot  ;-)
 Powodzenia w pracach.
 Pozdro ...
 pvzon - 16 Lip 2005,  17:30

wszystko zależy od tego czy ktoś jeszcze się wybierze. bo samemu wyjdzie trochę drogo

[ Dodano: Pon Lip 18, 2005 10:59 am ]
 wygląda na to ,że się zabiore z wami bo raczej nikt ze mną nie pojedzie a na gaz wydam ze 140 zika... to wole to wydać na % jaka będziemniejwięcej składka na wache?
 trzeci - 18 Lip 2005,  21:41

Mała zmiana planów. Jeśli nikt nie zechce zabrać się z Pvzonem, to jedziemy w trójkę (Pvzon , Łokmen, ja) autem Pvzona.
 Ponieważ ma gaz (taniej) i seryjne zawieszenie (wygodniej)
 Pozdro ...
 Lokmen - 18 Lip 2005,  22:05

Co jest Arturku czyżby nowa zawiecha u Ciebie nie nadaje sie do jazdy
     grzechu - 18 Lip 2005,  23:12

niestety odpadam. brak kasy. problem niezbyt wyszukany ale jednak prawdziwy... mam teraz kupe wydatków a w robocie zastój wiec i szmalu mało...
 pvzon - 19 Lip 2005,  09:28

zawiecha Artura nadaje się do jazdy ,ale nie za mną i skrzynką piwa z tyłu...
   Lokmen przyjedziesz do szczecina czy będziemy po Ciebie jechać do gryfic?
 Lokmen - 19 Lip 2005,  09:34

raczej przyjedźcie....
 trzeci - 19 Lip 2005,  09:36

| Łokmen napisał/a: |  	  | Co jest Arturku czyżby nowa zawiecha u Ciebie nie nadaje sie do jazdy     | 

Zawiecha swoją drogą , bo przy pełnym załadunku , przez niektóre torowiska trzeba by Fiestkę przepychać , tak niewielki prześwit jest pod spodem  ;-)
 A po drugie silnik , te bidne 1,1 pod załdunkiem to będzię się wlokło a nie jechało.
 A benzyny po ok. 4,20 i tak będzie siorbać aż miło.
 Ale zobaczymy jak będzie , do zlotu jeszcze 3 tygodnie
   Pozdro ...
 Lokmen - 19 Lip 2005,  09:51

Stary prosiłem ci o fotki jak stoi na tym nowym zawieszeniu - długo bede czekać
   trzeci - 19 Lip 2005,  09:55

| Łokmen napisał/a: |  	  | Stary prosiłem ci o fotki jak stoi na tym nowym zawieszeniu - długo bede czekać   | 

Jak kochasz to poczekasz
   A poważnie, powinienem w tym tygodniu pożyczyć cyfraka i zrobić parę fotek.
 Pozdro ...
 pvzon - 20 Lip 2005,  09:32

Artur mam cyfraka więc możemy jakieś fotki porobić.
 xrka już gotowa do jazdy!
 trzeci - 20 Lip 2005,  09:42

| pvzon napisał/a: |  	  | Artur mam cyfraka więc możemy jakieś fotki porobić. xrka już gotowa do jazdy!
 | 

Spykniemy się przy okazji wizyty u mojego taty w garażu. Pogadamy o klatce do Fiesty Grzecha , o rozpórkach walniemy fotki dla niecierpliwego Łokiego a potem oblejemy zakup Racinga  ;-)
 Pozdro ...
 pvzon - 20 Lip 2005,  09:57

i to jest słuszna koncepcja!

[ Dodano: Sro Lip 20, 2005 6:12 pm ]
 a o której myślicie wyjechać do Warlubia?

|  |