Forum FiestaKlubPolska -

Archiwum Forum FKP - Wrocław śpi??????????

klaudiaxr2 - 28 Lip 2005, 15:27
Temat postu: Wrocław śpi??????????
Czekam na nastepny zlot we Wrocku.Ja 2 sierpnia wyjezdzam na 2 tyg.
Proponuje zlot sierpniowy,pod koniec sierpnia,tym bardziej ze pogoda jak na razie dopisuje :fox: :D :yes:
Ps.Dywizja nie spac :devil:

lesmie - 28 Lip 2005, 17:03

Ja też czekam !
Yossarian - 28 Lip 2005, 19:14

No ja tez chętnie, ale może na początku września bo do końca sierpnia mnie nie ma.
Iras - 28 Lip 2005, 21:45

witam towarzystwo
no no no...kobieta wziela wszystko w swoje rece...:D ...ja tez jestem chetny na zlot...a co do daty to sie dostosuje...ale najlepiej sobota kolo 18.00 :D

klaudiaxr2 - 30 Lip 2005, 16:25

Mi obojetnie kiedy pasuje.Ja mam teraz wolne to moge jezdzic na zloty!
Malo ludzi sie odezwalo.. :fox: ,ale w koncu sa wakacje i pewnie gdzies wyjechali.Pozyjemy zobaczymy.Ja tylko dalam propozycje,reszta zalezy od was :V:
Pozdrowka dla Dywizji! :ok:

kristofer - 1 Sie 2005, 15:58

cześć - no i racja grilla cza zrobić - koniec sierpnia jak najbardziej OK - tylko że teraz wakacje ale je stawiam na 27 :D
klaudiaxr2 - 1 Sie 2005, 20:18

kristofer napisał/a:
cześć - no i racja grilla cza zrobić - koniec sierpnia jak najbardziej OK - tylko że teraz wakacje ale je stawiam na 27 :D

Tylko zeby to byla niedziela albo sobota :fox: :yes:
Jeszcze sie zgadamy..ale ja sie pisze na ten spot! :V:

Rafal - 2 Sie 2005, 18:33

ja tez bardzo chetnie wpadne na jakis spocik czy grila - dostosuje sie do terminu bo nie gra mi to wiekszej roznicy.
lehu8 - 2 Sie 2005, 20:13

Jakieś propozycje co do miejsca :P
Rafal - 3 Sie 2005, 17:51

mozna by sie spotkac jakos we wrocku miejsc to juz nie problem

A jezeli planowalibysmy jakiegos grila czy cos to mozna by podjechac nad jeziorko do:
- Tynca (nic specjalnego ale woda jest trawa tez
- Mietkowa nad zalew tam to nawet plaza jest
Gdybysmy mieli tam cos walnac to mozna wziasc namioty i zostac na noc tym bardziej ze bedzie z nami kobieta :-) to zawsze bedzie przyjemnie ja mam dwu osobowy namiot :-) zreszta jedynka by wystarczyla

Chyba ze ktos ma jakis lepszy pomysla

lesmie - 3 Sie 2005, 18:14

Pomysł niezły nad wodą, oprócz grilla można by się przekąpać.
rip18 - 3 Sie 2005, 19:27

no ja chetnie bym na spotkanie wpadl

problem ze fiesta rozwalona i raczej nie bede naprawial tylko sprzedawal :(no cuz zycie

chyba ze zdaze do spotkania kupic (najprawdopodobniej honde civik)
to przykulalbym sie civika na takiego pozegnalnego grila )

no ewentualnie na nocke pod namiotem :D

kristofer - 11 Sie 2005, 08:37

popieram Mietków 28,08

byleby pogoda była to grill udany :yes:

rip18 - 11 Sie 2005, 10:51

jesli bede mial juz nowy samochod to wpadne niestety to juz nie bedzie fiesta ale podjade pokazac jakie auto zastapilo fieste pozdrawiam
Rafal - 11 Sie 2005, 19:05

Ja osobiscie proponowalbym 27 (sobota) a nie 28 bo pewnie ktos bedzie szedl do pracy w poniedzialek i nie bedzie mu pasowalo mi to osobiscie obojetne isie dopasuje.

Kto jest za 27 sierpnia bo mozna by sie w koncu zaczac umawiac jakos.

kristofer - 16 Sie 2005, 08:33

NOWA PROPOZYCJA

28 we Wrocławiu Red Bull organizuje skoki do rzeki z jakiegoś tam mostu - coś w rodzaju zjazd na bele czym, można by zrobić spocik wcześniej a później udać się na tą impezkę

co wy na to

:?: :?: :?: :?: :?:

klaudiaxr2 - 19 Sie 2005, 11:09

kristofer napisał/a:
NOWA PROPOZYCJA

28 we Wrocławiu Red Bull organizuje skoki do rzeki z jakiegoś tam mostu - coś w rodzaju zjazd na bele czym, można by zrobić spocik wcześniej a później udać się na tą impezkę

co wy na to

:?: :?: :?: :?: :?:

Z mostu uniwersyteckiego :D widzialam reklame hihi
Mi pasuje :yes:
Pozdlo hehe :cojest:

Rafal - 20 Sie 2005, 00:15

Mi rowniez pasuje.

MOZE WIECEJ OSOB BY SIE WYPOWIEDZIALO I WIEKSZOSCI BY PASOWALO ???

klaudiaxr2 - 20 Sie 2005, 10:30

No właśnie?!
Hej Dywizja nie spac! :fox:
:V:

lesmie - 20 Sie 2005, 15:03

No niech będą te skoki.
klaudiaxr2 - 20 Sie 2005, 15:17

lesmie napisał/a:
No niech będą te skoki.

Nio i to mi sie podoba hehe :jupi:
:devil:

[ Dodano: Sob Sie 20, 2005 3:20 pm ]
Kto jeszcze chetny na skoki???? :fox:

Rafal - 21 Sie 2005, 23:42

no to super.
To niech jeszcze ktos napisze o ktorej i gdzie sie spotykamy zebysmy sie znalezli bo ja np. chyba nikogo nie znam

kristofer - 22 Sie 2005, 08:48

ludzie z Wrocka :P

wiecie gdzie są te skoki, a więc zaproponujcie jakiś parkinng w okolicy gdzie się spotkamy, fajnie by było jak będzie można już tam zostawić bryki żeby nie jeżdzić i szukać później miejsca

a i wiecie dokładnie o której rozpoczynają się te skoki :?: bo trzeba ustalić godzinę spotkania

klaudiaxr2 - 22 Sie 2005, 16:30

Ja nie mam pojecia, o ktorej sie rozpoczynaja.A bedziemy pic piwko? :D
Ja i tak bede z kierowca hehe.Trzeba poszukac w necie o ktorej to sie zaczyna.Co do miejsca to nie znam tamtych okolic wiec nie wiem gdzie moznaby bylo sie tam spotkac hmm.. ;-)

rip18 - 22 Sie 2005, 19:01

pomoge wam troche slyszalem w radiu ze o 13 sie zaczynaja ale musicie potwierdzic to jeszcze

raczej mnie nie bedzie chociaz moze uda sie zalezy od kilku rzeczy bo w srode lub czwartek jade po samochodzik do niemiec i nie wiem jak bedzie z ubezpieczeniem i takimi innymi zeczami

klaudiaxr2 - 22 Sie 2005, 22:40

To tylko 3 osoby beda na zlocie??? :-/
Rafal - 22 Sie 2005, 23:04

Ja bede :-)

co do miejsc to tak blisko to moze byc ciezko bo pewnie wszystko bedzie pozastawiane.

kristofer - 23 Sie 2005, 08:33

załamałem się :cry:
mówię mojej Dorotce - nie rób planów na niedzielę bo spocik mamy
a ona na to - czyli na chrzciny do kuzyna nie idziemy :|

proszę poczekajmy do września, teraz wiem że kilku z nas ma właśnie urlopik, ja bardzo chcę się spotkać poznać nowych dywizjonistów :-)

klaudiaxr2 - 23 Sie 2005, 09:26

kristofer napisał/a:
załamałem się :cry:
mówię mojej Dorotce - nie rób planów na niedzielę bo spocik mamy
a ona na to - czyli na chrzciny do kuzyna nie idziemy :|

proszę poczekajmy do września, teraz wiem że kilku z nas ma właśnie urlopik, ja bardzo chcę się spotkać poznać nowych dywizjonistów :-)

Ja sie zgadzam na wrzesien :yes:

Pozdrawiam! :ok:

JoeMix - 23 Sie 2005, 16:19

A ja wam radze we wrześniu to już 2-gi spot robić... a nie czekać z pierwszym...
Rafal - 23 Sie 2005, 17:51

spoko nie ma problemow ja tez powiem szczerze ze na dlugo bym nie przyjechal bo wekendzik ma troche zawalony i nawet sie dobrze sklada ze bedzie pozniej to moze w nastepnym tygodniu to zrobimy??
klaudiaxr2 - 23 Sie 2005, 20:35

Rafal napisał/a:
spoko nie ma problemow ja tez powiem szczerze ze na dlugo bym nie przyjechal bo wekendzik ma troche zawalony i nawet sie dobrze sklada ze bedzie pozniej to moze w nastepnym tygodniu to zrobimy??

Ja sie dostosuje do reszty!
Teraz mam wolne.
Ale wciaz malo nas jest i w zwiazku z tym mam male pytanie czy ten spot wypali w ogole?!
:rotfl: 8|

kristofer - 24 Sie 2005, 08:52

wypali wypali :-)
lehu8 - 24 Sie 2005, 19:22

Też by mi pasował wrzesień ;)najlepiej druga połowa bo bardzo chcę się z wami spotkać :yes:
Joe ma rację wy z Wrocka możecie przecież małego spota zorganizować ;)

klaudiaxr2 - 25 Sie 2005, 15:07

lehu8 napisał/a:
Też by mi pasował wrzesień ;)najlepiej druga połowa bo bardzo chcę się z wami spotkać :yes:
Joe ma rację wy z Wrocka możecie przecież małego spota zorganizować ;)

Lechu przyjezdzaj hehe beda dwie fiestki z naklejkami FFC :yes:
Pozdrowka!PS:To spot we wrzesniu?
Mnie pasi hehe;) :cojest:

Rycho - 29 Sie 2005, 10:30

Mam nadzieję, że już niedługo będę miał grafik dyżurów na wrzesień więc będę mógł się na jakiś spocik wybrać
Rycho

klaudiaxr2 - 29 Sie 2005, 10:54

Rycho napisał/a:
Mam nadzieję, że już niedługo będę miał grafik dyżurów na wrzesień więc będę mógł się na jakiś spocik wybrać
Rycho

Oooo Rycho to Ty zyjesz jeszcze :cojest: ?!
Pozdrowka :D !

kristofer - 29 Sie 2005, 16:34

Rycho jak będziesz go miał to dawaj go na forum :lol:
Rycho - 30 Sie 2005, 23:20

Ano żyję żyję :D zaiwaniam na dwa etaty, wszystko żeby na fiechę kasiura była:D Skutek taki że od tygodnia chodzę z temperaturą 35,8 w porywach 36,1 :D
Grafik jutro zapodam :D :D:D
Rycho

kristofer - 1 Wrz 2005, 08:52

no i wrzesień mamy - piszcie komu jaki termin odpowiada :-)

mi każdy weekend z wyjątkiem nadchodzącego

klaudiaxr2 - 1 Wrz 2005, 14:23

kristofer napisał/a:
no i wrzesień mamy - piszcie komu jaki termin odpowiada :-)

mi każdy weekend z wyjątkiem nadchodzącego

No to za 2 tyg. tak w weekend?Mi pasuje tylko nie wiem czy jeszcze bede,bo nie dlugo wyjezdzam za granice.... :D
,jak dobrze pojdzie oczywiscie ;)

Rycho - 2 Wrz 2005, 11:36

Mi pasują niedziele 18 i 25. Może być eweentulanie najbliższ ale pracuję do 18.
Rycho

Rafal - 2 Wrz 2005, 15:25

Ja jak juz pisalem moge sie smialo dostosowac
Wiec ze mna nie ebdzie problemu

klaudiaxr2 - 3 Wrz 2005, 10:28

Rafal napisał/a:
Ja jak juz pisalem moge sie smialo dostosowac
Wiec ze mna nie ebdzie problemu

Ze mna tez,ale z festa moga byc klopoty.... :fox:

Rafal - 3 Wrz 2005, 12:06

a co z fiesta sie stalo?
klaudiaxr2 - 3 Wrz 2005, 14:04

Rafal napisał/a:
a co z fiesta sie stalo?

Duzo pali..i teraz jeszcze sie zalała,ale to najmniejszy problem,bo przeczysci sie swiece i juz.
Poza tym trzeba wyregulowac gaznik,bo prawdoipodobnie z tego powodu pali ok11 litrow na 100!!! hehe ale damy rade :D
Pozdrawiam!

[ Dodano: Pią Wrz 09, 2005 7:50 pm ]
Mala zmiana proponuje polowe wrzesnia,bo teraz fiesta idzie na warsztat.Nie pojechalabym nia teraz na zlot bo by mnie to duzo kosztowalo hehe(chodzi o paliwo).
Pozdrowka i napiszcie czy pasuje :fox: :V:

Rycho - 10 Wrz 2005, 17:05

To co 18 wreśnia na dachu galerii dominikańskiej ?? tak koło godziny 17??

Rycho

klaudiaxr2 - 10 Wrz 2005, 17:09

Rycho napisał/a:
To co 18 wreśnia na dachu galerii dominikańskiej ?? tak koło godziny 17??

Rycho

A 18 to ktory to?
Chyba niedziela prawda?
Ok. zobaczymy czy do tego czasu zrobie fiescinke.A jak pozostali???? :fox: :devil:

Yossarian - 10 Wrz 2005, 21:02

Mnie termin odpowiada :) Bardzo chętnie się zjawię
Do zobaczenia!! :ok:

klaudiaxr2 - 11 Wrz 2005, 10:29

Yossarian napisał/a:
Mnie termin odpowiada :) Bardzo chętnie się zjawię
Do zobaczenia!! :ok:

To super jest nas trójka juz. :V:

kristofer - 12 Wrz 2005, 11:56

potwierdzam obecność 18 września godz.17.00 Galeria Dominikańska DACH

będę oczywiście z finką :D

Rafal - 15 Wrz 2005, 01:34

dobrze ze w koncu cos sie dzieje
JA TEZ BEDE 18 WRZ. O 17 PRZYJADE MOIM CZERWONYM SZTRUCLEM :-) ))

bheesty - 15 Wrz 2005, 15:51

Witam moi Drodzy!

Spotykajcie sie jak najczesciej, nie zalujcie kasy na te kilka litrow paliwa, ja slabo sie bralem za spoty i teraz tego zaluje, bo bylem tylko na trzech :( Teraz juz dupa, sprzedalem swoja Fiestke, wyjechalem z Polski i guzik ze spotow... Pozdrawiam wszystkich spotowiczow!! Trzymajcie sie kierownic!!

klaudiaxr2 - 15 Wrz 2005, 17:23

Ja bede na 100% :yes:
Jak cos by wypadlo dam znac..
Beheesty pozdrowka!!! :V:

bheesty - 15 Wrz 2005, 17:39

Dzieki Klaudia!!
kristofer - 15 Wrz 2005, 18:49

bheesty trzymaj się :-)
bheesty - 15 Wrz 2005, 19:22

Na razie sie trzymam. Po kilku dniach mieszkania w hotelu znalazlem mieszkanie, praca tez jest wiec sobie radze. Pozdro!!!!
Rafal - 16 Wrz 2005, 11:20

BEDE BEDE O ILE NIE ZAPOMNE A MAM NADZIEJE ZE TAK NIE BEDZIE.

A tobie Bheesty wszystkiego dobrego i powodzenia!!!!

klaudiaxr2 - 16 Wrz 2005, 15:45

Rafal napisał/a:
BEDE BEDE O ILE NIE ZAPOMNE A MAM NADZIEJE ZE TAK NIE BEDZIE.

A tobie Bheesty wszystkiego dobrego i powodzenia!!!!

To ja Ci przypomnę... :D
Napiszę Ci na gg w niedziele jeszcze :yes: (jak sama nie zapomnę ;) )

Beheesty ciesze sie ,ze masz pracę ja tez znalazlam wymarzoną... :-D

bheesty - 16 Wrz 2005, 17:03

A gdzie Panienka pracuje?? Tez sie ciesze, ze osiagnelas swoj cel :) Pozdrawiam!!
klaudiaxr2 - 16 Wrz 2005, 19:35

bheesty napisał/a:
A gdzie Panienka pracuje?? Tez sie ciesze, ze osiagnelas swoj cel :) Pozdrawiam!!

Jestem na stazu w firmie zajmującej się sprawami bhp,rozliczaniem kierowcow z czasu pracy,kadrami itp. Jestem referentem d/s ksiegowości i kadr :V:
Ciesze sie ,bo robie coś związanego z moim wyuczonym zawodem.A Ty czym sie tam zajmujesz w Anglii???
Pozdrawiam! :D

bheesty - 16 Wrz 2005, 19:51

Roznie to bywa, w wiekszosci pracuje w fabryce, tu nie ma szans na wybieranie w pracy jak sie nie ma referencji angielskich, a ja tu jestem pierwszy raz. Ale kasa leci i to sie liczy, moze w dwojke zarobimy na mieszkanie... Bylibysmy :jupi: :jupi:
Yossarian - 17 Wrz 2005, 11:22

No to powodzenia Bheesty!! I pozdrowienia dla Was!! Trzymajcie się :ok:
PS Jak już zarobicie na to mieszkanko to czekamy na zaproszenie na parapetówę :devil:

kristofer - 17 Wrz 2005, 13:15

parapetówka to jest to :brawo:
Rafal - 17 Wrz 2005, 18:27

Witam mialbym prosbe czy ktos moglby mi napoisac numer do siebie na komorke na gg (z bedacych na spocie) bo w niedziele mam pierwsze w tym roku wyklady i musze na nich byc. Jak bym sie mial spoznic to bym zadzwonil albo bym spytal gdzie obecnie sie znajdujecie bo bardzo chcialbym dojechac z gory dziekuje.
futuraxr2 - 17 Wrz 2005, 20:09

Ja też postaram sie być jako nowy klubowicz heheh :D
klaudiaxr2 - 18 Wrz 2005, 14:04

futuraxr2 napisał/a:
Ja też postaram sie być jako nowy klubowicz heheh :D

Oooo ktoś nowy!Witamy! :D

Yossarian - 18 Wrz 2005, 18:46

Spot się odbył, jednak w bardzo wąskim gronie :? , czyli Rycho, Rafał i ja :) Pogadaliśmy, poczekaliśmy na resztę i jako że nikt się już nie zjawił no to zakończyliśmy spot.

PS Rycho - straszny masz ten wydech, jakbym nie wiedział że to Ty, to bym pomyślał że jakiś straszny szpaner koło mnie jedzie :hahaha:

Rafal - 18 Wrz 2005, 19:43

hahaha wydech faktycznie "daje rade"

A co do spotu to moze nastepnym razem wiecej nas bedzie o ile nastepny raz bedzie.

Jako ze dzisiejszy byl stosunkowo skromny a do nastepnego bedziemy sie zbieraz miesiacami pewnie to moze nastepny odbylby sie gdzies w jakims barze bez samochodow.
Co reflektowalby taki pomysl????

klaudiaxr2 - 18 Wrz 2005, 20:41

Rafal napisał/a:
hahaha wydech faktycznie "daje rade"

A co do spotu to moze nastepnym razem wiecej nas bedzie o ile nastepny raz bedzie.

Jako ze dzisiejszy byl stosunkowo skromny a do nastepnego bedziemy sie zbieraz miesiacami pewnie to moze nastepny odbylby sie gdzies w jakims barze bez samochodow.
Co reflektowalby taki pomysl????

Ja jak najbardziej!!!!!
Sorki,ze mnie nie bylo,ale autko padlo...Rafal wie..napisalam mu na gg.
Pozdrowka i sorki jeszcze raz! :sad: ;-(

lesmie - 18 Wrz 2005, 21:39

Ja niestety nie dałem rady zdążyć, poza tym tłumik mi się urwał i wożę go w bagażniku, nie mam na razie pieniążków żeby zrobić. Dobry pomysł żeby zrobić następny spocik bez samochodów, gdzieś przy piwku, trzeba wybrać w końcu kogoś na "bossa" kogoś młodego i energicznego, kogoś kto będzie potrafił między innymi zdyscyplinowac to nasze "towarzystwo" do częstszych spotów w jakiejś rozsądnej ilości osób np. żeby chciało się zjawiać ok. 10 osób. Może Klaudia ?, może Jej by się udawało ? Nikt nie ma chyba "bossa" dziewczyny, Bylibyśmy pierwsi, ale trzeba by to omówić przy paru piwkach.

PS

Gdyby tak chciało się nam spotkać na następnym spocie w około 10 osób, można by zarezerwować w "Spiżu" stół piwny. Kosztuje ta przyjemność 150 zł. złożylibyśmy się po ok 15 zł. i jest w tym 40 litrów piwa, chleb, smalec i kiszone ogórki. Co Wy na to ?

klaudiaxr2 - 18 Wrz 2005, 22:26

lesmie napisał/a:
Ja niestety nie dałem rady zdążyć, poza tym tłumik mi się urwał i wożę go w bagażniku, nie mam na razie pieniążków żeby zrobić. Dobry pomysł żeby zrobić następny spocik bez samochodów, gdzieś przy piwku, trzeba wybrać w końcu kogoś na "bossa" kogoś młodego i energicznego, kogoś kto będzie potrafił między innymi zdyscyplinowac to nasze "towarzystwo" do częstszych spotów w jakiejś rozsądnej ilości osób np. żeby chciało się zjawiać ok. 10 osób. Może Klaudia ?, może Jej by się udawało ? Nikt nie ma chyba "bossa" dziewczyny, Bylibyśmy pierwsi, ale trzeba by to omówić przy paru piwkach.

PS

Gdyby tak chciało się nam spotkać na następnym spocie w około 10 osób, można by zarezerwować w "Spiżu" stół piwny. Kosztuje ta przyjemność 150 zł. złożylibyśmy się po ok 15 zł. i jest w tym 40 litrów piwa, chleb, smalec i kiszone ogórki. Co Wy na to ?

No mi pasuje ,ale dopiero po wyplacie,czyli po 14 pazdziernika hi hi.A co do wyboru przywodcy nowego to powinni sie wypowiedziec inni tez ja jestem w sumie rodzynkiem w klubie,ale bardzo energicznym i skorym do organizowania imprez-bo bardzo je lubię!!! :rotfl: :yes: Ale dzieki lLesmie pozdrowka!!! :V:

[ Dodano: Nie Wrz 18, 2005 10:31 pm ]
Masz racje lepiej bez autek sie spotkac w sumie,bo przy piwie(ewentualnie paru ;) )kazdemu sie jezorek rozwiazuje i lepiej mozna sie poznac i pobajerzyc o srutututu i niekoniecznie hehe.Rafal sie juz pisze na to spotkanko a co z reszta Dywizji???
Rycho ja wiem,ze Ty na pewno hehe ;)
Pozdrowionka!
Ps>Znikaja moje posty..hmm..przypadek Joe?

lesmie - 18 Wrz 2005, 22:55

No właśnie , jakich argumentów użyć aby chciało się zebrać min. 10 osób. Przecież było by super razem się odprężyć, wyluzować, pobajerowąć choćby o pierdołach, powygłupiać trochę i cieszyć się życiem w wesołym towarzystwie.

PS

A za cóz to aż tyle ostrzeżeń Klaudia, Joe chyba Boga w sercu nie ma, żeby młodej dziewczynie...........

klaudiaxr2 - 18 Wrz 2005, 23:18

lesmie napisał/a:
No właśnie , jakich argumentów użyć aby chciało się zebrać min. 10 osób. Przecież było by super razem się odprężyć, wyluzować, pobajerowąć choćby o pierdołach, powygłupiać trochę i cieszyć się życiem w wesołym towarzystwie.

PS

A za cóz to aż tyle ostrzeżeń Klaudia, Joe chyba Boga w sercu nie ma, żeby młodej dziewczynie...........

Aaaa tak wyszlo dostalam uwage do dzienniczka za zle zachowanie hehhe ale bez komentarza mod nie byl po mojej str. i tak wyszlo wiadomo WIEK!!!!Mloda i glupia sie rzuca hahhaha
Ten co ma 20 lat jest glupszy od tego co ma 30 pare...tak tutaj uwazaja,ale to epizod w moim KROTKIM ZYCIU ;) heheh
pozdrowka!

Rafal - 19 Wrz 2005, 01:07

Ja rowniez jestem za tym aby KLAUDIA zostala BOSSSSSSSSSEM :-) ))
napewno skloni nas do jakiegos spotkania swoim urokiem osobistym i wrodzonym wdziekiem :-)

Wiec proponowalbym zeby powoli cos zaczela szykowac cobysmy nie zbierali sie znowusz kilka miesiecy :)

Pomysl ze spizem jest bardzo dobry, ja jestem za!

(mam nadzieje ze nie bedzie sytuacji ze ktos przyjedzie samochodem i bedzie marudzil)

JoeMix - 19 Wrz 2005, 06:39

klaudiaxr2 napisał/a:
Ps>Znikaja moje posty..hmm..przypadek Joe?

Skąd mam to wiedzieć - nie mam zwyczaju kasowania postów - jesli już to robie to człowieczke dostaje info na PW... dlaczego

kristofer - 19 Wrz 2005, 09:03

wybaczcie że mnie nie było - musiałem uśpić mojego kochanego pieska (przerwać jego cierpienia) :cry:
kto był na zlocie w ZG wie o kim mówię

bheesty - 19 Wrz 2005, 17:05

Witam ponownie
Planuje tutaj kupic autko na rok, bo jest taniej niz autobusem :) Co myslicie, za czym sie rozgladalem?? :) Znalazlem jedna za 300F (1800zl), lepsza niz mialem, ale szukam czegos tanszego... Co myslicie, kupic Fiestke?? :) Ciekawe ile osob bedzie na "nie"....

kristofer - 19 Wrz 2005, 19:27

kupuj fiestę i zakładaj przedstawicielstwo klubu zagranicą :-)
Rafal - 20 Wrz 2005, 01:09

oczywiscie ze fieste !!!
to nie powinno podlegac dyskusii :-) ja tak polecam

klaudiaxr2 - 20 Wrz 2005, 17:05

Fiestę!!!! :V:
:yes:

Rycho - 20 Wrz 2005, 21:39

Co do wydechu to sobie lubię poszpanować :D :D:D. Co najważniejsze sam mi się stjuninkował :D :D:D jak to określił mo mechanik do AGrupy. Bądź co bądź są argumenty aby tego nie naprawiać. bo ludze płacą czasem ciężkie pieniądze za wydech a mi się siamo zrobiło :D :D:D. Zatem Lesmie szkoda że nie przyjechałeś to byśmy we dwóch poszpanowali :D :D:D:D

Klaudia na prezydenta ?? Jasne, że tak :) Może będzie żelazną damą :D

Co do spotu piwnego to się jeszcze obaczy. Pomysł OK tylko jak sobie pomyślę o jeździe autobusem to mi entuzjazm lekko opada :D

Kris, wyrazy współczucia. Ja mam dwa koty i jak kiedyś jeden zginął na tydzień czasu to wszyscy w domu ryczeli, naprawdę Cię rozumiem.

Rycho

P.S. Zdążyłem jeszcze na kawałek IRY więc dzień ogólnie był udany :D

klaudiaxr2 - 26 Wrz 2005, 18:38

Spocik piwny raczej po 14 zobaczę jeszcze kiedy to wypada i wtedy mozna cos myslec na ten temat :D .Dawno nie bylam na imprezce... :jupi: i mam wielką ochotę się wyszalec,bo tylko praca i dom ostatnio... ;-(
Pozdrawiam! :V:

Rafal - 26 Wrz 2005, 20:45

Ja oczywiscie juz sie pisze na piwna impreze :-)
Mozna by to zrobic np. 15 pazdziernika skoro Klaudi tak pasuje moze i reszcie tez w najgorszym wypadku (dla mnie lepszym) 22 pazdziernika

Co wy na to?

Rycho - 27 Wrz 2005, 09:33

Jeśli w październiku to jak zwykle na grafik poczekać muszę :)
Klaudia jak tym razem Cię nie będzie to popamiętasz :D

Rycho

klaudiaxr2 - 27 Wrz 2005, 18:07

Hi hi teraz bede napewno jakzesz bym mogla nie byc na imprezce?! :D
Nie przepuszcze okazji!
Mi pasuje po 14 ze względu na to,ze 14 mam wypłatę :V: i tylko dlatego.Po tym terminie moge dostosować sie do reszty ekipy :yes:
A co do daty 22 pazdziernika to w ten dzien wypada rocznica moja i mojego Pawła :devil: takze bedzie podwójna okazja do zrobienia jakiejs imprezki i tak mielismy robic jakoms tak wiec dobrze sie składa hehe
Pozdrowionka! :rotfl:

Rycho - 28 Wrz 2005, 14:11

Nie żebym coś sugerował, ale może skoro to rocznica to jakieś świece winko i rodzicom bilety do kina :D

Rycho

klaudiaxr2 - 28 Wrz 2005, 17:06

Rycho napisał/a:
Nie żebym coś sugerował, ale może skoro to rocznica to jakieś świece winko i rodzicom bilety do kina :D

Rycho

To swoją drogą... ;) ale zazwyczaj urzadzalismy takie rocznice w gronie znajomych(to juz nasza 3 rocznica) :V:
A 14 to piatek bodajże wypada... :jupi:
pozdrowionka!

kristofer - 28 Wrz 2005, 17:54

moje gratulacje :jupi:
klaudiaxr2 - 28 Wrz 2005, 20:11

kristofer napisał/a:
moje gratulacje :jupi:

Dziękuję ;) :ok:
A Ty mam nadzieje,ze bedziesz na spocie piwnym?! :fox:
bo jak nie.... :twisted:

kristofer - 30 Wrz 2005, 08:53

moja dotka jest w ciąży dlatego kierowcę mam pewnego :D

spot piwny :devil:

klaudiaxr2 - 30 Wrz 2005, 17:32

kristofer napisał/a:
moja dotka jest w ciąży dlatego kierowcę mam pewnego :D

spot piwny :devil:

To super!!! :jupi:
Ps.Będzie fajnie... :devil:

kristofer - 3 Paź 2005, 08:49

w sobotę jestem we wrocławiu na zakupach cały dzień - jakiś spocik :D
klaudiaxr2 - 3 Paź 2005, 17:17

kristofer napisał/a:
w sobotę jestem we wrocławiu na zakupach cały dzień - jakiś spocik :D

W tą sobote???
Ja pracuje... ;-( I nie wiem jak z funduszami... :-/ Zostawmy ten spocik na 14 :yes: :D
Pozdrawiam!

kristofer - 3 Paź 2005, 17:28

ja tak tylko bo będę we wrocku :-)
klaudiaxr2 - 3 Paź 2005, 19:32

kristofer napisał/a:
ja tak tylko bo będę we wrocku :-)

Okek,okej :rotfl:

Rafal - 6 Paź 2005, 01:18

moglby ten 14 czy 15 nadejsc szybciej bo juz sie doczekac nie moge :-)
klaudiaxr2 - 7 Paź 2005, 21:16

Rafal napisał/a:
moglby ten 14 czy 15 nadejsc szybciej bo juz sie doczekac nie moge :-)

Ja tak samo,ale bardziej tej pierwszej wyplaty...hi hi :devil: :V:
Ps.Oby byla 14,a nie 19! ;-(

[ Dodano: Pią Paź 14, 2005 8:19 pm ]
To jak jutro zlot piwny?
Kto chetny???
:twisted:

SteiN - 17 Paź 2005, 22:50

witam!!

ja tam niebardzo do watku ale kiedy robicice spoty we wrocku sa jakies konkretne daty..??

Pozdrawiam!

klaudiaxr2 - 18 Paź 2005, 20:29

SteiN napisał/a:
witam!!

ja tam niebardzo do watku ale kiedy robicice spoty we wrocku sa jakies konkretne daty..??

Pozdrawiam!

Nie ma konkretnych dat.Po prostu grupa ustala spoty na forum,date spotu tez.Data wybierana jest wspolnie :D
Zapisz sie do naszej Dywizji w koncu jestes z Dolnegośląska hihi :V: :yes:
Pozdrawiam!

kristofer - 26 Paź 2005, 09:27

UWAGA UWAGA
http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=11216

SteiN - 9 Lis 2005, 23:00

kiedy panowie we wrocku sie spotykacie???

moze jakies male spotkanko na ten weekend bo bede we wrocku :)

co wy na to ?

Adicko - 17 Sie 2006, 11:08

Też chtnie bym pojechał ale........... moja fiesta odmawia posłuszeństwa i strzeliła focha, nie wiem co jej jest jedni (Ci co widzieli, oglądali) mówią że to poprzepalane zawory i gniazda, a jeszcze inni że to pierścienie, i nie wiem co to może być jest ktosik z okolic Świdnicy?, kto sie zna na mk3? ja dopier zaczynam mimo że fiestke mam juz 2 lata.