|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Archiwum Forum FKP - Wrocław śpi??????????
klaudiaxr2 - 28 Lip 2005, 15:27 Temat postu: Wrocław śpi?????????? Czekam na nastepny zlot we Wrocku.Ja 2 sierpnia wyjezdzam na 2 tyg.
Proponuje zlot sierpniowy,pod koniec sierpnia,tym bardziej ze pogoda jak na razie dopisuje
Ps.Dywizja nie spac
lesmie - 28 Lip 2005, 17:03
Ja też czekam !
Yossarian - 28 Lip 2005, 19:14
No ja tez chętnie, ale może na początku września bo do końca sierpnia mnie nie ma.
Iras - 28 Lip 2005, 21:45
witam towarzystwo
no no no...kobieta wziela wszystko w swoje rece...:D ...ja tez jestem chetny na zlot...a co do daty to sie dostosuje...ale najlepiej sobota kolo 18.00
klaudiaxr2 - 30 Lip 2005, 16:25
Mi obojetnie kiedy pasuje.Ja mam teraz wolne to moge jezdzic na zloty!
Malo ludzi sie odezwalo.. ,ale w koncu sa wakacje i pewnie gdzies wyjechali.Pozyjemy zobaczymy.Ja tylko dalam propozycje,reszta zalezy od was
Pozdrowka dla Dywizji!
kristofer - 1 Sie 2005, 15:58
cześć - no i racja grilla cza zrobić - koniec sierpnia jak najbardziej OK - tylko że teraz wakacje ale je stawiam na 27
klaudiaxr2 - 1 Sie 2005, 20:18
kristofer napisał/a: | cześć - no i racja grilla cza zrobić - koniec sierpnia jak najbardziej OK - tylko że teraz wakacje ale je stawiam na 27 |
Tylko zeby to byla niedziela albo sobota
Jeszcze sie zgadamy..ale ja sie pisze na ten spot!
Rafal - 2 Sie 2005, 18:33
ja tez bardzo chetnie wpadne na jakis spocik czy grila - dostosuje sie do terminu bo nie gra mi to wiekszej roznicy.
lehu8 - 2 Sie 2005, 20:13
Jakieś propozycje co do miejsca
Rafal - 3 Sie 2005, 17:51
mozna by sie spotkac jakos we wrocku miejsc to juz nie problem
A jezeli planowalibysmy jakiegos grila czy cos to mozna by podjechac nad jeziorko do:
- Tynca (nic specjalnego ale woda jest trawa tez
- Mietkowa nad zalew tam to nawet plaza jest
Gdybysmy mieli tam cos walnac to mozna wziasc namioty i zostac na noc tym bardziej ze bedzie z nami kobieta to zawsze bedzie przyjemnie ja mam dwu osobowy namiot zreszta jedynka by wystarczyla
Chyba ze ktos ma jakis lepszy pomysla
lesmie - 3 Sie 2005, 18:14
Pomysł niezły nad wodą, oprócz grilla można by się przekąpać.
rip18 - 3 Sie 2005, 19:27
no ja chetnie bym na spotkanie wpadl
problem ze fiesta rozwalona i raczej nie bede naprawial tylko sprzedawal :(no cuz zycie
chyba ze zdaze do spotkania kupic (najprawdopodobniej honde civik)
to przykulalbym sie civika na takiego pozegnalnego grila )
no ewentualnie na nocke pod namiotem
kristofer - 11 Sie 2005, 08:37
popieram Mietków 28,08
byleby pogoda była to grill udany
rip18 - 11 Sie 2005, 10:51
jesli bede mial juz nowy samochod to wpadne niestety to juz nie bedzie fiesta ale podjade pokazac jakie auto zastapilo fieste pozdrawiam
Rafal - 11 Sie 2005, 19:05
Ja osobiscie proponowalbym 27 (sobota) a nie 28 bo pewnie ktos bedzie szedl do pracy w poniedzialek i nie bedzie mu pasowalo mi to osobiscie obojetne isie dopasuje.
Kto jest za 27 sierpnia bo mozna by sie w koncu zaczac umawiac jakos.
kristofer - 16 Sie 2005, 08:33
NOWA PROPOZYCJA
28 we Wrocławiu Red Bull organizuje skoki do rzeki z jakiegoś tam mostu - coś w rodzaju zjazd na bele czym, można by zrobić spocik wcześniej a później udać się na tą impezkę
co wy na to
klaudiaxr2 - 19 Sie 2005, 11:09
kristofer napisał/a: | NOWA PROPOZYCJA
28 we Wrocławiu Red Bull organizuje skoki do rzeki z jakiegoś tam mostu - coś w rodzaju zjazd na bele czym, można by zrobić spocik wcześniej a później udać się na tą impezkę
co wy na to
|
Z mostu uniwersyteckiego widzialam reklame hihi
Mi pasuje
Pozdlo hehe
Rafal - 20 Sie 2005, 00:15
Mi rowniez pasuje.
MOZE WIECEJ OSOB BY SIE WYPOWIEDZIALO I WIEKSZOSCI BY PASOWALO ???
klaudiaxr2 - 20 Sie 2005, 10:30
No właśnie?!
Hej Dywizja nie spac!
lesmie - 20 Sie 2005, 15:03
No niech będą te skoki.
klaudiaxr2 - 20 Sie 2005, 15:17
lesmie napisał/a: | No niech będą te skoki. |
Nio i to mi sie podoba hehe
[ Dodano: Sob Sie 20, 2005 3:20 pm ]
Kto jeszcze chetny na skoki????
Rafal - 21 Sie 2005, 23:42
no to super.
To niech jeszcze ktos napisze o ktorej i gdzie sie spotykamy zebysmy sie znalezli bo ja np. chyba nikogo nie znam
kristofer - 22 Sie 2005, 08:48
ludzie z Wrocka
wiecie gdzie są te skoki, a więc zaproponujcie jakiś parkinng w okolicy gdzie się spotkamy, fajnie by było jak będzie można już tam zostawić bryki żeby nie jeżdzić i szukać później miejsca
a i wiecie dokładnie o której rozpoczynają się te skoki bo trzeba ustalić godzinę spotkania
klaudiaxr2 - 22 Sie 2005, 16:30
Ja nie mam pojecia, o ktorej sie rozpoczynaja.A bedziemy pic piwko?
Ja i tak bede z kierowca hehe.Trzeba poszukac w necie o ktorej to sie zaczyna.Co do miejsca to nie znam tamtych okolic wiec nie wiem gdzie moznaby bylo sie tam spotkac hmm.. ;-)
rip18 - 22 Sie 2005, 19:01
pomoge wam troche slyszalem w radiu ze o 13 sie zaczynaja ale musicie potwierdzic to jeszcze
raczej mnie nie bedzie chociaz moze uda sie zalezy od kilku rzeczy bo w srode lub czwartek jade po samochodzik do niemiec i nie wiem jak bedzie z ubezpieczeniem i takimi innymi zeczami
klaudiaxr2 - 22 Sie 2005, 22:40
To tylko 3 osoby beda na zlocie??? :-/
Rafal - 22 Sie 2005, 23:04
Ja bede
co do miejsc to tak blisko to moze byc ciezko bo pewnie wszystko bedzie pozastawiane.
kristofer - 23 Sie 2005, 08:33
załamałem się :cry:
mówię mojej Dorotce - nie rób planów na niedzielę bo spocik mamy
a ona na to - czyli na chrzciny do kuzyna nie idziemy
proszę poczekajmy do września, teraz wiem że kilku z nas ma właśnie urlopik, ja bardzo chcę się spotkać poznać nowych dywizjonistów
klaudiaxr2 - 23 Sie 2005, 09:26
kristofer napisał/a: | załamałem się :cry:
mówię mojej Dorotce - nie rób planów na niedzielę bo spocik mamy
a ona na to - czyli na chrzciny do kuzyna nie idziemy
proszę poczekajmy do września, teraz wiem że kilku z nas ma właśnie urlopik, ja bardzo chcę się spotkać poznać nowych dywizjonistów |
Ja sie zgadzam na wrzesien
Pozdrawiam!
JoeMix - 23 Sie 2005, 16:19
A ja wam radze we wrześniu to już 2-gi spot robić... a nie czekać z pierwszym...
Rafal - 23 Sie 2005, 17:51
spoko nie ma problemow ja tez powiem szczerze ze na dlugo bym nie przyjechal bo wekendzik ma troche zawalony i nawet sie dobrze sklada ze bedzie pozniej to moze w nastepnym tygodniu to zrobimy??
klaudiaxr2 - 23 Sie 2005, 20:35
Rafal napisał/a: | spoko nie ma problemow ja tez powiem szczerze ze na dlugo bym nie przyjechal bo wekendzik ma troche zawalony i nawet sie dobrze sklada ze bedzie pozniej to moze w nastepnym tygodniu to zrobimy?? |
Ja sie dostosuje do reszty!
Teraz mam wolne.
Ale wciaz malo nas jest i w zwiazku z tym mam male pytanie czy ten spot wypali w ogole?!
8|
kristofer - 24 Sie 2005, 08:52
wypali wypali
lehu8 - 24 Sie 2005, 19:22
Też by mi pasował wrzesień ;)najlepiej druga połowa bo bardzo chcę się z wami spotkać
Joe ma rację wy z Wrocka możecie przecież małego spota zorganizować
klaudiaxr2 - 25 Sie 2005, 15:07
lehu8 napisał/a: | Też by mi pasował wrzesień ;)najlepiej druga połowa bo bardzo chcę się z wami spotkać
Joe ma rację wy z Wrocka możecie przecież małego spota zorganizować |
Lechu przyjezdzaj hehe beda dwie fiestki z naklejkami FFC
Pozdrowka!PS:To spot we wrzesniu?
Mnie pasi hehe;)
Rycho - 29 Sie 2005, 10:30
Mam nadzieję, że już niedługo będę miał grafik dyżurów na wrzesień więc będę mógł się na jakiś spocik wybrać
Rycho
klaudiaxr2 - 29 Sie 2005, 10:54
Rycho napisał/a: | Mam nadzieję, że już niedługo będę miał grafik dyżurów na wrzesień więc będę mógł się na jakiś spocik wybrać
Rycho |
Oooo Rycho to Ty zyjesz jeszcze ?!
Pozdrowka !
kristofer - 29 Sie 2005, 16:34
Rycho jak będziesz go miał to dawaj go na forum :lol:
Rycho - 30 Sie 2005, 23:20
Ano żyję żyję zaiwaniam na dwa etaty, wszystko żeby na fiechę kasiura była:D Skutek taki że od tygodnia chodzę z temperaturą 35,8 w porywach 36,1
Grafik jutro zapodam :D:D
Rycho
kristofer - 1 Wrz 2005, 08:52
no i wrzesień mamy - piszcie komu jaki termin odpowiada
mi każdy weekend z wyjątkiem nadchodzącego
klaudiaxr2 - 1 Wrz 2005, 14:23
kristofer napisał/a: | no i wrzesień mamy - piszcie komu jaki termin odpowiada
mi każdy weekend z wyjątkiem nadchodzącego |
No to za 2 tyg. tak w weekend?Mi pasuje tylko nie wiem czy jeszcze bede,bo nie dlugo wyjezdzam za granice....
,jak dobrze pojdzie oczywiscie
Rycho - 2 Wrz 2005, 11:36
Mi pasują niedziele 18 i 25. Może być eweentulanie najbliższ ale pracuję do 18.
Rycho
Rafal - 2 Wrz 2005, 15:25
Ja jak juz pisalem moge sie smialo dostosowac
Wiec ze mna nie ebdzie problemu
klaudiaxr2 - 3 Wrz 2005, 10:28
Rafal napisał/a: | Ja jak juz pisalem moge sie smialo dostosowac
Wiec ze mna nie ebdzie problemu |
Ze mna tez,ale z festa moga byc klopoty....
Rafal - 3 Wrz 2005, 12:06
a co z fiesta sie stalo?
klaudiaxr2 - 3 Wrz 2005, 14:04
Rafal napisał/a: | a co z fiesta sie stalo? |
Duzo pali..i teraz jeszcze sie zalała,ale to najmniejszy problem,bo przeczysci sie swiece i juz.
Poza tym trzeba wyregulowac gaznik,bo prawdoipodobnie z tego powodu pali ok11 litrow na 100!!! hehe ale damy rade
Pozdrawiam!
[ Dodano: Pią Wrz 09, 2005 7:50 pm ]
Mala zmiana proponuje polowe wrzesnia,bo teraz fiesta idzie na warsztat.Nie pojechalabym nia teraz na zlot bo by mnie to duzo kosztowalo hehe(chodzi o paliwo).
Pozdrowka i napiszcie czy pasuje
Rycho - 10 Wrz 2005, 17:05
To co 18 wreśnia na dachu galerii dominikańskiej ?? tak koło godziny 17??
Rycho
klaudiaxr2 - 10 Wrz 2005, 17:09
Rycho napisał/a: | To co 18 wreśnia na dachu galerii dominikańskiej ?? tak koło godziny 17??
Rycho |
A 18 to ktory to?
Chyba niedziela prawda?
Ok. zobaczymy czy do tego czasu zrobie fiescinke.A jak pozostali????
Yossarian - 10 Wrz 2005, 21:02
Mnie termin odpowiada Bardzo chętnie się zjawię
Do zobaczenia!!
klaudiaxr2 - 11 Wrz 2005, 10:29
Yossarian napisał/a: | Mnie termin odpowiada Bardzo chętnie się zjawię
Do zobaczenia!! |
To super jest nas trójka juz.
kristofer - 12 Wrz 2005, 11:56
potwierdzam obecność 18 września godz.17.00 Galeria Dominikańska DACH
będę oczywiście z finką
Rafal - 15 Wrz 2005, 01:34
dobrze ze w koncu cos sie dzieje
JA TEZ BEDE 18 WRZ. O 17 PRZYJADE MOIM CZERWONYM SZTRUCLEM ))
bheesty - 15 Wrz 2005, 15:51
Witam moi Drodzy!
Spotykajcie sie jak najczesciej, nie zalujcie kasy na te kilka litrow paliwa, ja slabo sie bralem za spoty i teraz tego zaluje, bo bylem tylko na trzech :( Teraz juz dupa, sprzedalem swoja Fiestke, wyjechalem z Polski i guzik ze spotow... Pozdrawiam wszystkich spotowiczow!! Trzymajcie sie kierownic!!
klaudiaxr2 - 15 Wrz 2005, 17:23
Ja bede na 100%
Jak cos by wypadlo dam znac..
Beheesty pozdrowka!!!
bheesty - 15 Wrz 2005, 17:39
Dzieki Klaudia!!
kristofer - 15 Wrz 2005, 18:49
bheesty trzymaj się
bheesty - 15 Wrz 2005, 19:22
Na razie sie trzymam. Po kilku dniach mieszkania w hotelu znalazlem mieszkanie, praca tez jest wiec sobie radze. Pozdro!!!!
Rafal - 16 Wrz 2005, 11:20
BEDE BEDE O ILE NIE ZAPOMNE A MAM NADZIEJE ZE TAK NIE BEDZIE.
A tobie Bheesty wszystkiego dobrego i powodzenia!!!!
klaudiaxr2 - 16 Wrz 2005, 15:45
Rafal napisał/a: | BEDE BEDE O ILE NIE ZAPOMNE A MAM NADZIEJE ZE TAK NIE BEDZIE.
A tobie Bheesty wszystkiego dobrego i powodzenia!!!! |
To ja Ci przypomnę...
Napiszę Ci na gg w niedziele jeszcze (jak sama nie zapomnę )
Beheesty ciesze sie ,ze masz pracę ja tez znalazlam wymarzoną... :-D
bheesty - 16 Wrz 2005, 17:03
A gdzie Panienka pracuje?? Tez sie ciesze, ze osiagnelas swoj cel Pozdrawiam!!
klaudiaxr2 - 16 Wrz 2005, 19:35
bheesty napisał/a: | A gdzie Panienka pracuje?? Tez sie ciesze, ze osiagnelas swoj cel Pozdrawiam!! |
Jestem na stazu w firmie zajmującej się sprawami bhp,rozliczaniem kierowcow z czasu pracy,kadrami itp. Jestem referentem d/s ksiegowości i kadr
Ciesze sie ,bo robie coś związanego z moim wyuczonym zawodem.A Ty czym sie tam zajmujesz w Anglii???
Pozdrawiam!
bheesty - 16 Wrz 2005, 19:51
Roznie to bywa, w wiekszosci pracuje w fabryce, tu nie ma szans na wybieranie w pracy jak sie nie ma referencji angielskich, a ja tu jestem pierwszy raz. Ale kasa leci i to sie liczy, moze w dwojke zarobimy na mieszkanie... Bylibysmy
Yossarian - 17 Wrz 2005, 11:22
No to powodzenia Bheesty!! I pozdrowienia dla Was!! Trzymajcie się
PS Jak już zarobicie na to mieszkanko to czekamy na zaproszenie na parapetówę
kristofer - 17 Wrz 2005, 13:15
parapetówka to jest to
Rafal - 17 Wrz 2005, 18:27
Witam mialbym prosbe czy ktos moglby mi napoisac numer do siebie na komorke na gg (z bedacych na spocie) bo w niedziele mam pierwsze w tym roku wyklady i musze na nich byc. Jak bym sie mial spoznic to bym zadzwonil albo bym spytal gdzie obecnie sie znajdujecie bo bardzo chcialbym dojechac z gory dziekuje.
futuraxr2 - 17 Wrz 2005, 20:09
Ja też postaram sie być jako nowy klubowicz heheh
klaudiaxr2 - 18 Wrz 2005, 14:04
futuraxr2 napisał/a: | Ja też postaram sie być jako nowy klubowicz heheh |
Oooo ktoś nowy!Witamy!
Yossarian - 18 Wrz 2005, 18:46
Spot się odbył, jednak w bardzo wąskim gronie :? , czyli Rycho, Rafał i ja Pogadaliśmy, poczekaliśmy na resztę i jako że nikt się już nie zjawił no to zakończyliśmy spot.
PS Rycho - straszny masz ten wydech, jakbym nie wiedział że to Ty, to bym pomyślał że jakiś straszny szpaner koło mnie jedzie
Rafal - 18 Wrz 2005, 19:43
hahaha wydech faktycznie "daje rade"
A co do spotu to moze nastepnym razem wiecej nas bedzie o ile nastepny raz bedzie.
Jako ze dzisiejszy byl stosunkowo skromny a do nastepnego bedziemy sie zbieraz miesiacami pewnie to moze nastepny odbylby sie gdzies w jakims barze bez samochodow.
Co reflektowalby taki pomysl????
klaudiaxr2 - 18 Wrz 2005, 20:41
Rafal napisał/a: | hahaha wydech faktycznie "daje rade"
A co do spotu to moze nastepnym razem wiecej nas bedzie o ile nastepny raz bedzie.
Jako ze dzisiejszy byl stosunkowo skromny a do nastepnego bedziemy sie zbieraz miesiacami pewnie to moze nastepny odbylby sie gdzies w jakims barze bez samochodow.
Co reflektowalby taki pomysl???? |
Ja jak najbardziej!!!!!
Sorki,ze mnie nie bylo,ale autko padlo...Rafal wie..napisalam mu na gg.
Pozdrowka i sorki jeszcze raz!
lesmie - 18 Wrz 2005, 21:39
Ja niestety nie dałem rady zdążyć, poza tym tłumik mi się urwał i wożę go w bagażniku, nie mam na razie pieniążków żeby zrobić. Dobry pomysł żeby zrobić następny spocik bez samochodów, gdzieś przy piwku, trzeba wybrać w końcu kogoś na "bossa" kogoś młodego i energicznego, kogoś kto będzie potrafił między innymi zdyscyplinowac to nasze "towarzystwo" do częstszych spotów w jakiejś rozsądnej ilości osób np. żeby chciało się zjawiać ok. 10 osób. Może Klaudia ?, może Jej by się udawało ? Nikt nie ma chyba "bossa" dziewczyny, Bylibyśmy pierwsi, ale trzeba by to omówić przy paru piwkach.
PS
Gdyby tak chciało się nam spotkać na następnym spocie w około 10 osób, można by zarezerwować w "Spiżu" stół piwny. Kosztuje ta przyjemność 150 zł. złożylibyśmy się po ok 15 zł. i jest w tym 40 litrów piwa, chleb, smalec i kiszone ogórki. Co Wy na to ?
klaudiaxr2 - 18 Wrz 2005, 22:26
lesmie napisał/a: | Ja niestety nie dałem rady zdążyć, poza tym tłumik mi się urwał i wożę go w bagażniku, nie mam na razie pieniążków żeby zrobić. Dobry pomysł żeby zrobić następny spocik bez samochodów, gdzieś przy piwku, trzeba wybrać w końcu kogoś na "bossa" kogoś młodego i energicznego, kogoś kto będzie potrafił między innymi zdyscyplinowac to nasze "towarzystwo" do częstszych spotów w jakiejś rozsądnej ilości osób np. żeby chciało się zjawiać ok. 10 osób. Może Klaudia ?, może Jej by się udawało ? Nikt nie ma chyba "bossa" dziewczyny, Bylibyśmy pierwsi, ale trzeba by to omówić przy paru piwkach.
PS
Gdyby tak chciało się nam spotkać na następnym spocie w około 10 osób, można by zarezerwować w "Spiżu" stół piwny. Kosztuje ta przyjemność 150 zł. złożylibyśmy się po ok 15 zł. i jest w tym 40 litrów piwa, chleb, smalec i kiszone ogórki. Co Wy na to ? |
No mi pasuje ,ale dopiero po wyplacie,czyli po 14 pazdziernika hi hi.A co do wyboru przywodcy nowego to powinni sie wypowiedziec inni tez ja jestem w sumie rodzynkiem w klubie,ale bardzo energicznym i skorym do organizowania imprez-bo bardzo je lubię!!! Ale dzieki lLesmie pozdrowka!!!
[ Dodano: Nie Wrz 18, 2005 10:31 pm ]
Masz racje lepiej bez autek sie spotkac w sumie,bo przy piwie(ewentualnie paru )kazdemu sie jezorek rozwiazuje i lepiej mozna sie poznac i pobajerzyc o srutututu i niekoniecznie hehe.Rafal sie juz pisze na to spotkanko a co z reszta Dywizji???
Rycho ja wiem,ze Ty na pewno hehe
Pozdrowionka!
Ps>Znikaja moje posty..hmm..przypadek Joe?
lesmie - 18 Wrz 2005, 22:55
No właśnie , jakich argumentów użyć aby chciało się zebrać min. 10 osób. Przecież było by super razem się odprężyć, wyluzować, pobajerowąć choćby o pierdołach, powygłupiać trochę i cieszyć się życiem w wesołym towarzystwie.
PS
A za cóz to aż tyle ostrzeżeń Klaudia, Joe chyba Boga w sercu nie ma, żeby młodej dziewczynie...........
klaudiaxr2 - 18 Wrz 2005, 23:18
lesmie napisał/a: | No właśnie , jakich argumentów użyć aby chciało się zebrać min. 10 osób. Przecież było by super razem się odprężyć, wyluzować, pobajerowąć choćby o pierdołach, powygłupiać trochę i cieszyć się życiem w wesołym towarzystwie.
PS
A za cóz to aż tyle ostrzeżeń Klaudia, Joe chyba Boga w sercu nie ma, żeby młodej dziewczynie........... |
Aaaa tak wyszlo dostalam uwage do dzienniczka za zle zachowanie hehhe ale bez komentarza mod nie byl po mojej str. i tak wyszlo wiadomo WIEK!!!!Mloda i glupia sie rzuca hahhaha
Ten co ma 20 lat jest glupszy od tego co ma 30 pare...tak tutaj uwazaja,ale to epizod w moim KROTKIM ZYCIU heheh
pozdrowka!
Rafal - 19 Wrz 2005, 01:07
Ja rowniez jestem za tym aby KLAUDIA zostala BOSSSSSSSSSEM ))
napewno skloni nas do jakiegos spotkania swoim urokiem osobistym i wrodzonym wdziekiem
Wiec proponowalbym zeby powoli cos zaczela szykowac cobysmy nie zbierali sie znowusz kilka miesiecy
Pomysl ze spizem jest bardzo dobry, ja jestem za!
(mam nadzieje ze nie bedzie sytuacji ze ktos przyjedzie samochodem i bedzie marudzil)
JoeMix - 19 Wrz 2005, 06:39
klaudiaxr2 napisał/a: | Ps>Znikaja moje posty..hmm..przypadek Joe? |
Skąd mam to wiedzieć - nie mam zwyczaju kasowania postów - jesli już to robie to człowieczke dostaje info na PW... dlaczego
kristofer - 19 Wrz 2005, 09:03
wybaczcie że mnie nie było - musiałem uśpić mojego kochanego pieska (przerwać jego cierpienia) :cry:
kto był na zlocie w ZG wie o kim mówię
bheesty - 19 Wrz 2005, 17:05
Witam ponownie
Planuje tutaj kupic autko na rok, bo jest taniej niz autobusem Co myslicie, za czym sie rozgladalem?? Znalazlem jedna za 300F (1800zl), lepsza niz mialem, ale szukam czegos tanszego... Co myslicie, kupic Fiestke?? Ciekawe ile osob bedzie na "nie"....
kristofer - 19 Wrz 2005, 19:27
kupuj fiestę i zakładaj przedstawicielstwo klubu zagranicą
Rafal - 20 Wrz 2005, 01:09
oczywiscie ze fieste !!!
to nie powinno podlegac dyskusii ja tak polecam
klaudiaxr2 - 20 Wrz 2005, 17:05
Fiestę!!!!
Rycho - 20 Wrz 2005, 21:39
Co do wydechu to sobie lubię poszpanować :D:D. Co najważniejsze sam mi się stjuninkował :D:D jak to określił mo mechanik do AGrupy. Bądź co bądź są argumenty aby tego nie naprawiać. bo ludze płacą czasem ciężkie pieniądze za wydech a mi się siamo zrobiło :D:D. Zatem Lesmie szkoda że nie przyjechałeś to byśmy we dwóch poszpanowali :D:D:D
Klaudia na prezydenta ?? Jasne, że tak Może będzie żelazną damą
Co do spotu piwnego to się jeszcze obaczy. Pomysł OK tylko jak sobie pomyślę o jeździe autobusem to mi entuzjazm lekko opada
Kris, wyrazy współczucia. Ja mam dwa koty i jak kiedyś jeden zginął na tydzień czasu to wszyscy w domu ryczeli, naprawdę Cię rozumiem.
Rycho
P.S. Zdążyłem jeszcze na kawałek IRY więc dzień ogólnie był udany
klaudiaxr2 - 26 Wrz 2005, 18:38
Spocik piwny raczej po 14 zobaczę jeszcze kiedy to wypada i wtedy mozna cos myslec na ten temat .Dawno nie bylam na imprezce... i mam wielką ochotę się wyszalec,bo tylko praca i dom ostatnio...
Pozdrawiam!
Rafal - 26 Wrz 2005, 20:45
Ja oczywiscie juz sie pisze na piwna impreze
Mozna by to zrobic np. 15 pazdziernika skoro Klaudi tak pasuje moze i reszcie tez w najgorszym wypadku (dla mnie lepszym) 22 pazdziernika
Co wy na to?
Rycho - 27 Wrz 2005, 09:33
Jeśli w październiku to jak zwykle na grafik poczekać muszę
Klaudia jak tym razem Cię nie będzie to popamiętasz
Rycho
klaudiaxr2 - 27 Wrz 2005, 18:07
Hi hi teraz bede napewno jakzesz bym mogla nie byc na imprezce?!
Nie przepuszcze okazji!
Mi pasuje po 14 ze względu na to,ze 14 mam wypłatę i tylko dlatego.Po tym terminie moge dostosować sie do reszty ekipy
A co do daty 22 pazdziernika to w ten dzien wypada rocznica moja i mojego Pawła takze bedzie podwójna okazja do zrobienia jakiejs imprezki i tak mielismy robic jakoms tak wiec dobrze sie składa hehe
Pozdrowionka!
Rycho - 28 Wrz 2005, 14:11
Nie żebym coś sugerował, ale może skoro to rocznica to jakieś świece winko i rodzicom bilety do kina
Rycho
klaudiaxr2 - 28 Wrz 2005, 17:06
Rycho napisał/a: | Nie żebym coś sugerował, ale może skoro to rocznica to jakieś świece winko i rodzicom bilety do kina
Rycho |
To swoją drogą... ale zazwyczaj urzadzalismy takie rocznice w gronie znajomych(to juz nasza 3 rocznica)
A 14 to piatek bodajże wypada...
pozdrowionka!
kristofer - 28 Wrz 2005, 17:54
moje gratulacje
klaudiaxr2 - 28 Wrz 2005, 20:11
kristofer napisał/a: | moje gratulacje |
Dziękuję
A Ty mam nadzieje,ze bedziesz na spocie piwnym?!
bo jak nie....
kristofer - 30 Wrz 2005, 08:53
moja dotka jest w ciąży dlatego kierowcę mam pewnego
spot piwny
klaudiaxr2 - 30 Wrz 2005, 17:32
kristofer napisał/a: | moja dotka jest w ciąży dlatego kierowcę mam pewnego
spot piwny |
To super!!!
Ps.Będzie fajnie...
kristofer - 3 Paź 2005, 08:49
w sobotę jestem we wrocławiu na zakupach cały dzień - jakiś spocik
klaudiaxr2 - 3 Paź 2005, 17:17
kristofer napisał/a: | w sobotę jestem we wrocławiu na zakupach cały dzień - jakiś spocik |
W tą sobote???
Ja pracuje... I nie wiem jak z funduszami... :-/ Zostawmy ten spocik na 14
Pozdrawiam!
kristofer - 3 Paź 2005, 17:28
ja tak tylko bo będę we wrocku
klaudiaxr2 - 3 Paź 2005, 19:32
kristofer napisał/a: | ja tak tylko bo będę we wrocku |
Okek,okej
Rafal - 6 Paź 2005, 01:18
moglby ten 14 czy 15 nadejsc szybciej bo juz sie doczekac nie moge
klaudiaxr2 - 7 Paź 2005, 21:16
Rafal napisał/a: | moglby ten 14 czy 15 nadejsc szybciej bo juz sie doczekac nie moge |
Ja tak samo,ale bardziej tej pierwszej wyplaty...hi hi
Ps.Oby byla 14,a nie 19!
[ Dodano: Pią Paź 14, 2005 8:19 pm ]
To jak jutro zlot piwny?
Kto chetny???
SteiN - 17 Paź 2005, 22:50
witam!!
ja tam niebardzo do watku ale kiedy robicice spoty we wrocku sa jakies konkretne daty..??
Pozdrawiam!
klaudiaxr2 - 18 Paź 2005, 20:29
SteiN napisał/a: | witam!!
ja tam niebardzo do watku ale kiedy robicice spoty we wrocku sa jakies konkretne daty..??
Pozdrawiam! |
Nie ma konkretnych dat.Po prostu grupa ustala spoty na forum,date spotu tez.Data wybierana jest wspolnie
Zapisz sie do naszej Dywizji w koncu jestes z Dolnegośląska hihi
Pozdrawiam!
kristofer - 26 Paź 2005, 09:27
UWAGA UWAGA
http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=11216
SteiN - 9 Lis 2005, 23:00
kiedy panowie we wrocku sie spotykacie???
moze jakies male spotkanko na ten weekend bo bede we wrocku
co wy na to ?
Adicko - 17 Sie 2006, 11:08
Też chtnie bym pojechał ale........... moja fiesta odmawia posłuszeństwa i strzeliła focha, nie wiem co jej jest jedni (Ci co widzieli, oglądali) mówią że to poprzepalane zawory i gniazda, a jeszcze inni że to pierścienie, i nie wiem co to może być jest ktosik z okolic Świdnicy?, kto sie zna na mk3? ja dopier zaczynam mimo że fiestke mam juz 2 lata.
|
|