Forum FiestaKlubPolska -

Sprzedam - [Mk8] samochód Ford Fiesta ST X 2023

pciosek - Dzisiaj 15:18
Temat postu: [Mk8] samochód Ford Fiesta ST X 2023
Witam wszystkich forumowiczów, jako nowy członek! Mam na imię Paweł i od 3 lat posiadam Fiestę ST z końcówki produkcji z polskiego salonu.
Przyszedł jednak czas rozstania, więc pozostawiam to info, bo może ktoś szuka egzemplarza "jak nowy".

Podstawowe info:
    produkcja/rejestracja - 2023/2023
    pochodzenie - salon Polska
    przebieg - 5.900 km (bez pomyłki - niecałe sześć tysięcy - mam zwykle 4-5 samochodów i motocykle, więc jeżdżę ile jeżdżę)
    stan - idealny minus (lekkie obtarcie jednej felgi)
    wyposażenie - wersja ST X + pakiet Performance + pakiet Winter + lakier Mean Green + SYNC 3.2 (navi) + audio B&O + ładowarka bezprzewodowa + Pre-Collision Assist + rozszerzona gwarancja 5 lat/100.000km + pakiet serwisowy 4 lata + powłoka ceramiczna Waxoyl Crystal Coating
    sprzedaż na umowę od osoby prywatnej
    historia - jestem jedynym kierowcą od wyjazdu z salonu do tej pory; zmiany własności: leasing->wykup->darowizna; samochód garażowany, użytkowany w zasadzie tylko latem (jedynie ostatniej zimy wyjechał kilka razy); nie był nigdy na torze, tylko kilka razy amatorsko okoliczne przełęcze Przegibek i Salmopol; brak jakichkolwiek napraw blacharsko-lakierniczych i mechanicznych, wymieniony akumulator na gwarancji
    lokalizacja - Bielsko-Biała (woj. śląskie)
    cena wywoławcza 107 tys. PLN

Osoby zainteresowane proszę o kontakt telefoniczny (+48 606 667 483) i zapraszam do obejrzenia/jazdy.