Forum FiestaKlubPolska -

Elektryka - Gniazdo diagnostyczne

spider - 26 Cze 2005, 13:38
Temat postu: Gniazdo diagnostyczne
Cze jak w temacie gdzie w fiesi z 95 roku mkIII jest to gniazdko diagnostyczne bo chce podlaczyc ja do kompa
magmike - 26 Cze 2005, 22:20

Złącze samodiagnostyczne znajduje się w komorze silnika przy akumulatorze (na styku przedniego pasa i błotnika). Kostka o kolorze czarnym.
Raffi13 - 27 Cze 2005, 10:33
Temat postu: Re: Gniazdo diagnostyczne
spider napisał/a:
Cze jak w temacie gdzie w fiesi z 95 roku mkIII jest to gniazdko diagnostyczne bo chce podlaczyc ja do kompa

A jak chcesz się podłączyć do kompa?? Masz odpowiedni kabel?? Oprogramowanie??

Patton - 27 Cze 2005, 11:05
Raffi13 napisał/a:
spider napisał/a:

A jak chcesz się podłączyć do kompa?? Masz odpowiedni kabel?? Oprogramowanie??

Przez USB :rotfl: Chyba kopma w aucie i jego odczyty :yes: Co pokazuje w postaci migania diody... :-P Pozdro

Raffi13 - 27 Cze 2005, 11:46
spider napisał/a:

Powtórzę: bo chcę podłaczyć ją do kompa(fieste)

magmike - 27 Cze 2005, 22:02

pij ta fanta, bądź bambucza - to taka przenośnia ten komp oczywiście (tak sie domyślam)
spider - 28 Cze 2005, 20:25

nie do kompa domowego przeciesz koleś ma specialne oprogramowanie w serwisie i jest możliwe podciagniecie mocy
JoeMix - 28 Cze 2005, 20:50

A tam nie ma czasem zwykłego tranzystorowego zapłonu...? Jak chcesz zwiększyć moc?
bash - 28 Cze 2005, 20:56

spider napisał/a:
nie do kompa domowego przeciesz koleś ma specialne oprogramowanie w serwisie i jest możliwe podciagniecie mocy

nie no post tygodnia .... :V: to poczciwa mk3 - nie ma nowoczesnego ECU ! jest zlacze diagnostyczne do SCZYTYWANIA kodów bledow - czarna, trojkatna kostka przy akumulatorze (oczywiscie na silnikach wtryskowych, ale to na pewnow wiesz)