|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - Gniazdo diagnostyczne
spider - 26 Cze 2005, 13:38 Temat postu: Gniazdo diagnostyczne Cze jak w temacie gdzie w fiesi z 95 roku mkIII jest to gniazdko diagnostyczne bo chce podlaczyc ja do kompa
magmike - 26 Cze 2005, 22:20
Złącze samodiagnostyczne znajduje się w komorze silnika przy akumulatorze (na styku przedniego pasa i błotnika). Kostka o kolorze czarnym.
Raffi13 - 27 Cze 2005, 10:33 Temat postu: Re: Gniazdo diagnostyczne
spider napisał/a: | Cze jak w temacie gdzie w fiesi z 95 roku mkIII jest to gniazdko diagnostyczne bo chce podlaczyc ja do kompa |
A jak chcesz się podłączyć do kompa?? Masz odpowiedni kabel?? Oprogramowanie??
Patton - 27 Cze 2005, 11:05 Temat postu: Re: Gniazdo diagnostyczne
Raffi13 napisał/a: | spider napisał/a: | Cze jak w temacie gdzie w fiesi z 95 roku mkIII jest to gniazdko diagnostyczne bo chce podlaczyc ja do kompa |
A jak chcesz się podłączyć do kompa?? Masz odpowiedni kabel?? Oprogramowanie?? |
Przez USB Chyba kopma w aucie i jego odczyty Co pokazuje w postaci migania diody... Pozdro
Raffi13 - 27 Cze 2005, 11:46 Temat postu: Re: Gniazdo diagnostyczne
spider napisał/a: | Cze jak w temacie gdzie w fiesi z 95 roku mkIII jest to gniazdko diagnostyczne bo chce podlaczyc ja do kompa |
Powtórzę: bo chcę podłaczyć ją do kompa(fieste)
magmike - 27 Cze 2005, 22:02
pij ta fanta, bądź bambucza - to taka przenośnia ten komp oczywiście (tak sie domyślam)
spider - 28 Cze 2005, 20:25
nie do kompa domowego przeciesz koleś ma specialne oprogramowanie w serwisie i jest możliwe podciagniecie mocy
JoeMix - 28 Cze 2005, 20:50
A tam nie ma czasem zwykłego tranzystorowego zapłonu...? Jak chcesz zwiększyć moc?
bash - 28 Cze 2005, 20:56
spider napisał/a: | nie do kompa domowego przeciesz koleś ma specialne oprogramowanie w serwisie i jest możliwe podciagniecie mocy |
nie no post tygodnia .... to poczciwa mk3 - nie ma nowoczesnego ECU ! jest zlacze diagnostyczne do SCZYTYWANIA kodów bledow - czarna, trojkatna kostka przy akumulatorze (oczywiscie na silnikach wtryskowych, ale to na pewnow wiesz)
|
|