|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Elektryka ogólna - Awaria elektryki szyb pozycyjnych i kierunku w lusterku 

GFelix - 14 Gru 2022,  12:43 Temat postu: Awaria elektryki szyb pozycyjnych i kierunku w lusterku Witam.  Tak jak w opisie nie działa kierunek od kierowcy pozycje z lewej i nie otwierają się szyby. Dodam że sprawdzałem wydaje mi się wszystkie bezpieczniki i nic. Wymieniłem moduł ten z przyciskami od szyb i też to nic nie dało. Macie jakieś pomysły co jeszcze sprawdzić . ewentualnie jakas diagnostyka w tym samochodzie jest dostępna ?

Pozdrawiam.

G
												 Felixwawa - 5 Sty 2023,  16:25
  Może ma ktoś pomyśl co się stało? Bezpieczniki są ok a szyby kierynek z lewej stronyi pozycjq jie swieca.

Pozdrawiam
												 damianisko5 - 7 Sty 2023,  12:47
  Człowiek uczy się całe życie, elektryka szyb pozycyjnych. Muszę poszukać u wujka google.

a te kwiatki popraw;  pomyśl/kierynek/stronyi/pozycjq/jie  bo aż oczy bolą,  w poście nr. 1 na Forum.
												 Mars - 8 Sty 2023,  09:15

| damianisko5 napisał/a: | 	 		  | Człowiek uczy się całe życie | 	  

E tam, kolega (autor wątku) po prostu nie ogarnia interpunkcji oraz zakłada różne konta na jednym forum. W dodatku bardzo mu się spieszy i nie ma czasu na spokojne przeczytanie tego, co napisał i poprawienie błędów.

| 

|