|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Hyde-Park - Smuteczek :( 

pawel182 - 18 Cze 2019,  19:11 Temat postu: Smuteczek :( Po 12 latach przyszedł czas pożegnać Fiestkę, która w tym roku skończyłaby 14 lat.

Szykowałem sie do 3 wymiany rozrządu ale niestety jeden z kierowców się śpieszył wymuszając mi pierwszeństwo i samochodzik poszedł na szkodę całkowitą (w sumie oba poszły). 

Muszę przyznać, że Fiestka wysoko postawiła poprzeczkę. 

Fajny samochód z niej był!!    
												 Mars - 19 Cze 2019,  09:48
  I zrobiła się okazja do szybkiego zakupu nowej fiesty! Zazdroszczę    
												 pawel182 - 19 Cze 2019,  17:21

| Mars napisał/a: | 	 		  I zrobiła się okazja do szybkiego zakupu nowej fiesty! Zazdroszczę     | 	  

Uwierz mi, że nie ma czego zazdrościć - więcej nieprzyjemności, załatwiania spraw niż radości.

Ps. Ciekawe czy nowe Fiesty też są takie trwałe? Mk6 troszkę nalatała i miała ochotę latać dalej ;-)
												 slawomirro - 19 Cze 2019,  19:49 Temat postu: Re: Smuteczek :(
  	  | pawel182 napisał/a: | 	 		  | jeden z kierowców się śpieszył wymuszając mi pierwszeństwo i samochodzik poszedł na szkodę całkowitą | 	  

Przykro mi.

To Twoja Fiesta? Foto z mediów:

JoeMix - 19 Cze 2019,  20:44

| pawel182 napisał/a: | 	 		  | Ciekawe czy nowe Fiesty też są takie trwałe? Mk6 troszkę nalatała i miała ochotę latać dalej | 	  Nie wiem, ja mam mk7, co 10 latek w lutym skończyła a zachowuje się jak by 3 skończyła,,,   
												 pawel182 - 20 Cze 2019,  04:38 Temat postu: Re: Smuteczek :( 

Nie to nie moja. Swoją drogą w dobie kamerek samochodowych szukałem czy aby ktoś nie uchwycił momentu wypadku ale nie znalazłem.
												 pawel182 - 20 Cze 2019,  04:41

| JoeMix napisał/a: | 	 		   	  | pawel182 napisał/a: | 	 		  | Ciekawe czy nowe Fiesty też są takie trwałe? Mk6 troszkę nalatała i miała ochotę latać dalej | 	  Nie wiem, ja mam mk7, co 10 latek w lutym skończyła a zachowuje się jak by 3 skończyła,,,    | 	  

Wierzę Ci bo Mk7 to konstrukcyjnie niemalże to samo co Mk6

W wolnej chwili wrzucę opis jak się sprawowała przez te lata 😀
												 Wojtek Wawa - 25 Cze 2019,  06:43
  hehe, a mk8 to przecież spory lifting mk7. Może w tym tkwi pomysł na niezawodność fiesty, że nie robią rewolucji?

| 

|