Forum FiestaKlubPolska -

Hyde-Park - offtop z giełdy

Jędruś - 19 Paź 2018, 01:35

Hej a masz może do Mk3 lewy przedni plastikowy słupek A z wnętrza i korek wlewu paliwa z kluczykiem?
grulson - 19 Paź 2018, 16:29

Jędruś napisał/a:
Hej a masz może do Mk3 lewy przedni plastikowy słupek A z wnętrza i korek wlewu paliwa z kluczykiem?

Temu baranowi nie sprzedawajcie czesci. Nie odbierał paczki jestem w plecy i mi jesCze pisze ze to mój problem

FIESTA Moondust - 19 Paź 2018, 16:57

Dobrze wiedzieć! Widzę że w dodatku Szczecin... To pewnie miały być fanty do czerwonej XR2i
Jędruś - 19 Paź 2018, 17:02

Byłem na Złombolu, w pewnych momentach nie było mnie nawet w Europie, trzeba było się pospieszyć z wysyłką żebym mógł ją odebrać przed wyjazdem. Nie zamierzam się więcej tłumaczyć bo nie mam z czego. Nie chcecie zarobić, to dam zarobić komu innemu, baranki <8>
FIESTA Moondust - 19 Paź 2018, 17:16

Powodzenia w poszukiwaniu części do XR2i hahahaha :hehehe: hahahaha
Jędruś - 19 Paź 2018, 17:27

Te, dosłownie, pare plastików z wnętrza które potrzebuje są takie same jak w zwykłych cywilnych Fiestach, korek wlewu paliwa z kluczykiem tak samo. Ale dziękuję za miłe słówka :luzik:
grulson - 19 Paź 2018, 17:35

Jędruś napisał/a:
Te, dosłownie, pare plastików z wnętrza które potrzebuje są takie same jak w zwykłych cywilnych Fiestach, korek wlewu paliwa z kluczykiem tak samo. Ale dziękuję za miłe słówka :luzik:

Bujaj wory to się mówi Ze się wyjeżdża a ja niby skąd miałem wiedzieć. Nie polecam gościa już widać jak się odzywa

FIESTA Moondust - 19 Paź 2018, 18:43

Jędruś, Na forum widać czego jeszcze szukasz... a poza tym zdobądź chociaż te "zwykłe" części do przedlifta to pogadamy dalej :D :D
Jędruś - 19 Paź 2018, 19:03

Byle jaki byle cały prawy boczek drzwi z dużą rączką, dwa długie plastiki które idą wzdłuż progów, plastik z lewego słupka A i korek paliwa. Prawdziwe białe kruki (:
Nie wiem po co w ogóle ciągnięcie rozmowę, nie chcecie, nie macie co sprzedać to nie, powiedzieliście innym żeby nie sprzedawali, spoko. A i tak teraz dalej bezsensownie gnój robimy w poście. Po co?

FIESTA Moondust - 19 Paź 2018, 19:27

Powodzenia.
grulson - 19 Paź 2018, 20:04

Jędruś napisał/a:
Byle jaki byle cały prawy boczek drzwi z dużą rączką, dwa długie plastiki które idą wzdłuż progów, plastik z lewego słupka A i korek paliwa. Prawdziwe białe kruki (:
Nie wiem po co w ogóle ciągnięcie rozmowę, nie chcecie, nie macie co sprzedać to nie, powiedzieliście innym żeby nie sprzedawali, spoko. A i tak teraz dalej bezsensownie gnój robimy w poście. Po co?

Jakbyś mial honor glabie to byś kasę oddał ale pamietam co mi napisałeś wiec spadaj cwaniaku i sprzedawaj swojego ulega na giełdzie

Jędruś - 19 Paź 2018, 21:16

Jak chcesz możesz napisać co pisałem bo sam nie pamiętam :D
grulson - 20 Paź 2018, 06:58

Jędruś napisał/a:
Jak chcesz możesz napisać co pisałem bo sam nie pamiętam :D

Zobacz jaki jesteś twardziel na forum piszesz głupoty, ludzie dowiedzieli się ze jesteś pajac ale nic nawet nie wspomnisz ze oddasz np kasę wiec już widać ze szmata jesteś a nie fan motoryzacji a co pisałeś a to ze głupie forum noe jest ci potrzebne bo zaraz sprzedasz samochód i zapomnisz ze tu byłeś. Na sam koniec to menda jesteś a nie fan motoryzacji

grulson - 20 Paź 2018, 10:00

Zreszta co tu oczekiwać od człowieka który jest pseudo fanem motoryzacji
bobson - 20 Paź 2018, 14:11

Jedzie z nami admin? :D

vegetagt - 20 Paź 2018, 14:23

jedzie ale sie smieje :rotfl:
zwardek - 21 Paź 2018, 17:22

FIESTA Moondust napisał/a:
Jędruś, Na forum widać czego jeszcze szukasz... a poza tym zdobądź chociaż te "zwykłe" części do przedlifta to pogadamy dalej :D :D

Obdzwaniasz wszystkie szroty w okolicy czy nie maja fiesty i tyle