Forum FiestaKlubPolska -

Kupię - [MK3] Błękitne listwy XR2i

adamaranth - 6 Lip 2018, 20:52
Temat postu: [MK3] Błękitne listwy XR2i
Dobry,

Poszukuję na wczoraj niebieskich listew do zderzaków tj. przedniego i tylnego do mk3 xr2i. Poprzedni właściciel je gdzieś utopił, a boczne bez przednich...no nie wyglądają, jeżeli komuś się gdzieś walają, to bardzo proszę o kontakt.

pozdr.

FIESTA Moondust - 31 Lip 2018, 15:12

Wiem że w Fordzie są dostępne lecz jedna kosztuje 200 PLN... Poza tym niedawno widziałem zderzaki z XR2i na allegro z całymi listwami
zwardek - 31 Lip 2018, 15:20

Kiedys kupilem pasek na ebayu z UK. Bylo tego kilka metrow, ale pasuje idealnie i cos kolo 200 za calosc
FIESTA Moondust - 31 Lip 2018, 18:21

Te listwy w rolce też widziałem jakiś czas temu w różnych wersjach kolorystycznych.Bodaj 5 metrów tego było czyli na spokojnie wystarczało na 2 zderzaki.
Turas - 7 Sie 2018, 14:32

Cześć,

podłączam się do pytania.
Czy moglibyście podać mi link/namiary na tego typu rolkę?
Sprawdzałem na Ebayu, lecz nie znalazłem :sad:

FIESTA Moondust - 7 Sie 2018, 18:55

tzn to było z rok temu.Ogólnie trzeba to cały czas obserwować.Taki urok szukania części do dwudziesto paro letniego samochodu ...
FIESTA Moondust - 7 Sie 2018, 20:30

https://www.ceneo.pl/24105418 to było coś podobnego tylko ze dwa razy dłuższe no i było niebieskie do XR2i.Ciężko mi to ponownie znaleźć,przypadkiem na to natrafiłem.Mówię - trzeba trzepać E BAY i inne zachodnie strony żeby coś znaleźć.No i warto przynależeć do Brytyjskiej grupy fanów MK3.W Anglii jest największy rynek części do tego modelu.
zwardek - 7 Sie 2018, 23:02

Też teraz nie mogę tego znaleźć. Na szczęście kupiłem jak było dostępne, mam zielony do RS Turbo