|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Elektryka ogólna - Letnie powietrze z dmuchawy 

Kylotbg - 5 Mar 2018,  17:32 Temat postu: Letnie powietrze z dmuchawy Witajcie,

Mam problem z ogrzewaniem w samochodzie, po rozgrzaniu się silnika i puszczeniu ciepłego powietrza do kabiny (moc dmuchawy największa 4), na początku lepi ciepłe powietrze ale po chwili się wychładza i dmucha zimne. Jak na chwilę wyłacze dmuchawe i ponownie włącze całą sytuacja się powtarza.

Niedawno był w naprawie bo miałem problemy z gazem, wymienio pare części, reduktor, kable wn, świece, termostat z obudową, wlany jest płyn chłodniczy g12.  

Doradzcie co może być przyczyną i co wymienić ?

Słyszałem o brudnej nagrzewnicy, zapowietrzonym układzie chłodniczym coś jeszcze słyszałem o urządzeniu odpowiadajacym za rozdzialenie na mały i duży obieg chłodzenia.

Prosze doradzcie

Fieste z przed liftingu 1.3 w gazie 02'
												 slawomirro - 5 Mar 2018,  19:00 Temat postu: Re: Letnie powietrze z dmuchawy
  	  | Kylotbg napisał/a: | 	 		  

Doradzcie co może być przyczyną i co wymienić ?

| 	  

Termostat do wymiany.
												 Kylotbg - 6 Mar 2018,  10:34
  Myślisz, że po dwóch tygodniach znów padł?
												 slawomirro - 6 Mar 2018,  16:55

| Kylotbg napisał/a: | 	 		  | Myślisz, że po dwóch tygodniach znów padł? | 	  

Albo coś nie tak złożone zostało. Ewentualnie może masz  zapotwietrzony układ.
												 Kylotbg - 6 Mar 2018,  18:45

| slawomirro napisał/a: | 	 		   	  | Kylotbg napisał/a: | 	 		  | Myślisz, że po dwóch tygodniach znów padł? | 	  

Albo coś nie tak złożone zostało. Ewentualnie może masz  zapotwietrzony układ. | 	  

A może podpowiedziać jak go odpowietrzyć? w którym miejscu jest jakiś zawór opdowietrzający?

| 

|