|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Kupię - [MK7] MK7  kupię mocowanie cięgna ramię silniczka nagrzewnic 

MaciusKa - 15 Paź 2017,  21:01 Temat postu: [MK7] MK7  kupię mocowanie cięgna ramię silniczka nagrzewnic Witam jak w temacie potrzebuje ramię od silniczka które trzyma cięgno od sterowania klapami nawiewu jeśli ktoś ma kupie samo to mocowanie plastikowe lub w zestawie z silniczkiem numery silniczka nie ważne gdyż mój chodzi tylko to ramię pękło. Ma ktoś takie ??

Przemko - 23 Lis 2017,  21:59
  mi też pękło, więc się podłączam, lub może ktoś wie gdzie je kupić ??
												 MaciusKa - 24 Lis 2017,  00:30
  Ja wiem gdzie można kupić w ASO niestety jedyna opcja to kupić cały zestaw takich uchwytów i cięgien do całej nagrzewnicy a koszt to 670zl natomiast jak się kupi nowy silniczek on i tak nie będzie z tym ramieniem osobno nowego ramienia się nie kupi w ASO więc zostaje używka a to towar bardzo trudny do dostania. Trzeba szukać dodam tylko że ja nadal nie znalazłem . .
												 Przemko - 12 Gru 2017,  21:20
  Posiadam takie ramię nie oryginalne u mnie działa bez zarzutu, cenę mogę podać na priv

harob - 7 Maj 2019,  11:38
  Witam serdecznie wszystkich, to mój pierwszy post na forum.

Podbijam temat bo mam podobny problem czyli pęknięte ramię silniczka sterowania klapami. Czy ktoś aktualnie posiada namiary na jego zakup?
												 aikman - 7 Gru 2020,  12:02
  Przemko, 

prosze o odpowiedz na priv    
												 desmond - 21 Maj 2021,  20:20
  Przemko, cześć, pytanie o ramię do klapek nawiewu, kiedyś miałeś takie, czy możesz napisać, gdzie je kupiłeś, towar wygląda na deficytowy

Piotrek

| 

|