|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Elektryka ogólna - Zmiana języka menu. 

Freeman - 22 Wrz 2017,  22:34 Temat postu: Zmiana języka menu. Pytanie jak w temacie. Jak zmienić język menu?
												 slawomirro - 23 Wrz 2017,  00:27 Temat postu: Re: Zmiana języka menu.
  	  | Freeman napisał/a: | 	 		  | Pytanie jak w temacie. Jak zmienić język menu? | 	  

Klikasz pstryczek komputera aż pojawi się Ci menu z ustawieniami, trzymasz dłużej, wchodzisz i szukasz opcji językowej odpowiedniej, zatwierdzasz znów długim trzymaniem i gotowe.  Podobnie się ustawia np czas/godzinę/podwójne ryglowanie/ilość mignień kierunkowskazu.
												 dirty.73 - 23 Wrz 2017,  09:11

| slawomirro napisał/a: | 	 		  |  np czas/godzinę/podwójne ryglowanie/ilość mignień kierunkowskazu | 	  

elm-ffn wywalisz tutaj wszystko,jak składanie lusterek,awaryjne podczas hamowania,blokowanie po ruszeniu czy selektywne otwieranie
												 Parzych - 24 Wrz 2017,  18:01

| dirty.73 napisał/a: | 	 		  | elm-ffn wywalisz tutaj wszystko,jak składanie lusterek,awaryjne podczas hamowania,blokowanie po ruszeniu czy selektywne otwieranie | 	  Mając kompa pokładowego, wszystkie te funkcje zmienisz z poziomu menu ustawień, nie potrzeba elma...
												 dirty.73 - 24 Wrz 2017,  18:22
  u mnie np nie wszystko było na kompie pokładowym...dopiero jak elmem to zaznaczyłem,to pojawiło się na kompie,tak jak spalanie chwilowe...

https://zapodaj.net/images/89721c5fc15af.png

https://zapodaj.net/images/d64efe6df2c47.png
												 janusdel - 24 Wrz 2017,  18:26

| Parzych napisał/a: | 	 		   	  | dirty.73 napisał/a: | 	 		  | elm-ffn wywalisz tutaj wszystko,jak składanie lusterek,awaryjne podczas hamowania,blokowanie po ruszeniu czy selektywne otwieranie | 	  Mając kompa pokładowego, wszystkie te funkcje zmienisz z poziomu menu ustawień, nie potrzeba elma... | 	  

hmm u mnie nie ma opcji do wyłączenia automatycznego składania lusterek w kompie pokładowym
												 dirty.73 - 24 Wrz 2017,  18:30
  załaczysz to właśnie elm-ffn

| 

|