|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Mechanika ogólna - Sprężarka klimy nie zalącza sie 

rafi22 - 3 Cze 2017,  13:17 Temat postu: Sprężarka klimy nie zalącza sie Witam, jestem nowa osoba na forum, pozdrawiam wszystkich na wstępie. Mam male pytanko, posiadam fiestę, może nie ja lecz zona... A mianowicie jest problem z klima , a dosłownie ze sprężarka,  nie załączą  się . Bezpiecznik sprawdzony - dobry , czynnik jest,  wiatrak pracuje i jeśli  wepchnę śrubokrętem sprzęgło klimy, załącza się i chodzi . Co może być problemem? Proszę o poradę, czy jest przekaźnik gdzieś? Proszę o jego lokalizacje. Pozdrawiam.
												 slawomirro - 3 Cze 2017,  21:47 Temat postu: Re: Sprężarka klimy nie zalącza sie
  	  | rafi22 napisał/a: | 	 		  | Witam, jestem nowa osoba na forum, pozdrawiam wszystkich na wstępie. Mam male pytanko, posiadam fiestę, może nie ja lecz zona... A mianowicie jest problem z klima , a dosłownie ze sprężarka,  nie załączą  się . Bezpiecznik sprawdzony - dobry , czynnik jest,  wiatrak pracuje i jeśli  wepchnę śrubokrętem sprzęgło klimy, załącza się i chodzi . Co może być problemem? Proszę o poradę, czy jest przekaźnik gdzieś? Proszę o jego lokalizacje. Pozdrawiam. | 	  

prędzej czujnik ciśnienia szlag trafił. 

A przekaźnika od klimy nie ma, ale jest w silniku dodatkowy bezpiecznik: F4 - 40A.
												 rafi22 - 4 Cze 2017,  09:48
  Ten na przewodzie co jest podpięta kostka z czterema pinami ? Czyli będę musiał podjechać wyciągnąć czynnik wymiana czujki i ponowne wpuszczenie czynnika.

| 

|