|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka ogólna - Podświetlenie nóg
Torn - 29 Sty 2017, 13:03 Temat postu: Podświetlenie nóg Witam.
Naszlo mnie ostatnio, zeby zrobic sobie podświetlenie nóg w mojej fiescie. Najlepiej byloby, zeby świeciło sie, gdy drzwi są otwarte. Wiec najlepiej byloby sie podłączyć pod włącznik swiatla w aucie (chyba). Wie ktos, gdzie taki przewód moze byc? Jak sie do niego dostac?
Parzych - 29 Sty 2017, 16:27
Torn napisał/a: | Wie ktos, gdzie taki przewód moze byc? Jak sie do niego dostac? | W słupku jest, prawym lub lewym, wystarczy zdjąć uszczelkę ze słupka i będziesz widział...
slawomirro - 29 Sty 2017, 16:27 Temat postu: Re: Podświetlenie nóg
Torn napisał/a: | Wie ktos, gdzie taki przewód moze byc? Jak sie do niego dostac? |
Z podsufitki przewody do lampek biegną prawym słupkiem przy przedniej szybie w dół. Jak dalej to nie wiem.
Torn - 31 Sty 2017, 21:57
Dzięki bardzo chłopaki
ShpxLbh - 7 Kwi 2017, 11:02
Torn napisał/a: | Dzięki bardzo chłopaki |
i jak to zrobiłeś ? fajny pomysł ale nie wiem jakie tam napięcie idzie i co mogę kupić do podświetlenia, żeby nie wyglądało wieśniacko, tylko delikatni podświetlone na ciepło.
yoyo72 - 7 Kwi 2017, 12:57
Zwykły pasek smd led dowolnej długości ,to jest zazwyczaj na taśmie klejącej dwustronnej ,przyklejasz gdzie chcesz ,lub przykręcasz malutkimi wkrętami ,kable podłanczasz za pomocą specjalnych końcówek do paska led ,które też można dokupić ,potem druga strona tych kabelków pod to dziadostwo w drzwiach i jak otwierasz drzwi to świeci.
|
|