|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka ogólna - Całkowity brak głośników?
swat91 - 21 Sty 2017, 13:44 Temat postu: Całkowity brak głośników? Witam czy jest możliwość żeby w fiescie, która została kupiona z zaślepką w miejscu radia nie było ani jednego głośnika i muzyka nie leci ani z radia ani z CD, które dokupiłem osobno (model 6000cd),Wersja po lifcie z 2007 całkowity golas.Prosze o porady czy ktoś spotkał się z taką konfiguracją?
slawomirro - 21 Sty 2017, 19:35 Temat postu: Re: Całkowity brak głośników?
swat91 napisał/a: | Witam czy jest możliwość żeby w fiescie, która została kupiona z zaślepką w miejscu radia nie było ani jednego głośnika i muzyka nie leci ani z radia ani z CD, które dokupiłem osobno (model 6000cd),Wersja po lifcie z 2007 całkowity golas.Prosze o porady czy ktoś spotkał się z taką konfiguracją? |
Oczywiście, to możliwe. Jedną z opcji wyposażenia było "przygotowanie pod instalację głośnikową". U Ciebie na 100% nie ma nawet kabli pod głośniki na tył. Co do przodu nie wiem, ale raczej też musisz kable poprowadzić w drzwi.
Parzych - 23 Sty 2017, 18:52
swat91, golasy nie miały nawet kabli do głośników przednich, o ile mnie pamięć nie myli...
swat91 - 23 Sty 2017, 19:36
Mam nadzieję że chociaż z przodu są kable skoro kostka do radia i kabel od antenty były wyprowadzone na konsoli środkowej pod zaślepką
|
|