|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka ogólna - centralny zamek - brak pilota
Ela - 5 Cze 2016, 23:59 Temat postu: centralny zamek - brak pilota Witajcie!
Kupując samochód dostałam niestety tylko jeden kluczyk i to bez pilota. Samochód ma centralny zamek, jednak na chwile obecną pozostaje mi otwieranie kluczykiem . I tu pojawia się pytanie - co zrobić w takiej sytuacji? czy realna mozliwością jest kupienie na allegro jakiś pilotów ze sterownikiem i zaprogramowanie? dziękuje za pomoc!
wojtekpl - 6 Cze 2016, 20:42 Temat postu: centralny zamek - brak pilota Jeden kluczyk bez pilota? Dziwne nieco, biorąc pod uwagę, że pilot jest..... w kluczyku.
Co do kluczyka - zagadaj do kolegi kubaw20055 z fordklubpolska.
Aj sprostowanie - przecież były fiesty otwierane "z zamka" bez pilota - zupełnie zapomniałem o tym
Jeśli to taka wersja - dojdzie pewnie jeszcze aktywacja tego w samochodzie, a być może trzeba będzie dokupić jakiś moduł.
Ale - jak wyżej
piotras1981 - 10 Sie 2016, 23:42 Temat postu: centralny zamek - brak pilota witam mam podobny problem "fiesta z kluczykiem bez pilota":| czytałem jak zaprogramowac nowego pilota zeby sprawdzic czy takowa funkcje moja furka posiada ale brak jakich kolwiek dzwiekow po 4-krotnym przekreceniu stacyjki z poziomu 0 do II pytanie czy "Ela" poradzila sobie z problemem czy odpuscila temat pozdrawiam.
|
|