|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika ogólna - "otwieranie skokowe" drzwi w wersji 3d
Vincent 83 - 18 Maj 2016, 13:19 Temat postu: "otwieranie skokowe" drzwi w wersji 3d Witam
Czy wersja 3 drzwiowa ma takie ograniczniki otwarcia drzwi?
Tzn, otwierając drzwi nie mam takiego jakby skoku/poziomu otwarcia tylko otwierają sie od razu cale.
Erufen - 18 Maj 2016, 20:25 Temat postu: "otwieranie skokowe" drzwi w wersji 3d Ja w swojej mam podobne odczucia z tym że jak powoli zaczniesz je otwierać to niby jakieś tam złapie lekkie ograniczenie.
Parzych - 18 Maj 2016, 20:26 Temat postu: "otwieranie skokowe" drzwi w wersji 3d U mnie w polifcie (też 3d) są dwa położenia otwarcia drzwi, może Ci się wyrobiły, a może w przedlifcie nie było tych zapadek/ząbków...
Erufen - 18 Maj 2016, 20:27 Temat postu: "otwieranie skokowe" drzwi w wersji 3d
Parzych napisał/a: | U mnie w polifcie (też 3d) są dwa położenia otwarcia drzwi, może Ci się wyrobiły, a może w przedlifcie nie było tych zapadek/ząbków... |
Ja mam po lifcie i mam podobne odczucia co autor Więc może faktycznie się wyrobiły
Vincent 83 - 19 Maj 2016, 18:59 Temat postu: "otwieranie skokowe" drzwi w wersji 3d W przyszłym tygodniu postaram się podjechać do aso i zapytać czy to tak jest czy można jakoś typ naprawić
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Erufen - 19 Maj 2016, 21:38 Temat postu: "otwieranie skokowe" drzwi w wersji 3d Potem się podziel informacją bo jak się da to też jestem ciekawy ;3
Jondi - 20 Maj 2016, 19:32 Temat postu: "otwieranie skokowe" drzwi w wersji 3d to są ograniczniki które sam bez problemu wymienisz kwestia tylko zakupu nowych lub sprawnych używek
lakiernik175 - 21 Maj 2016, 21:50 Temat postu: "otwieranie skokowe" drzwi w wersji 3d Tam jest na sprężynie taka rolka co jeździ po tej blokadzie. Jak pęknie to drzwi lecą do końca.
Powinienem mieć kilka sztuk. Jak ktoś zainteresowany to będę szukać. Pisać na p.w.
|
|