|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Elektryka ogólna - Mruga kontrolka Airbag potem zapala sie na stałe 

browarek10 - 20 Paź 2015,  19:11 Temat postu: Mruga kontrolka Airbag potem zapala sie na stałe Mruga kontrolka airbag 5 razy(dwa krótkie przerwa i jedno mrugnięcie) i tak pięć razy a potem zapala się na stałe.(jaki to kod).Zapaliła się jak zrobiło się wilgotno i zimniej.Fiesta 1.4 TDCI 2002
												 Seb0l - 20 Paź 2015,  20:36 Temat postu: Mruga kontrolka Airbag potem zapala sie na stałe poducha / kostka - strona pasażera wg tej rozpiski

http://www.fordclubpolska...=fusion&type=40
												 browarek10 - 31 Paź 2015,  10:36 Temat postu: Mruga kontrolka Airbag potem zapala sie na stałe Po podłączeniu do komputera pokazało cztery bledy,wszystkie dotyczyły poduszki pasażera i kierowcy.Rozłączono kostki przeczyszczono i dalej to samo.Błędów nie można wykasować.Moze jakie sugestie.A może ktoś zna dobrego elektryka z Trojmiasta lub okolic.
												 Krzyku - 8 Lis 2015,  19:13 Temat postu: Mruga kontrolka Airbag potem zapala sie na stałe Ja miałem podobne objawy, okazało się, że sterownik od airbag poleciał, został naprawiony i wszystko działa    
												 'bijacz - 2 Gru 2015,  20:05 Temat postu: Mruga kontrolka Airbag potem zapala sie na stałe Miałem podobny problem gdy odłączyłem poduszki z foteli na podłączonym aku. Spróbuj rozłączyć aku, rozpiąć i na nowo podłączyć kostki i podłączyć aku.

| 

|