|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Hyde-Park - zielonka 

szynszyl - 9 Wrz 2015,  08:18 Temat postu: zielonka 05-220 zielonka

kto ma blisko i może mi odebrać, zrobić paczkę i kuriera - żeby wysłać do mnie wydech?
												 DemptD - 9 Wrz 2015,  09:06 Temat postu: Re: zielonka areckiego ścigaj
												 szynszyl - 9 Wrz 2015,  11:57 Temat postu: Re: zielonka nie wiem czy gdzieś mam kontakt, ale pogrzebię
												 arecki - 9 Wrz 2015,  16:24 Temat postu: Re: zielonka misiek jest z zielonki ale jak by co to pewnie dam radę ogarnąc temat

za przeproszeniem...wal na PW    
												 MisiekT - 9 Wrz 2015,  21:22 Temat postu: Re: zielonka tia - odebrać jeszcze może jakoś bym ogarnął, ale z kurierem będzie ciężko - najczęściej wpadają jak jestem w robocie

a jak duzy ten wydech? w częściach? i dokad ma isc?
												 jkk - 11 Wrz 2015,  09:40 Temat postu: Re: zielonka Widzę, że nie tylko ja mam taki problem z kurierami   
												 szynszyl - 11 Wrz 2015,  15:16 Temat postu: Re: zielonka Wydech srodkowy.. no to ze 2m jak nic   
												 MisiekT - 11 Wrz 2015,  15:59 Temat postu: Re: zielonka no to ciężko będzie... chyba, że poczekasz pare tygodni aż upoluje smax'a   
												 szynszyl - 12 Wrz 2015,  12:03 Temat postu: Re: zielonka Arecki...kurna pisze to pw i nic. MisiekT jak masz z nim kontakt pogon go   

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
												 MisiekT - 12 Wrz 2015,  16:04 Temat postu: Re: zielonka tez tylko PW... 

niestety dzisiaj foka poszła w świat, wiec już totalnie nie mam czym dopóki nie wspadnie zamiennik - Fiesta za mała do takich celów
												 szynszyl - 13 Wrz 2015,  15:22 Temat postu: Re: zielonka Kurcze ..ludzie... arecki nie ma czasu. Warszawiakow tu od zarabania. 18km jest do tej dziury. Facet ma tylko odbior osobisty. 

Kilka lat temu  wysylalem tydz w tydz paczki z Foty i IC. jeszcze frajer nadkladllalem 10km za friko. 

Jak mowi przyslowie: dobre uczynki wracaja. Wlasnie widze
												 Freeman - 15 Wrz 2015,  20:46 Temat postu: Re: zielonka Nasze frakcje i ogólnie przywiązanie czy chęć działania się zmieniły niestety. To nie to co kiedyś, gdy mogłeś liczyć na ludzi. Mało aktywnych.
												 szynszyl - 28 Wrz 2015,  18:37 Temat postu: Re: zielonka dziękuje spiochu - kolega porządny, ogarnął sprawę, wydech w domu

| 

|