|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Blacharstwo / Lakiernictwo / Kosmetyka samochodowa - Demontaż tylnego spoilera
emoticon - 10 Lip 2015, 13:05 Temat postu: Demontaż tylnego spoilera Będę obklejał dach mojej fiesty folią. W celu lepszego dostępu chciałbym zdjąć tylni spoiler (zamontowany fabrycznie - wersja mk7 sport). Jak ona jest montowany? Wystarczy odkręcić śruby czy on dodatkowo jest jakoś klejony? Może lepiej dać sobie spokój ze zdejmowaniem?
Parzych - 11 Lip 2015, 02:51 Temat postu: Demontaż tylnego spoilera Chłopie, przecież lotka jest do klapy bagażnika przykręcona, jak się to ma do d a c h u Może jak Ci przeszkadza, to klapę z zawiasów zdejmij, zamiast lotki z klapy...
emoticon - 11 Lip 2015, 22:55 Temat postu: Demontaż tylnego spoilera Źle się wyraziłem. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES] chciałbym jeszcze obkleic ta czesc bagażnika, ktora jest na gorze i tworzy jakby całość z dachem. Cos jak na zdjęciu, dlatego odczepienie lotki ułatwiłoby odklejanie. [attachment=0:1r1kxsxw]ImageUploadedByTapatalk1436624910.378720.jpg[/attachment:1r1kxsxw]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Parzych - 11 Lip 2015, 22:56 Temat postu: Demontaż tylnego spoilera Z tego co mi wiadomo, lotka jest tylko przykręcona, także wystarczy ją odkręcić i można działać...
emoticon - 14 Lip 2015, 23:01 Temat postu: Demontaż tylnego spoilera No to nie pozostaje mi nic innego, tylko brać się do dzieła. Dzięki
|
|