|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Elektryka ogólna - kod do radia fabrycznego 

Robert - 30 Gru 2014,  20:58 Temat postu: kod do radia fabrycznego witam mam takie pytanko odnośnie kodu do radia mam mk7 2011rok oryginalne  radio cd przy kupnie dostałem też kartę KEYCODE z czterema pustymi kratkami jak to dalej wygląda z tym wbijaniem kodu gdzie on jest i jak się to wprowadza proszę o pomoc
												 szerszen - 30 Gru 2014,  23:12
  ja u siebie w mk4 miałem książkę pojazdu i tam miałem zapisane oryginalnie nadrukowane liczby kodu. poproś tego kogoś o książkę albo nich przejrzy czy tam nie ma gdzieś
												 janek80 - 31 Gru 2014,  00:31
  a co jak się nie ma takiego kodu? Ja nie dostałem z autem zadnych kodów itd.
												 Krzyk - 31 Gru 2014,  01:21
  Teraz kodują radia z autem, póki radio znajduje się w aucie, do którego zostało przypisane nie ma problemu.
												 Robert - 31 Gru 2014,  01:51
  JANEK 80 a masz taką białą kartę wielkości karty kredytowej z napisem KEYCODE 

[ Dodano: Sro Gru 31, 2014 01:54 ]

a co jak się akumulator rozładuje to co wtedy gdy musisz ściągnąć klemę do ładowania radio potrzebuje kodu oczywiście radio oryginalne z tego auta to co do serwisu
												 szerszen - 31 Gru 2014,  08:54
  Robert,  najwidoczniej tak, ale tak jak pisałeś powinna być taka niby karta gdzie jest napisany kod. Chyba, że ktoś nie wiedział do czego to i wyrzucił. A po odłączeniu zasilania właśnie też potrzeba później kod wpisać więc nie wiem jak on sobie poradzi z tym.
												 MisiekT - 31 Gru 2014,  09:46
  w MK7 już nie potrzeba kodu po resecie
												 Robert - 31 Gru 2014,  14:31
  MisiekT 100% próbowałeś sprawdzone
												 MisiekT - 31 Gru 2014,  14:35
  tak, kodowanie potrzebne jest tylko przy zmianie radia na inny egzemplarz
												 srs - 31 Gru 2014,  17:05

| MisiekT napisał/a: | 	 		  | tak, kodowanie potrzebne jest tylko przy zmianie radia na inny egzemplarz | 	  

MisiekT ma w 100% rację , zdjęcie klemy nie powoduje rozkodowania radia , odpinałem klemę przy zakładaniu tempomatu w kierownicy / tak dla bezpieczeństwa by nie strzeliło mi w twarz /
												 Robert - 2 Sty 2015,  00:42
  OK dzięki koledzy

| 

|