|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Hyde-Park - Opuszczona fiescina
ochotawaw - 4 Lis 2014, 10:10 Temat postu: Opuszczona fiescina Witajcie!
Stoi sobie u mnie pod chatą opuszczona fiescinka z logo klubu ładne alu ,soczewki, stan nawet nawet tylko już zarasta.. Lusterko urwane.. Ktoś może ma kontakt do właściciela? Myśle że może odkupie
Pomożecie? Dostepu do Warszawskiej grupy nie mam :/
van - 4 Lis 2014, 21:27
nie kojarzę auta a tym bardziej właściciela, może to tylko ktoś kupił od kogoś kto był w klubie
inno - 4 Lis 2014, 22:49
samochód chyba widziałem kiedyś na mieście, ale też nie kojarzę właściciela.
hubi_2006 - 4 Lis 2014, 23:46
Taaa... była taka u nas w zamierzchłych czasach. Nicku nie pamiętam.
Rarytasowe relingi
MARIUSZ.B - 6 Lis 2014, 21:37
Pamiętam ją, gość przyjeżdżał nią na spoty nawet, potem ją sprzedał i chyba ten następny właściciel ją tak zaniedbał, Parzych może by nick właściciela pamiętał. Kiedyś widziałem jak stała na ulicy Urbanistów, czy nadal stoi w tym miejscu ?
stanley1784 - 6 Lis 2014, 21:39
Byłbym chetny na lampy
kosa006 - 6 Lis 2014, 23:16
Możesz spróbować udać się do Wydziału Komunikacji i powiedzieć że taki samochód uszkodził Ci Twój na parkingu...może coś Ci powiedzą?
Dodam że ta Fiesta od dawna nie jest ubezpieczona wiec już troche stoi pewnie
ostry5_13 - 7 Lis 2014, 00:54
ochotawaw, różne rzeczy ludzi spotykają :p może zabrzmi dość głupio ale spróbuj wykorzystać spotted na fb może jak na to ktoś ze znajomych właściciela zobaczy post albo jakoś do niego dojdzie bo porzucane samochody są zazwyczaj z 2 powodów. Albo fiescina się rozkraczyła i ktoś ją porzucił ( w co wątpię bo sprzedając felgi graty a resztę złomując trochę by się wyprostowało ) albo z przymusu gdzie np właściciel został przymknięty . Co do drugiej sytuacji nie jest tak ciężko jak mogło by się wydawać ponieważ jeżeli ktoś ze spotted już namierzy właściciela bądź rodzinę to można się udać do tych ludzi na rozmowę. wtedy oni na widzeniu przewiną temat właścicielowi i jeśli się zgodzi to na następne zaniosą mu umowę do podpisania i jest Twoja
napisałem to bo tak samo rozegrałem historię jednego z moich poprzednich wozidełek
mam nadzieję że jakoś pomogłem
[ Dodano: Pią Lis 07, 2014 00:59 ]
Napisałem do Street Racing Warsaw . Może ktoś tamtejszych klubowiczów ją zna
Mafios - 7 Lis 2014, 09:33
stanley1784 napisał/a: | Byłbym chetny na lampy |
ja mam takie soczewskowe do sprzedania za 100
TSRules - 7 Lis 2014, 20:00
Mafios napisał/a: | ja mam takie soczewskowe do sprzedania za 100 |
a jaką mają homologację ?
|
|