Forum FiestaKlubPolska -

Elektryka ogólna - [MK6] Pilot od centralnego zamka

Mafex - 20 Mar 2014, 18:15
Temat postu: [MK6] Pilot od centralnego zamka
Witam mam problem otóż słabo mi działały guziki w pilocie to postanowiłem dodać troche cyny by lepiej łapało było ok przez pół roku i padło więc chciałem dolutować wiecej by dobrze stykało i niechcący spaliłem tą płytke i o to moje pytanie co musze zrobić by mi to działało nowy kluczyk z pilotem musze kupić ?? jeśli tak to co dalej trzeba to pewnie jakoś programować ???
mocher - 20 Mar 2014, 20:07

Hey, no jeśli rzeczywiscie spaliles cos na plytce, to mozesz ja walnac do kosza. Poszukaj na alledrogo, jest tego sporo. Zakup pilota nie bedzie najdrozsza sprawa w calej tej historii bo musisz udac sie do magika ktory przeprogramuje immobilizer. :-)
AccessX - 20 Mar 2014, 20:54

A pilot oryginalny czy dokładany?
srvrserver - 21 Mar 2014, 09:11

uzywane piloty na allegro zaczynaja sie od 30zl, zaprogramujesz go sam wedlug instrukcji ktora jest w ksiazce od samochodu
Mafex - 21 Mar 2014, 12:09

tak wszystko w oryginale zakupiłem na alledrogo o to taki kluczyk http://allegro.pl/show_item.php?item=4059490709 sprzedawca mówi ze 100% sprawne . Spróbuje tak zrobić bo tam w instrukcji pisze ze mozna zaprogramować samemu jak nie zadziała to napisze ;p
kamil208 - 5 Lip 2014, 22:59

podpinam sie pod temat kolegi bo nie cche zakladac nowego.jak kupilem samochod ine dzialal centralny z pilota samochod nie reagowal na zaden guzik(dodam ze guzik od zamykania wogole nie chce sie wcisnac dwa pozostale wciskaja sie bez problemow wiec myslalem ze moze chociaz otwieraine sam i klapy bedzie dzialac wymienilem baterie na nowa ale jednak nie ma zadnej reakcji co robic gdzie oddac tego pilota??