|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka ogólna - [MK6] 3 światło stop bez dyszy spryskiwacza
Tobol - 21 Gru 2013, 20:09 Temat postu: [MK6] 3 światło stop bez dyszy spryskiwacza Jeżeli nieodpowiedni dział sorry bo sie długo zastanawiałem.
Czy ktoś znalazł może 3 światło stop bez dyszy spryskiwacza ? Allegro pusto na ebay.uk nie znalazłem ale też nie miałem zbyt pomysłu co by wpisać. A może pasowało by od innego modelu ?
Pozdro
Parzych - 21 Gru 2013, 21:29
Tobol napisał/a: | Czy ktoś znalazł może 3 światło stop bez dyszy spryskiwacza ? | Widziałeś takie, czy tylko słyszałeś o nim Bo może nie istnieją takie
Tobol - 22 Gru 2013, 08:32
Parzych nie słyszałem nie widziałem dlatego się pytam czy może inni widzieli, słyszeli, mieli
lakiernik175 - 22 Gru 2013, 12:22
A w czym Ci przeszkadza ta dysza?
Tobol - 22 Gru 2013, 12:43
lakiernik175 Chodzi mi głównie o to, że nie używam tylnej wycieraczki w ogóle jest mi ona wręcz zbędna więc chce ją usunąć wstawić w dziurę korek i myślałem nad usunięciem dyszy spryskiwacza.
pawel182 - 26 Gru 2013, 13:44
Tobol napisał/a: | lakiernik175 Chodzi mi głównie o to, że nie używam tylnej wycieraczki w ogóle jest mi ona wręcz zbędna więc chce ją usunąć wstawić w dziurę korek i myślałem nad usunięciem dyszy spryskiwacza. |
Ale masz problemy hehehe
Dysza chyba jest zgrzewana razem ze światłem (?) Jak ją zdemontujesz będziesz musiał zaślepić czymś otwór.
|
|