|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Nasze auta - [Inny] Mondeo MK3 nastepca foki 

molu - 24 Cze 2012,  22:28 Temat postu: [Inny] Mondeo MK3 nastepca foki 1. NICK: molu

2. IMIĘ: Rafal

3. MODEL: Mondeo MK3

4. WERSJA: Ghia X

5. ROCZNIK: 2003

6. SILNIK: 1.8 benzyna 130KM

7. OPIS AUTA: Jako ze w foce nie miescił sie wózek     musialem kupic cos z wiekszym bagażnikiem i przytargalem z salonu forda w DE coś takigo     Przebieg 160kkm,  opcja jak widac czyli standard ghia + ksenon,grzane i wentylowane zydle,alcantara, fele 17, fabrycznie obnizony,czujki parkowania i deszczu,Denso i inne pierdoły

8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE 

a. wizualne: przyciemnione szybki

9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE 

a. wizualne: moze lampki tylnie z ostatniego liftu 

c. audio: nic - musi zostac to co jest     

10. FOTKI AUTA 

kuba87 - 24 Cze 2012,  22:31
  chyba Mordeo ;-)

dobrze ze nie diesel
												 artax - 25 Cze 2012,  08:17
  1,8 130KM ?Ten silnik występował z mocą 110 i 125 KM.Miałem 2006 rok 110 KM był troche mułowaty ale ogolnie ok    

Pzdr
												 BuMeL - 25 Cze 2012,  08:45
  Na te kobyłe to i 125km jest mułowaty, kolega takowego posiada. Ogólnie fajne autko, bezawaryjności życzę. Uważaj tylko na klapki w dolocie bo lubią lądować na zaworach jak się sworznie wytrą, chyba, że u Ciebie już po usunięciu   
												 LOY - 25 Cze 2012,  10:40
  fajny molu . Miałem przez chwile 2.0  cos koło 140 -pare kuni . Dupy  nie urywał ale jezdziło sie odprezajaco -dostojnie. Czy to liftback ?  liftback byl super  prawie jak kombi a mniej towarowo wygladał . ruda gryzła mi dolne krawędzie wszystkich drzwi !! dlatego nie zaprzyjaznilismy sie na długo . Ogólnie to był fajny samochód i łatwo było go polubic
												 molu - 25 Cze 2012,  19:33

| artax napisał/a: | 	 		  1,8 130KM ?Ten silnik występował z mocą 110 i 125 KM

| 	  

zakład za 130 tez ?     

Loy - chyba liftback - ja tam hatchbaka od lifta nie odróżniam     

Co do rudej na dzwiach - jak to w mondeo - na wyposazeniu seryjnym kazdej wersji - zupelnie jak rdzewiejcy wlew w fiescie     

poozdro
												 Qlimaxss - 25 Cze 2012,  20:57
  liftback Bankowo;) Sedan miał dłusza dupke   
												 Bezimienny - 25 Cze 2012,  21:03
  Liftback, bo ma wycieraczke z tyłu. Modo ładne, sam sie nad takim zastanawiałem ale przeraziło mnie to jak te auta szybko gniją (chyba szybciej niż fiesta mk3) mam nadzieje że ta wytrzyma długo i bezawaryjnie.

Pozdrawiam.
												 trzeci - 25 Cze 2012,  21:09
  Tatusieje nam molu     

Dobre, mieszczańskie auto - niech Wam dobrze służy.

P.S. Lamp z Foki jeszcze nie przymierzałem ale chyba łyknę, więc dawaj cenę żebym wiedział jaki kredyt brać   

| 

|