|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Archiwum Forum FKP - Najlepsze czasy FKP
Mafios - 22 Cze 2012, 20:37 Temat postu: Najlepsze czasy FKP Za górami za lasami gdy nie było zielonych shreków kiedy to spadek miał spa¶ć ze skarpy a zielony gimbus straszył dzieci na wsiach , postrach gryficki zakłócał ciszę spokojnych prowincjonalnych rodzin ,, była sobie pewna grupa ludzi która rozkręciła to cale co¶ zwane FKP
http://youtu.be/XBz0y2ggfS8
Brakuje was tu :
SZOP , HERKAM, RKRMann , GIENEK , BODO , maerik, PUMA , Rasta z plastikowego auta i wielu innych
trzeba powtórzyć NIESULICE
trzeci - 22 Cze 2012, 21:51
Ech ... to były czasy , aż miło wrócić do wspomnieniami.
FiFa - 23 Cze 2012, 00:18
Kazde czasy sa dobre, zawsze jest co wspominac jesli chodzi o FKP Ale nie ma co zyc wspomnieniami, tylko tym co jest i co ma byc! Trzeba zadbac o przyszlosc, i zadbac o takie zloty, z taka frekwencja i z takimi ludzmi!
diodalodz - 23 Cze 2012, 11:11
hehe Woya miał jeszcze holownik na gwarancji
Wspaniałe czasy
Daras84 - 23 Cze 2012, 11:24
hehe moj pierwszy zlot pół dnia upalania na torze przespalem bo cala noc jechalismy hehe
elmek13 - 23 Cze 2012, 16:13
Mafios, jaki¶ ty się sentymentalny zrobił.
Widzę że wtedy to były zloty nie to co teraz z roku na rok coraz mniej ludzi...
Magda M. - 23 Cze 2012, 22:49
elmek13 napisał/a: | Mafios, jaki¶ ty się sentymentalny zrobił.
Widzę że wtedy to były zloty nie to co teraz z roku na rok coraz mniej ludzi... |
Racja, nawet elemelka na zlocie nie było tym razem...
elmek13 - 24 Cze 2012, 12:17
Magda M., no, bo miał ¶lub brata, auto nie zrobione, więc sama widzisz. Jak na mój gust nie trafiony termin zlotu.
Mafios - 24 Cze 2012, 20:37
elmek13 napisał/a: | Magda M., no, bo miał ¶lub brata, auto nie zrobione, więc sama widzisz. Jak na mój gust nie trafiony termin zlotu. |
ty jestes przeciez bezguscie
zefir - 24 Cze 2012, 22:29
moj pierwszy zlot i pierwszy raz na torze! zacne czasy
LOY - 24 Cze 2012, 23:17
kurcze, to był chyba i moj pierwszy zlot . choć rok wczesniej byłem na równoległym zlocie w borkach ale wtedy z ramienia oldtimerfiat . Kiedys było ..inaczej. Miło wspomnieć
elmek13 - 24 Cze 2012, 23:31
Mafios, piszesz o sobie? Je¶li tak to się zgadzam.
Mafios - 25 Cze 2012, 09:00
LOY napisał/a: | kurcze, to był chyba i moj pierwszy zlot . choć rok wczesniej byłem na równoległym zlocie w borkach ale wtedy z ramienia oldtimerfiat . Kiedys było ..inaczej. Miło wspomnieć |
to był twoj drugi , na pierwszym chorowałe¶ w Żabie wraz z RKRem
LOY - 25 Cze 2012, 09:41
Mafios napisał/a: | LOY napisał/a: | kurcze, to był chyba i moj pierwszy zlot . choć rok wczesniej byłem na równoległym zlocie w borkach ale wtedy z ramienia oldtimerfiat . Kiedys było ..inaczej. Miło wspomnieć |
to był twoj drugi , na pierwszym chorowałe¶ w Żabie wraz z RKRem |
wymazałem to z pamieci ..RKR nie chorował ,tylko mnie doprowadził do choroby
van - 25 Cze 2012, 22:21
stare pierniki poklepać w klawiaturę to każdy ale zjawić się na zlocie to już nie łaska, na szczę¶cie pojawiaj± się nowi i to oni przejm± niedługo pałeczkę
hanysek - 25 Cze 2012, 22:32
i bydzie takich coroz wiecej
LOY - 25 Cze 2012, 22:41
van napisał/a: | , na szczę¶cie pojawiaj± się nowi i to oni przejm± niedługo pałeczkę |
taaa van z akcentem na pałeczkę
diodalodz - 25 Cze 2012, 23:32
van napisał/a: | to oni przejm± niedługo pałeczkę |
Czekam na to . Ale jako¶ nie widać inicjatywy.
hanysek - 25 Cze 2012, 23:36
sam ¦l±sk nie ogarnie ogolnopolskiego..a juz byl moj 2 zlot gdzie najwieksza frekfencja byla ze ¦l±ska
Fordon - 25 Cze 2012, 23:45
Looo kurcze, Sobot, Intruder, Dj Pleban, Puma, Herrkam, Szopica, Wooyo (pare lat piekniejszy), Mafios (20kg lzejszy), Zolwik (zawsze matowy)... Maerik Gienek z Marcelem, Piesek
No jazda po calosci i piekne wspomnienia
W tamtych czasach szczytem bylo miec XR2i 8V a RS-ka to wymiatacz... RST to juz poziom kwantowy dla umyslow
Haaa nawet Wooyo sie zalapal jak ciagal moja Beemke dla Assistans zeby mozna bylo to w poniedzialek naprawic w zielonej gorze u Sowy (bezcenne wspomnienia)
Asia jeszcze raz dzieki za nocleg i mozliwosc zrobienia swojego faszystowskiego auta ....
aaa i sorry za zarzyganie toru 7 litrami oleju z magistrali
Piter - 26 Cze 2012, 00:21
No i moj pierwszy raz to był
A w tym roku problemem zlotu nie tyle był termin co lokalizacja. Zeszloroczny jesienny tez to pokazał
I nie prawda ze tam jeszcze nie było bo byl Radom I Ułęż
Magda M. - 26 Cze 2012, 00:30
Oj, zeszłoroczny jesienny to chyba jednak raczej bardziej termin... a dokładniej to, że wszystko było podane na forum ledwo 3 tygodnie przed zlotem jako¶... mało czasu, żeby się przeorganizować i przyjechać... Ale i tak się dobrze bawili¶my, chociaż w bardzo nielicznym gronie
Ale fakt, w tym roku to już lekko przegiecie było... Miejsce super, ale 12 godzin jazdy w jedn± stronę... sporo.
stahoojedyn - 26 Cze 2012, 02:03
Piter napisał/a: | Zeszloroczny jesienny tez to pokazał |
a on nie byl czasem bardziej w centrum, gdzie¶ kolo BDG
Mafios - 26 Cze 2012, 07:24
Fordon napisał/a: | Looo kurcze, Sobot, Intruder, Dj Pleban, Puma, Herrkam, Szopica, Wooyo (pare lat piekniejszy), Mafios (20kg lzejszy), Zolwik (zawsze matowy)... Maerik Gienek z Marcelem, Piesek
No jazda po calosci i piekne wspomnienia
W tamtych czasach szczytem bylo miec XR2i 8V a RS-ka to wymiatacz... RST to juz poziom kwantowy dla umyslow
Haaa nawet Wooyo sie zalapal jak ciagal moja Beemke dla Assistans zeby mozna bylo to w poniedzialek naprawic w zielonej gorze u Sowy (bezcenne wspomnienia)
Asia jeszcze raz dzieki za nocleg i mozliwosc zrobienia swojego faszystowskiego auta ....
aaa i sorry za zarzyganie toru 7 litrami oleju z magistrali |
Fordon
Magda M. - 26 Cze 2012, 23:23
stahoojedyn napisał/a: | Piter napisał/a: | Zeszloroczny jesienny tez to pokazał |
a on nie byl czasem bardziej w centrum, gdzie¶ kolo BDG |
Ano był, w Kruszwicy.
|
|