Forum FiestaKlubPolska -

Archiwum Forum FKP - Najlepsze czasy FKP

Mafios - 22 Cze 2012, 20:37
Temat postu: Najlepsze czasy FKP
Za górami za lasami gdy nie było zielonych shreków :) kiedy to spadek miał spa¶ć ze skarpy a zielony gimbus straszył dzieci na wsiach , postrach gryficki zakłócał ciszę spokojnych prowincjonalnych rodzin ,, była sobie pewna grupa ludzi która rozkręciła to cale co¶ zwane FKP
http://youtu.be/XBz0y2ggfS8
Brakuje was tu :
SZOP , HERKAM, RKRMann , GIENEK , BODO , maerik, PUMA , Rasta z plastikowego auta i wielu innych :)

trzeba powtórzyć NIESULICE :)

trzeci - 22 Cze 2012, 21:51

Ech ... to były czasy , aż miło wrócić do wspomnieniami.
FiFa - 23 Cze 2012, 00:18

Kazde czasy sa dobre, zawsze jest co wspominac jesli chodzi o FKP :) Ale nie ma co zyc wspomnieniami, tylko tym co jest i co ma byc! Trzeba zadbac o przyszlosc, i zadbac o takie zloty, z taka frekwencja i z takimi ludzmi! :V:
diodalodz - 23 Cze 2012, 11:11

hehe Woya miał jeszcze holownik na gwarancji :)
Wspaniałe czasy :)

Daras84 - 23 Cze 2012, 11:24

hehe moj pierwszy zlot ;) pół dnia upalania na torze przespalem bo cala noc jechalismy hehe ;)
elmek13 - 23 Cze 2012, 16:13

Mafios, jaki¶ ty się sentymentalny zrobił.

Widzę że wtedy to były zloty nie to co teraz z roku na rok coraz mniej ludzi...

Magda M. - 23 Cze 2012, 22:49

elmek13 napisał/a:
Mafios, jaki¶ ty się sentymentalny zrobił.

Widzę że wtedy to były zloty nie to co teraz z roku na rok coraz mniej ludzi...

Racja, nawet elemelka na zlocie nie było tym razem... :sad:

elmek13 - 24 Cze 2012, 12:17

Magda M., no, bo miał ¶lub brata, auto nie zrobione, więc sama widzisz. Jak na mój gust nie trafiony termin zlotu.
Mafios - 24 Cze 2012, 20:37

elmek13 napisał/a:
Magda M., no, bo miał ¶lub brata, auto nie zrobione, więc sama widzisz. Jak na mój gust nie trafiony termin zlotu.

ty jestes przeciez bezguscie :P

zefir - 24 Cze 2012, 22:29

moj pierwszy zlot i pierwszy raz na torze! zacne czasy
LOY - 24 Cze 2012, 23:17

kurcze, to był chyba i moj pierwszy zlot :-) . choć rok wczesniej byłem na równoległym zlocie w borkach ale wtedy z ramienia oldtimerfiat . Kiedys było ..inaczej. Miło wspomnieć
elmek13 - 24 Cze 2012, 23:31

Mafios, piszesz o sobie? Je¶li tak to się zgadzam. :2xf:
Mafios - 25 Cze 2012, 09:00

LOY napisał/a:
kurcze, to był chyba i moj pierwszy zlot :-) . choć rok wczesniej byłem na równoległym zlocie w borkach ale wtedy z ramienia oldtimerfiat . Kiedys było ..inaczej. Miło wspomnieć

to był twoj drugi , na pierwszym chorowałe¶ w Żabie :P wraz z RKRem

LOY - 25 Cze 2012, 09:41

Mafios napisał/a:
LOY napisał/a:

to był twoj drugi , na pierwszym chorowałe¶ w Żabie :P wraz z RKRem

wymazałem to z pamieci ..RKR nie chorował ,tylko mnie doprowadził do choroby :rotfl:

van - 25 Cze 2012, 22:21

stare pierniki poklepać w klawiaturę to każdy ale zjawić się na zlocie to już nie łaska, na szczę¶cie pojawiaj± się nowi i to oni przejm± niedługo pałeczkę
hanysek - 25 Cze 2012, 22:32

i bydzie takich coroz wiecej :-) :ok:
LOY - 25 Cze 2012, 22:41

van napisał/a:
, na szczę¶cie pojawiaj± się nowi i to oni przejm± niedługo pałeczkę

taaa van z akcentem na pałeczkę :cojest:

diodalodz - 25 Cze 2012, 23:32

van napisał/a:
to oni przejm± niedługo pałeczkę

Czekam na to . Ale jako¶ nie widać inicjatywy.

hanysek - 25 Cze 2012, 23:36

sam ¦l±sk nie ogarnie ogolnopolskiego..a juz byl moj 2 zlot gdzie najwieksza frekfencja byla ze ¦l±ska :ok: :ok: :ok:
Fordon - 25 Cze 2012, 23:45

Looo kurcze, Sobot, Intruder, Dj Pleban, Puma, Herrkam, Szopica, Wooyo (pare lat piekniejszy), Mafios (20kg lzejszy), Zolwik (zawsze matowy)... Maerik :) Gienek z Marcelem, Piesek :yes:
No jazda po calosci i piekne wspomnienia :yes:
W tamtych czasach szczytem bylo miec XR2i 8V a RS-ka to wymiatacz... RST to juz poziom kwantowy dla umyslow :cojest:
Haaa nawet Wooyo sie zalapal jak ciagal moja Beemke dla Assistans zeby mozna bylo to w poniedzialek naprawic w zielonej gorze u Sowy (bezcenne wspomnienia)
Asia jeszcze raz dzieki za nocleg i mozliwosc zrobienia swojego faszystowskiego auta ....
aaa i sorry za zarzyganie toru 7 litrami oleju z magistrali :rotfl: :hahaha:

Piter - 26 Cze 2012, 00:21

No i moj pierwszy raz to był :)

A w tym roku problemem zlotu nie tyle był termin co lokalizacja. Zeszloroczny jesienny tez to pokazał
I nie prawda ze tam jeszcze nie było bo byl Radom I Ułęż

Magda M. - 26 Cze 2012, 00:30

Oj, zeszłoroczny jesienny to chyba jednak raczej bardziej termin... a dokładniej to, że wszystko było podane na forum ledwo 3 tygodnie przed zlotem jako¶... mało czasu, żeby się przeorganizować i przyjechać... Ale i tak się dobrze bawili¶my, chociaż w bardzo nielicznym gronie :)
Ale fakt, w tym roku to już lekko przegiecie było... Miejsce super, ale 12 godzin jazdy w jedn± stronę... sporo.

stahoojedyn - 26 Cze 2012, 02:03

Piter napisał/a:
Zeszloroczny jesienny tez to pokazał

a on nie byl czasem bardziej w centrum, gdzie¶ kolo BDG :?:

Mafios - 26 Cze 2012, 07:24

Fordon napisał/a:
Looo kurcze, Sobot, Intruder, Dj Pleban, Puma, Herrkam, Szopica, Wooyo (pare lat piekniejszy), Mafios (20kg lzejszy), Zolwik (zawsze matowy)... Maerik :) Gienek z Marcelem, Piesek :yes:
No jazda po calosci i piekne wspomnienia :yes:
W tamtych czasach szczytem bylo miec XR2i 8V a RS-ka to wymiatacz... RST to juz poziom kwantowy dla umyslow :cojest:
Haaa nawet Wooyo sie zalapal jak ciagal moja Beemke dla Assistans zeby mozna bylo to w poniedzialek naprawic w zielonej gorze u Sowy (bezcenne wspomnienia)
Asia jeszcze raz dzieki za nocleg i mozliwosc zrobienia swojego faszystowskiego auta ....
aaa i sorry za zarzyganie toru 7 litrami oleju z magistrali :rotfl: :hahaha:

Fordon ;/

Magda M. - 26 Cze 2012, 23:23

stahoojedyn napisał/a:
Piter napisał/a:
Zeszloroczny jesienny tez to pokazał

a on nie byl czasem bardziej w centrum, gdzie¶ kolo BDG :?:

Ano był, w Kruszwicy.