|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Blacharstwo / Lakiernictwo / Kosmetyka samochodowa - [Lakiernictwo] co mam zrobić zeby było tak jak powinno?
Krystianek - 26 Maj 2012, 20:59 Temat postu: [Lakiernictwo] co mam zrobić zeby było tak jak powinno? witam Wszystkich ! mam problem z moja fiestką ponieważ farba mi się tak jakby łuszczy, widać odpryski lakieru :( widać także na lakierze tak jakby pajeczynke czy coś podobnego. Znajomy ma też Fieste ale mu juz kolor na cąłym dachu zszedł i wyglada to strasznie jak dla mnie i dlatego pisze na Forum bo niechciałbym miec takiego efektu na mojej Fiescince. Mam także na przodniej masce od autostrady slady po kamykach :( Jak Miał juz ktos takie problemy ze Swoja Fiestą to prosze o Odpisanie. Z góry dziękuje ! Pozdrawiam!
Ps. Jak coś to moge podesłać zdjęcia jak to wygląda i wogóle.
uri90 - 27 Maj 2012, 18:59
to opisałeś juz swój problem, ale co bys chcial wiedziec?? tylko to czy ktos inny ma ten sam problem ? zapewne jesli ma auto po niefachowaej naprawie blacharsko- lakierniczej to taki problem ma. Łuszczący sie lakier ewidentnie swiadczy o niefachowej naprawie byc może "na sprzedaż".
pękający kalier/ pajęczynka? jesli cos takiego sie pojazwia na elementach metalowych karoserii to zapewne jest to szpachla- czyli znów efekt nieudonlen naprawy blacharza
jakbyś pokazał zdjęcia byłoby łatwiej. z tego co napisałeś to mogę jedynie wywnioskowac że te defekty nadają sie do lakierowania- nie ma co lać wody na ten temat
pozdrawiam
motor89 - 29 Maj 2012, 14:04
Bezbarwny Ci schodzi i tyle
|
|