|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Elektryka ogólna - [MK2] Tylnie lampy 

Gurney89 - 21 Mar 2012,  10:02 Temat postu: [MK2] Tylnie lampy Mam dylemat wszystko pieknie do puki nie poszukałem i nie znalazłem takiej kombinacji tylnich lamp

1.

2. A te na początku chciałem kupić.

Jakie teraz wybrać??

Te pierwsze były by sprowadzone z Niemiec za 400zł

A te białe za 100 zł na alledrogo :p
												 vegetagt - 21 Mar 2012,  10:06
  jezeli już, to pierwsze   

Całe białe klosze raczej nie będą pasowały wizualnie do starej, kwadratowej budy.

Białe kierunki z tyłu odmłodzą lekko auto a nie będzie zajeżdżało tuningiem a'la lexus look
												 luki - 21 Mar 2012,  11:03
  zawsze można kupić białe i folią bądź sprayem zmienić kolor jak chcemy   
												 van - 21 Mar 2012,  11:33
  najładniejsze są nowe ale w oryginale

jak chcesz się już tak koniecznie bawić za tyle kasy to kup te białe od tego gościa od zielonej fiesty i psiknij lekko górę na czerwono, zaoszczędzisz przynajmniej 300złotych
												 kostek88wjcz - 21 Mar 2012,  11:37
  pierwsza opcja najlepsza ale cena masakrująca 

| luki napisał/a: | 	 		  | zawsze można kupić białe i folią bądź sprayem zmienić kolor jak chcemy | 	  

ale takie ładne to chyba nie wyjdą   
												 szczepan522 - 21 Mar 2012,  12:14

| van napisał/a: | 	 		  | najładniejsze są nowe ale w oryginale  | 	   dokładnie !!!
												 Parzych - 21 Mar 2012,  14:07
  Srutututu, bier białe i pryśnij/oklej na czerwono...   
												 Rkalitka - 21 Mar 2012,  15:30
  Moim zdaniem zdecydowanie załóż oryginalne    

1: Moda już na takie wynalazki minęła - a na całe białe to już w ogóle

2: będziesz miał problemy z drogówką a z tymi białymi to na pewno

3: Zaoszczędzisz kasę,  bo teraz wydasz na nowe tjuninkwe lampy a za rok dwa jak Ci przejdzie i będziesz chciał wrócić do oryginału to te pójdą na śmietnik albo w kąt

To tylko moje zdanie
												 vegetagt - 21 Mar 2012,  15:36

| Rkalitka napisał/a: | 	 		  |  2: będziesz miał problemy z drogówką a z tymi białymi to na pewno  | 	  

jak mają homologacje to mogą mu naskoczyć - byle by świeciły w poprawnym kolorze.

Na ebayu nowe cleary są w podobnej cenie, co te czerwono-białe, więc prawdopodobnie są homologowane. 

A malować / oklejać chyba nie ma sensu, bo ( przynajmniej mi ) seryjne lampy i tak słabo świecą.
												 JoeMix - 22 Mar 2012,  00:12

| Cytat: | 	 		  | 2: będziesz miał problemy z drogówką a z tymi białymi to na pewno  | 	  Mk2 ma czerwone odblaski w zderzaku więc zero problemów z policją byle lampy świeciły na odpowiedni kolor,,, a do mk1/2 pasują takie wcale,,,
												 DziDzia - 22 Mar 2012,  10:26
  Oryginały    

pozdro   

| 

|