Forum FiestaKlubPolska -

Tuning stylistyczny - [MK3] Moja MK3 - reaktywacja.

molu - 19 Kwi 2005, 17:59
Temat postu: [MK3] Moja MK3 - reaktywacja.
Nie moglem sie powstrzymac :-) i na goraco ;) wklejam fotki po poprawkach lakierniczych mojej padaczki i pomalowaniu zderzaczków :devil:
Jestem bardzo zadowolony z efektu :-D

Junior - 19 Kwi 2005, 20:19

ciekawy kolorek tylko ten hak z tyłu niewidzi mi się reszta spox :-)
Kermitos - 19 Kwi 2005, 20:45

Molu wyglada jak nie Twoja :) Kolor jakis inny na tych zdjeciach. I wogole daj zdjecia z pelnego swiatla a nie z cienia, bo przodu nie widac za dobrze :) Ogolnie ladnie wyszlo :ok:
molu - 19 Kwi 2005, 21:01

Kermitos napisał/a:
Molu wyglada jak nie Twoja :) Kolor jakis inny na tych zdjeciach. I wogole daj zdjecia z pelnego swiatla a nie z cienia, bo przodu nie widac za dobrze :) Ogolnie ladnie wyszlo :ok:

:devil: :jupi: pisalem przeciez ze zdjecia sa na "goraco" :D foty beda pozniej jak wypoleruje i umyje :-D

Fordon - 19 Kwi 2005, 21:34

Fiesta naprawde ladna a co rzucilo mi sie w oczy to ciekawy sposob zamontowania halogenow... :brawo: za pomysl...a co najbardziej mi sie nie podoba to ten hak...pozatym ladnie odmalowana i ciekawie prezentujace sie Fiesta... :)
Danio - 19 Kwi 2005, 22:25

no halogeniki to pełny wypasik...kolorek jest bardzo milutki...felaski ładniutkie ( mam takie same :P ) ale mnie jedno zastanawia...tylnie lampy...czym je robiłe¶? czy to s± orginały...tak trzymać ...
cinot - 19 Kwi 2005, 22:29

fajna sprawa.
Ile ci wyszłi za malowanie???

molu - 19 Kwi 2005, 22:40

cinot napisał/a:
fajna sprawa.
Ile ci wyszłi za malowanie???

Samo malowanie po znajomosci 2 setki+morze chmielu :-)
(zderzaki,lusterka,klamki,spojler,pas przedni/tylni i blotnik) 8)

Danio napisał/a:
...tylnie lampy...czym je robiłe¶? czy to s± orginały...tak trzymać ...

Przyciemnilem lekko sprayem do lamp :-D a co :-D

dzidziu¶ - 20 Kwi 2005, 11:34

:brawo: bardzo fajny kolorek wyszedł. podoba mi się. jeżeli nie potrzebujesz haka to ¶ci±g. no i może nalepkę na szybie też. ale kolor fajny... w ogóle ładniutki samochodzik. :ok:
molu - 20 Kwi 2005, 16:47

Kermitos napisał/a:
daj zdjecia z pelnego swiatla a nie z cienia, bo przodu nie widac za dobrze :)

haka nie wywale bo za duzo z tym roboty (butla i zabudowa bagaznika) a zreszta tak kupilem i w dowodzie jest wbity :-)

pozdro4all

Dynamike - 20 Kwi 2005, 20:41

Molu, jest ¶liczna! Możesz jedynie spróbować usun±ć liswy boczne. ;-)
Fordon - 20 Kwi 2005, 20:55

Dynamike napisał/a:
Molu, jest ¶liczna! Możesz jedynie spróbować usun±ć liswy boczne. ;-)

Zgadzam sie ze jest sliczna i do tego tez popieram pomysl zdjecia listw bocznych... wtedy bedzie bajera... ;)

Pozdrawiam

molu - 20 Kwi 2005, 21:13

Zdjecie listew odpada-za duzo burakow pod Tescami :1xf: i ktos malowal kiedys element na"sztuczke"-do listwy :2xf: A zreszta komus zdjecie listw ostatnio nie poszlo ;)
Żółwik Tuptu¶ - 20 Kwi 2005, 21:17

wygl±da jak z prospektów niemieckich które zbierałem jak byłem mały . :brawo:
Kermitos - 20 Kwi 2005, 23:11

Zupełnie jak nie Twoja :D Fajnie to wyszlo, mimo iz prawie standard to bardzo ladnie wyglada.
KoRcZuS - 21 Kwi 2005, 09:53

B.Ladna:) Jedyne co mnie razi to listwy, hak i lusterka (nie podobaja mi sie te paletki) ale tak to autka klasa!
Yoshimitsu - 21 Kwi 2005, 15:41

molu napisał/a:
Zdjecie listew odpada-za duzo burakow pod Tescami :1xf: i ktos malowal kiedys element na"sztuczke"-do listwy :2xf: A zreszta komus zdjecie listw ostatnio nie poszlo ;)

Ano niewyszło ;-( i jezdze teraz z jedna strona listew a z drugiej jest ta guma :-) i nadal niewiem co robic

Kacper - 21 Kwi 2005, 16:15

Yoshimitsu napisał/a:
molu napisał/a:

Ano niewyszło ;-( i jezdze teraz z jedna strona listew a z drugiej jest ta guma :-) i nadal niewiem co robic

Taki mały OT - sie ciesz ze jezdzisz... jak na zlocie Ci się pochwale moimi dokonaniami to dopiero zobaczysz :-(

Yoshimitsu - 2 Maj 2005, 13:16

Kacper a co sie stalo :?:

p.s. i wlasnie kiedy jakis spot robimy znowu :-)

maras555 - 2 Maj 2005, 17:24

Nie mozna nic innego powiedziec na temat twojej fiestki jak to ze jest niezle wypieszczona i ladnie sie prezentuje :-) :)
grzechu - 2 Maj 2005, 17:33

bardzo ładna! :yes:
mnie nic nie razi bo mam okna zasłonięte ;)

molu - 9 Maj 2005, 12:40

Heh a jednak wywalilem hak :-P (i tak przez tyle lat nigdy go nie uzylemi nawet nikt sie na niego nie nadzial) :-D
Dzieki za opinie 8)