|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Blacharstwo / Lakiernictwo / Kosmetyka samochodowa - [Blacharstwo] Porada odnośnie dziury w błotniku
kubi2410 - 18 Lut 2012, 13:19 Temat postu: [Blacharstwo] Porada odnośnie dziury w błotniku Witam,
jeżeli możecie drodzy forumowicze, to poproszę Was o porady:
1. Co proponujecie zrobić z dziurką nabytą podczas nadziania się na hak innego samochodu?? Osobiście widzę następujące rozwiązania: wymiana całego błotnika (dość droga inwestycja) lub zaklejenie taśmą;
2. Czy można dokupić zaślepkę od wejścia na wkęcenie haka??
Tu jest zdjęcie mojego auta:
http://imageshack.us/phot...dsc00013jb.jpg/
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
hubi_2006 - 18 Lut 2012, 14:11
Ja widzę dziurę w zderzaku, a nie w błotniku Jeśli to o nią Ci chodzi to możesz zrobić to żywicą, szpachlą, lakierem, albo wymienić zderzak i wcale drogo ni będzie bo to nie te czasy
Parzych - 18 Lut 2012, 15:20
Zaślepki są na alledrogo po jakieś 2 dychy, pęknięcie możesz dać do pospawania i uzupełnią Ci i tą dziurę, tyle że wyjdzie Cię to podobnie do zakupu używki z alledrogo...
Pietrekk - 18 Lut 2012, 15:25
Szukać używki jak Parzych pisze z allegro albo szrotu.
kamil8787 - 5 Lip 2012, 21:53
na szrocie taki zderzak kupisz za 50 zł
GoHome1 - 9 Lut 2013, 07:20
kamil8787 napisał/a: | na szrocie taki zderzak kupisz za 50 zł |
Wiem, że staroć ale tak sobie przeglądałem Wczoraj kupywałem zderzak i dziś jest to cena 30 zł więc bajka
Pozdrawiam
ElGrey - 9 Lut 2013, 08:23
hubi_2006 napisał/a: | Jeśli to o nią Ci chodzi to możesz zrobić to żywicą, szpachlą, lakierem, |
Nie wprowadzaj ludzi w błąd, żadna żywica nie utrzyma się na tym tworzywie, wiec można jedynie to naprawić spawając tworzywo, nie inaczej, bo pojeździ pukniesz lekko, czy nawet wystarczy dużą różnica temperatur i wypadnie taka naprawa, jak słaba plomba
|
|