Forum FiestaKlubPolska -

Mechanika - [MK4] nie można otworzyc lewych przednich drzwi

zdzicho1961 - 9 Gru 2011, 13:13
Temat postu: [MK4] nie można otworzyc lewych przednich drzwi
Witam zamknąłem drzwi kluczykiem a teraz nie można je otworzyć ani kluczykiem ani od środka jak otworzyć proszę o pomoc
Puff - 9 Gru 2011, 13:47

Może masz podwójne ryglowanie drzwi i się bloknęło... tu musieliby się wypowiedzieć ci, co to mają w autach pomontowane.
Albercik - 9 Gru 2011, 20:46

Ooo podepnę się pod temat, bo w moim MK3 też tak się stało :!: co najdziwniejsze było tak przez 2 tygodnie, a potem samo się naprawiło :!: Ale po zamknięciu drzwi i pociągnięciu klamki zewnętrznej - znowu się zatrzasnęły :cojest: A najlpesze jest to, że wsiadając prawymi drzwiami - ciągnę za klamkę i pcham drzwi, to sie z oporem, ale otworzą. Klamka wewnętrzna zostaje wciśnięta i po zamknięciu drzwi znowu trzeba je otwierać od środka...
zdzicho1961 - 10 Gru 2011, 17:14

dzięki za pomoc ale nic to nie daje nadal nie moge otyworzyc drwi a zamknięte drzwi od strony kierowcy to jest problem może ktos wie co trzeba zrobić od środka mam zdjety boczek żeby nie uszkodzic zamka a otwożyć drzwi
Albercik - 10 Gru 2011, 21:50

zdzicho1961, a klamkę masz jakby wciśniętą cały czas? spróbuj ją pociągnąć (oczywiście od środka) i jednocześnie dość stanowczo wypchnąć drugą ręką drzwi :) U mnie pomaga na jednorazowe otwarcie drzwi - może u Ciebie też pomoże :)