|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - [MK3] Malowanie lotki
doniu - 7 Gru 2011, 19:36 Temat postu: [MK3] Malowanie lotki Siemka. Czy kto¶ z Was malował t± czarn±, gumowan± lotkę do fiesty?? Bo chciałbym ja pomalować czarnym matowym sprayem ale boje się że będzie mi potem farba schodziła...Może w jaki¶ inny sposób ja odnawiali¶cie??Jakby kto¶ podzielil sie do¶wiadczeniami to bylo by miło
P.S. Szukałem takiego tematu ale nie znalazłem.
mmbu - 7 Gru 2011, 20:44
Mi prawie cała farba odeszła na myjni ręcznej:D skończyło się na oklejeniu foli± ze struktur±(tak± do słupków) Do lakierownia , to trzeba było kupić lotkę od RSki
doniu - 7 Gru 2011, 22:03
Tu jak zwykle działa zasada "m±dry Polak po szkodzie" :p .Nie no, lotka jest ok, tylko pasuje j± odnowić. Jednak co¶ mi podpowiada żeby nie sprayować jej, tylko kupić czarnidło i przybarwić albo zwykłym plakiem napu¶cić co jaki¶ czas.
Parzych - 8 Gru 2011, 02:10
doniu napisał/a: | tylko kupić czarnidło i przybarwić albo zwykłym plakiem napu¶cić co jaki¶ czas. | S± preparaty do czarnych zderzaków, taki powinien zdać egzamin...
daniel89_lb - 8 Gru 2011, 12:48
Maciek_B napisał/a: | Do lakierownia , to trzeba było kupić lotkę od RSki |
Możesz i t± polakierować ale musisz kupić uelastyczniacz i spryem tego nie zrobisz
doniu - 8 Gru 2011, 13:23
No bo za sztywna to ona nie jest, wkońcu gumowe to to takie :D
Parzych - 9 Gru 2011, 16:22
Intense, Ty czytałe¶ w ogóle o jak± lotkę chodzi Chodzi o GUMOWˇ (cał±) od XRki, nie od RSa
doniu - 9 Gru 2011, 21:13
Nic nie szkodzi, moja decyzja: czarnidło do zderzaków i jazda. A malowal nie będe bo na próbe pomalowałem spód (który i tak jest niewidoczny po montażu) i wygl±da nieciekawie.
|
|