|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Mechanika - [MK3] XR2i - stożek czy seryjny puszka ? 

hanysek - 1 Kwi 2011,  21:40 Temat postu: [MK3] XR2i - stożek czy seryjny puszka ? witam     chce powymieniac wszystkie filtry, olej i wogole      moja XRka ostatnio się dusi...mam założony filtr stożkowy..ale nie jest zabudowany i wydaje mi się że ciągnie ciepłe powietrze, dlatego się czasem przydusi jak mu daje gazu..

i pytanie czy wymienić stożek i zabudować go?? czy wymienić na seryjną puszkę?? dzięki z góry   
												 Reddi - 1 Kwi 2011,  22:03
  seryjne xr-erki mają dobrze zrobiony dolot do obudowy filtra powietrza więc proponuje wkładkę jakieś dobrej firmy: k&n lub simota     

CVH nie są przystosowane do stożków chyba,że zamontujesz cały, gotowy dolot dobrze zrobiony
												 kuba87 - 1 Kwi 2011,  22:07
  ja mam aktualnie seryjny i nie narzekam stozek ktory miałem dawał raczej tylko fajny dzwięk
												 hanysek - 1 Kwi 2011,  22:14
  dzwiek to ja mam fajny z tlumika     mnie chodzi zeby sie nie dusil....
												 kuba87 - 1 Kwi 2011,  22:16
  to raczej nie od stozka...
												 hanysek - 1 Kwi 2011,  22:38
  to co moze byc przyczyna??jak startuje autem i daje mu gazu to mi sie przydusi...a jade na 2 po moich dziurach na ulicy pod lasem to musze jezdzic na polsprzegle bo mi sie dusi...
												 JOHNY - 2 Kwi 2011,  08:24
  A wymieniałeś mu kiedyś świece?   
												 trzeci - 2 Kwi 2011,  10:37
  hanysek, wrzuć fotkę jak masz ten stożek / dolot zrobiony to będzie można powiedzieć czy to może być jego wina.

| 

|