Forum FiestaKlubPolska -

Elektryka og鏊na - [MK2] 3/4 安iat這 Stop !

szczepan522 - 22 Gru 2010, 21:21
Temat postu: [MK2] 3/4 安iat這 Stop !
Jak wygl康a kwestia trzeciego 鈍iat豉 stop ? nie chcia豚ym jakiego� badziewia montowa� na szyb� tylko wykorzysta� tylne dwa 鈍iat豉 przeciwmg這we - pod陰czy� je pod Stop tak by przy depni璚iu na peda� hamulca automatycznie si� zapala造... tylko kwestia teraz jest taka 瞠 te 鈍iat豉 s� umieszczone nisko + nie b璠� zapala造 si� trzy a cztery 鈍iat豉 sygnalizuj帷e stop ! przerabiali軼ie to ju� ? jak to wygl康a pod k徠em prawa ?

w k馧kach zaznaczy貫m stop ! o to mi chodzi !

JoeMix - 22 Gru 2010, 21:40

Trzeci stop si� montuje po to by by� na wysoko軼i wzroku kierowc闚 za tob�,,, u篡cie przeciwmgielnych ni瞠j ni� s� fabryczne 鈍iat陰 to nieporozumienie. W dodatku b璠ziesz o郵epia�,,,
szczepan522 - 22 Gru 2010, 21:46

JoeMix napisa�/a:
W dodatku b璠ziesz o郵epia�,,,

czym przecie� one b璠� nisko... moim zdaniem trzecie 鈍iat這 sto bardziej o郵epia, w dodatku oryginalne 鈍iat豉 przeciwmgielne nie s� a� tak intensywne :yes:

JoeMix - 22 Gru 2010, 22:24

Jecha貫� kiedy� w dobr� pogod� za kim� na p.mg這wym tylnym? Jak przede mn� stoi polonez Caro i se 貫pek podpina p.mg這we jako stop to normalnie kurwicy dostaje,,, druga sprawa to b璠zie to 瞠 b璠ziesz mia� 2 stopy po ka盥ej stronie a powiniene� mie� jeden
DziDzia - 23 Gru 2010, 00:00

szczepan522 napisa�/a:
Jak wygl康a kwestia trzeciego 鈍iat豉 stop ?

Ot騜...
Kod:
鈍iat豉 hamowania "stop"
(kategorii S3 - 鈔odkowe)
liczba 鈍iate�: 1
po這瞠nie: 鈔odek 鈍iat豉 powinien le瞠� w 鈔odkowej, wzd逝積ej p豉szczy幡ie pojazdu
inne: 1) nie mo瞠 by� 陰czone z 瘸dnym innym 鈍iat貫m;

I tyle w temacie.
Wg. Rozporz康zenia Ministra Infrastruktury z dn. 31 grudnia 2002 w sprawie warunk闚 technicznych pojazd闚 oraz zakresu ich niezb璠nego wyposa瞠nia

Dz. U. Nr. 32 Poz. 262

JoeMix i nie pitol o o郵epianiu :-P

pozdro :!:

Parzych - 23 Gru 2010, 00:07

A co powiecie na fabryczne cztery 鈍iat豉 STOP :?: Niekt鏎e wsp馧czesne autka tak maj�, a do tego pi徠e po鈔odku, w okolicy tylnej szyby... Niestety r闚nie� w/g mnie, wykorzystanie p/mg這wych nie ma sensu...
JoeMix - 23 Gru 2010, 08:07

DziDzia napisa�/a:
JoeMix i nie pitol o o郵epianiu
No nie pitol 瞠 p.mgielne nie o郵epiaj�,,,
Parzych napisa�/a:
A co powiecie na fabryczne cztery 鈍iat豉 STOP :?: Niekt鏎e wsp馧czesne autka tak maj�
Ja takego na ulicy nie widzia�,,,

szczepan522, przerabia貫m Tw鎩 temat w mk1 - naprawd� kijowo to wygl康a, od陰czy貫m zanim tak naprawd� na porz康nie pod陰czy貫m,,, chcesz 3ci stop kup 豉dn� linijk� i przyczep u g鏎y szyby :yes:

szczepan522 - 23 Gru 2010, 09:13

Ok i wszystko jasne :) o takie odpowiedzi mi chodzi這 :ok:
DziDzia - 23 Gru 2010, 09:24

Parzych napisa�/a:
A co powiecie na fabryczne cztery 鈍iat豉 STOP :?:

Jacu�, tu nie ma nic do gadania.. Wszystko jest w ustawie:
"co najmniej 2, jednak nie wi璚ej ni� 4 dla pojazdu zarejestrowanego po raz pierwszy przed dniem 30 czerwca 2003"

pozdro :!: