|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - [MK5] Końcówka tłumika końcowego
Miku¶ - 10 Lis 2010, 19:22 Temat postu: [MK5] Końcówka tłumika końcowego Witam
mam pro¶bę o fotki, pomysły na ciekawie wykonany, dobrany tłumik końcowy, a raczej o sam± koncówke do fiestki
CzaRmaX - 11 Lis 2010, 06:18
Miku¶ mnie się tak wydaję, że chyba najlepiej jak sam sobie podjedziesz do jakiego¶ punktu gdzie sprzedaj± lub montuj± końcówki i po przymierzasz do swojego samochodu. Nie wszystko co ładnie wygl±da na zdjęciach tak samo wygl±da w realu.
Ad@mus - 11 Lis 2010, 10:52
lepiej na allegro kupic caly koncowy
zaplacisz niecale 150zl i masz od razu jakis mod...
sama koncowka powinna byc wykonana z nierdzewki, nie kupuj taniego szitu bo zazwyczaj jest to chromowana stal ktora szybko zardzewieje.
polecam koncoweczki ultera, mimo ze tłumiki robiom takie sobie to koncoweczki maja i eleganckie i w przystepnych cenach a wybor jest spory.
Polecam koncowke nie wieksza niz Fi80
grzes87 - 11 Lis 2010, 11:20
Miku¶, idz do topicu w dziale NASZE AUTA kolega PUFCIO ma zalozona koncowke ultera za 45 zeta na allegro i tam jest relacja foto.
ja tez mam taka wykonana z nierdzewki i jest pieknie
o taka o --> http://allegro.pl/ulter-k...1311633044.html
oczywiscie nie okragla tylko scieta nx04
Marcin - 11 Lis 2010, 11:24
nie ma to jak słomka z kawałka wypolerowanej nierdzewki
grzes87 - 11 Lis 2010, 11:25
u mnie wyglada to tak
Miku¶ - 11 Lis 2010, 23:01
podziękował już wiem czym się sugerować, bo mam tłumik końcowy "dwie rury' podgięte do góry lecz my¶lę że to do fiesty niee zaa bardzo będzie pasowało
Puff - 11 Lis 2010, 23:29
Marcin napisał/a: | nie ma to jak słomka z kawałka wypolerowanej nierdzewki |
Sugerujesz, że lepiej wsadzić jaki¶ "super_bass_pomruk_tesco_tuning" ?
Marcin - 12 Lis 2010, 10:48
Pufcio napisał/a: | Sugerujesz, że lepiej wsadzić jaki¶ "super_bass_pomruk_tesco_tuning" ? |
to zobacz co mam w moim padle a zrozumiesz... jeszcze mnie nie pogięło żeby straszyć przechodniów i nic innego oprócz buczenia nie słyszeć.
Puff - 12 Lis 2010, 12:37
Marcin napisał/a: | to zobacz co mam w moim padle a zrozumiesz... |
E no, to że jedno masz u siebie, nie znaczy że nie chciałby¶ mieć czego innego
A tak całkiem poważnie - widać rurę, ¶rodka niet, ciężko byłoby ocenić, gdyby¶ nie napisał Marcin napisał/a: | jeszcze mnie nie pogięło żeby straszyć przechodniów |
Marcin - 12 Lis 2010, 16:13
Pufcio napisał/a: | widać rurę, ¶rodka niet |
bo trzeba czytać tekst, a nie tylko ogl±dać
Puff - 12 Lis 2010, 16:51
Marcin napisał/a: | bo trzeba czytać tekst, a nie tylko ogl±dać |
Miku¶ - 12 Lis 2010, 17:40
ok, panowie wszystko pięknie ładnie, ale jak się to ma do diesla ?
bo akurat u mnie siedzi 1.8 D nie będzie okopcony zde¶ z tyłu ?
Puff - 12 Lis 2010, 17:42
Zajrzyj do mojego tematu - zobaczysz jak to wygl±da
CzaRmaX - 12 Lis 2010, 20:57
Miku¶ napisał/a: | ok, panowie wszystko pięknie ładnie, ale jak się to ma do diesla ?
bo akurat u mnie siedzi 1.8 D nie będzie okopcony zde¶ z tyłu ? |
JedĽ, przymierz, zakładaj i nie marudĽ - dywagujesz nad t± końcówk± jakby¶ co najmniej silnik zmieniał . W ¶rodku zawsze będziesz miał czarn± ale możesz codziennie ze szmatk± latać o ile Ci się chce . Jak Ci kopci tak, że nic we wstecznym lusterku nie widzisz to będziesz miał zderzak okopcony czy masz końcówkę czy jej nie masz
Na Yarisie klekocie końcówkę miałem trzy lata i nic jej nie było a zderzak jak był biały tak pozostał, natomiast na Fie¶cie mam od pół roku jakiego¶ Ultera i jeszcze nie odpadła - masz jak±¶ ostatni± fotę i sam zobacz .
Uploaded with ImageShack.us
A najbardziej okopcony to będziesz jak się upijesz i wyjarasz do tego dwie ramki fajek
Miku¶ - 13 Lis 2010, 00:55
dzięki zaa porady, jutro jadę jak±¶ ciekaw± wyrwać ze sklepu,
jak poskładam wszystko to podrzucę fotkę
|
|