|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Nasze auta - [MK3] wykrecik - takie standardzik
wykrecik - 17 Sie 2010, 00:10 Temat postu: [MK3] wykrecik - takie standardzik 1. NICK: wykrecik
2. IMIĘ: Adrian
3. MODEL: Fiesta
5. ROCZNIK: MK3, 1991r/1997r.
6. SILNIK: 1,1i
7. OPIS AUTA: Samochodzik jest moim drugim autem. Wcześniej jeździłem Micrą, ale gość mnie skasował na rondzie - wjechał na czerwonym 80km/h. Z Micry zostało - NIC (dostała w bok + i tył - łącznie trzy auta rozbite , ale ja przeżyłem - gościa mało nie rozerwałem
Chciałem coś kupić na szybko, żeby od razu jeździć - padło na Fiestę Stan wizualny był ok. Z silnikiem jak się później okazało, nie było tak różowo - chla olej jak głupi, ale dokładnie jutro zostanie wykonany swap oraz dokończenie remontu zawiasów - amorki tył, drążki, maglownica.
8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE
a. wizualne: za moich czasów brak.
b. mechaniczne: sworznie, gumy wahacza, cały tłumik płyny, kable , filtry oraz olej zawsze świeży
Będzie inny silnik i dokończenie zawiasu.
c. audio: Panasonic z CD jakiś tam plus dwa głośniczki przód + skrzyneczka bagażnik - nawet dobrze gra
9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
a. wizualne: felgi aluminiowe, tunel środkowy, boczki - są okropne - może uda mi się kupić razem z fotelami. Potrzebuję paru pierduł również - regulacja fotela, obudowa klamki itp - jak ktoś ma to chętnie kupię:)
b. mechaniczne: osiągnięcie stanu dobry +
c. audio: wymiana głośników przód na coś sensownego
d. inne: chcę pojeździć jeszcze rok - zbieranie na A3 potem, jako, że lubię to auto zostanie do nauki jazdy dla kobiety.
No i jeszcze foty:
Miły - 17 Sie 2010, 05:17
myślałem, że te głośniki masz w podłogę bagażnika wkręcone :yyy: ale doczytałem, że skrzynia ;]
z moich rad - alu, gleba i reszta seria
ogólnie niezła...
przemo_rsr - 17 Sie 2010, 08:54
ładna ładna,
masska13 - 17 Sie 2010, 10:08
Baza taka jak moja
Bezimienny - 18 Sie 2010, 11:29 Temat postu: Re: wykrecik - takie standardzik
wykrecik napisał/a: | ale dokładnie jutro zostanie wykonany swap
|
Na co?
P.S Bardzo ładna fiescina
wykrecik - 18 Sie 2010, 15:28
Na tą samą kosiarkę 1.1
Właśnie po swapie. Silniczek pracuje rewelacja. To nie to co wcześniej - jest cichy, zbiera się i równo pracuje.
Teraz jeszcze muszę uporać się z CPP i krokowcem oraz elektryką inną.
Jutro też dostanie nowe amory na tył, maglownicę i drążki plus zbieżność.
Dziś też jadę po nowe boczki do środka i parę brakujących plastików
Dawidoff4 - 18 Sie 2010, 15:41
kolejna ładna Fofka w stolicy Wlkp
Dragon21 - 19 Sie 2010, 06:26
fajna fiestka no i widze masz tez glodka wiszacego pod lusterkiem tak jak ja pozdro
Sztandi - 19 Sie 2010, 09:30
Niewyobrażalnie ładna seria, ogolnie niezle odchowana, ja bym nic nie dłubał tylko dbał i cieszył sie jazdą
|
|