|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Elektryka - [MK3] Brak podświetlenia 

fordond - 4 Maj 2010,  19:43 Temat postu: [MK3] Brak podświetlenia Witam.Mam taki problem z moją fiestą: Wyciągnąłem z niej radio były w nim odpięte 2 przewody brązowy i żółty chciałem podpiąć żółty ale gdzieś źle przyłożyłem i nastąpiło zwarcie.Dałem sobie spokój włożyłem radio.Dzień później patrze zegarek jest cały zielony,no ale to jeszcze nic.Dzisiaj jadę wieczorem nie ma podświetlenia kokpitu i licznika,Przyjechałem do domu i nie działa też lewa tylna żarówka a światło przeciwmgielne nie chce się na stałe włączyć.Czy to problem z elektryką czy przepalone żarówki???????
												 Miły - 4 Maj 2010,  19:46
  bezpieczniki sprawdzałeś? żarówki też łatwo sprawdzić...
												 fordond - 4 Maj 2010,  20:29

| Miły napisał/a: | 	 		  | bezpieczniki sprawdzałeś? żarówki też łatwo sprawdzić... | 	  Nie sprawdzałem bezpieczników,zobaczę
												 przemo_rsr - 4 Maj 2010,  21:09
  bezpiecznik spalony na 100%, też tak zrobiłem przez przypadek:DD
												 portier - 4 Maj 2010,  22:04
  tyle, ze bezpiecznik od radia jest tez na zegarek i lampke w dachu a nie na zegary, chyba ze ktos coz rzezbil??
												 bidżej - 5 Maj 2010,  00:00
  portier, i co z tego? u mnie spalił się bezpiecznik od stopów, a zdechło całe auto, w tym podświetlenie zegarów i kontrolki, nawet odpalić nie chciała   
												 portier - 5 Maj 2010,  08:11
  u mnie nie, spalilem bezpiecznik wyjmujac radio i przez 2 dni nie mialem radia, swiatelka na suficie i zegarka a cala reszta byla bo sprawdzalem i jezdzilem tym autem...

http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=11667

wyraznie jest pokazane ze jest od tego jeden bezpiecznik

w Twoim wypadku pozycja 17 stopy i wskazniki maja 1 bezpiecznik wiec by sie zgadzalo, ale czemu nie chcial odpalic?

nie ma takiej opcji by spalil sie bezpiecznik od 1 rzeczy a nie dzialala druga ktora jest na innym bezpieczniku.. takie rzeczy tylko w fiescie;p
												 DemptD - 5 Maj 2010,  08:23
  a sprawdziles w koncu te inne bezpieczniki czy nie?
												 fordond - 5 Maj 2010,  12:48
  To które bezpieczniki sprawdzić   ?????????
												 qwerty67 - 5 Maj 2010,  13:07
  Sprawdź lepiej wszystkie   
												 fordond - 5 Maj 2010,  14:09
  Ok sprawdzę potem powiem co i jak. 

[ Dodano: Sro Maj 05, 2010 15:51 ]

To były bezpieczniki.Dziękuję wszystkim za pomoc
												 jackrzec - 5 Maj 2010,  18:45
  Nr 2

| 

|