|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - [MK3] awaria włącznika świateł awaryjnych
fiestek - 8 Sty 2010, 20:18 Temat postu: [MK3] awaria włącznika świateł awaryjnych Witam Zepsuł mi się włącznik świateł awaryjnych chciałbym prosić o kolor przewodów odpowiadających za te światła bo chcę podłączyć inny włącznik
bidżej - 8 Sty 2010, 20:44
a nie próbowałeś poratować zespolony zanim potniesz kable?
fiestek - 8 Sty 2010, 21:06
coś się ułamało w tej czerwonej osłonie i wypada
JoeMix - 9 Sty 2010, 00:23 Temat postu: Re: awaria włącznika świateł awaryjnych
fiestek napisał/a: | Witam Zepsuł mi się włącznik świateł awaryjnych chciałbym prosić o kolor przewodów odpowiadających za te światła bo chcę podłączyć inny włącznik | No to będziesz pierwszy który będzie kombinował w g*** zamiast zaopatrzyć się w sprawny przełącznik - powodzenia. Druga sprawa czy awaryjne sie sa wbudowane w przełącznik zespolony, czyli do awaryjnych nie idą kable idą tylko kierunkowe do zespolonego?
jackrzec - 9 Sty 2010, 09:57
JoeMix napisał/a: | No to będziesz pierwszy który będzie kombinował w g*** zamiast zaopatrzyć się w sprawny przełącznik - powodzenia. Druga sprawa czy awaryjne sie sa wbudowane w przełącznik zespolony, czyli do awaryjnych nie idą kable idą tylko kierunkowe do zespolonego? | Dokładnie! Budowa samego przełącznika awaryjnych jest po..bana jak paczka gwoździ - nie dość że to całość z zespolonym, to jeszcze jak rozbierzesz, to ciężko złożyć, a jeśli nawet to to wszystko jest na krótką metę.
|
|