Forum FiestaKlubPolska -

Elektryka - [MK3] Dyskoteka w tylnych swiatłach

Turbo - 3 Sty 2010, 17:42
Temat postu: [MK3] Dyskoteka w tylnych swiatłach
witam mam takie pytanie a zarowno problem tka jak w temacie mam dyskoteke w tylnych swiatlach a mianowice wlacze kierunek w prawo to albo mi swieci i do tego jeszcze troche mrugaja swiatla mijania i stopu albo kierunek wogole nie swieci a za to swiatla mijania i stopu mi mruga co jest taka rzecza spowodowane wymieniaelm zarowki i nic przeczyscilem styki lampy tylnej i tez nic nie dalo .. a zaczelo mi sie to all robic dopiero po tym jednym ostrym przymrozku ...co bylo -20 stopni ... wiec prosze o szybka odp .. z gory dzieki za pomoc ;)
Freeman - 3 Sty 2010, 17:45

W sumie to jakbyś poszukał to byś znalazł już odpowiedź w istniejących tematach.

Musisz sprawdzić masę.

Mad_Maxs - 3 Sty 2010, 19:13

Freeman napisał/a:
W sumie to jakbyś poszukał to byś znalazł już odpowiedź w istniejących tematach.

Musisz sprawdzić masę.

Dokładnie, kawałek kabla w rękę, podłacz gdzieś do masy i sprawdź która żarówka nie ma swojej.. miałem tak z przodu, gdy reflektor mrugał przy włączonym kierunkowskazie ;)

luk-90 - 3 Sty 2010, 20:33

mi ostatnio wariowały światła z tyłu, kierunku prawie nie bylo i ogolnie cos powalone było, okazało się ze złącze przy lampie zaśniedzialo, po oczyszczeniu wszystko wrocilo do normy