| 

| 

|  | Forum FiestaKlubPolska - 
 |  |  Nasze auta - [Inny] Audi a3 by Olo

olo - 17 Sie 2009,  21:11
 Temat postu: [Inny] Audi a3 by Olo
 Chcialem sie z wami podzielic moim nowym nabytkiem

1. NICK: olo
 2. IMIĘ: Olek
 3. MODEL: AUDI
 4. WERSJA: AMBIENTE
 5. ROCZNIK: 2001
 6. SILNIK: 1,9 TDI SILNIK ASZ SERIA 130 obecnie 176 KM
 7. OPIS AUTA: Autko kupilem uderzone ze znaych mi rak
  uyderzenie bylo niewielkie i sam se je poskladalem  fajnie nie   
 8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE
 a. wizualne:
 - zmiana na ksenon
 - pakiet od Audi S3 zderzaki i lotka
 - Końcóweczka tłumika Ulterka X 2
 - felgi od S3

b. mechaniczne:
 - mod przez socjalistyczna firme tjunigowa na 176 kucy
 - hamuce od wersji S3 z 288 na 312 i jeszcze z tyłu

c. audio:Radio przelozone z fiesty JVC AVX 11 Skrzynia basowa blupunkt wzmacniacz blaupunkt i przednie głośniki blaupunkt

9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
 a. wizualne: przyciemnienie okien i moze obszycie skórka i kiera od S3
 b. mechaniczne: zmiana turbosprezarki na wersje od silnika ARL ( seat leon 150 KM ) i intercooler montowany przed chlodnice FMIC ( tez od Leona ) podniesienienie mocy do 210 KM

Pierwsza fotka

J@rek - 17 Sie 2009,  21:58

Ładne Audi
  tak jak do tej pory nie podobały mi się A3, to ta wygląda bardzo fajnie   pP - 17 Sie 2009,  22:36

mam dwa słowa do dodania

ZALETY:
 -diesel

WADy:
 -diesel

grzes87 - 17 Sie 2009,  23:05

zajebiaszczy
  olo, gratuluje zmainy na lepsze, zazdrosc zzera. znowu masz fajne auto   moim zdaniem diesle to bardzo dobra alternatywa dla paliwozernych silnikow. a jesli mozan miec duzo funu za mniejsza kase to czemu nie korzystac
   Skfarek - 18 Sie 2009,  12:41

Bardzo zacne sprzęcidło. Plany intrygujące będę obserwował zwłaszcza że tez niedługo przesiadam się na diesla i długo nie pozostanie seryjny
  -Tak z ciekowści po zmianach nie kopci bardzo? arecki - 18 Sie 2009,  12:58

no olo, w końcu go zaprezentowałeś
  autko naprawdę fajne, silnik...mmmmm...miodzio. Jeszcze raz gratki   DziDzia - 18 Sie 2009,  13:11

| olo napisał/a: |  	  | socjalistyczna | 
 Łał
   Szkoda, że nie kłatro
   Fajny wozik, fajne zmiany (szczególnie hamulcy), oby dobrze służył..

pozdro
   pP - 18 Sie 2009,  14:18

| Skfarek napisał/a: |  	  | Tak z ciekowści po zmianach nie kopci bardzo? | 
 w golfie V 1.9TDI 105KM->130KM żadnych zmian w spalaniu, kopceniu i takie tam
 cywek - 18 Sie 2009,  15:11

Bardzo fajna Fiesta, łudząco podobna do Audi A3. A tak poważnie - fajny, zadziorny wygląd, bo seryjny jest dupowaty
   olo - 20 Sie 2009,  21:34

No ja tez uwazam ze bez pakietu S-line wyglada dupowato dlatego tez odrazu poszlo w kierunku pakietu no ale dupy dalem bo nie zalozylem odrazu przednich blotników od ski bo seryjne nie sa takie rozepchane
  i trak troche sie nie zgralo ale nie widac tak mocno  A co do rasowania nic nie kopci grunt to szczelne polaczenia od turbiny  ostatnio strzelil wąz od turbiny bo tak dupowato audi zrobilo na zatrzaski i czasem wyskakuje to wtedy kopci jak parowóz m3style - 15 Wrz 2009,  21:18

no no no A3, mój kumpel posiada to autko i zadowolony na maksa, pomijając charczące głośniki, w końcu rok 97'
 ale za to ta wygląda na naprawdę zadbaną

|  |