|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - [MK3] przerywa odtwarzanie p³yty na wybojach
Carnival TDi - 11 Maj 2009, 19:39 Temat postu: [MK3] przerywa odtwarzanie p³yty na wybojach witam, mam radio odtwarzacz kenwooda kdc - 308 to jest takie zwykle bez mp3, czyta tylko plyty audio.
z poczatku jak je mialem to przerywa³o odtwarzanie p³yty po wjechaniu w jakas wielka dziure a teraz to praktycznie na kazdym torowisku przerywa i podczas jazdy po mniejszych dziurach, nawet przy przejezdzaniu przez progi zwalniajace przerywa.
a wczesniej to nie bylo
czy to moze wina plyty czy moze juz odtwarzacz jest szmelc?
arecki - 11 Maj 2009, 19:52
Carnival TDi napisa³/a: | czy to moze wina plyty czy moze juz odtwarzacz jest szmelc? |
nie masz innej p³yty ?
Carnival TDi - 11 Maj 2009, 19:52
na kazdej plycie jest to samo, praktycznie jadac po polskich drogach to co chwile mi przerywa
arecki - 11 Maj 2009, 19:55
to radyjko siê zestarza³o rozkrêæ, wyczy¶æ soczewkê od lasera i powinno pomóc.
a jak nie pomo¿e to ...
Carnival TDi - 11 Maj 2009, 19:59
a i jeszcze jak przerwie odtwarzanie po wjechaniu w dziure to slychac jak laser sie przesówa w t± i spowrotem, lata jak ¿yd po pustym autobusie
Mi³y - 11 Maj 2009, 20:02
bo gubi ¶cie¿kê... i ponownie jej szuka... czyszczenie soczewki albo czas na nowe radio...
uciu - 12 Maj 2009, 02:00
Mi³y napisa³/a: | bo gubi ¶cie¿kê... i ponownie jej szuka... czyszczenie soczewki albo czas na nowe radio... |
albo nasze drogi robi± siê coraz bardziej dziurawe
szogoon - 12 Maj 2009, 20:58
a jak pochylone masz radio ?
tak fest ?
bo radia maj± swoj± tolerancjê +/- 30st (albo i mniej)
je¶li przekroczysz to mo¿esz mieæ problemy z czytaniem p³yt
marian - 12 Maj 2009, 22:10
arecki napisa³/a: | to radyjko siê zestarza³o rozkrêæ, wyczy¶æ soczewkê od lasera i powinno pomóc.
a jak nie pomo¿e to ... |
dok³adnie , te¿ tak mia³em w soniaczu i je wyj...m bo kaplica
Carnival TDi - 13 Maj 2009, 07:26
radyjko siedzi prosto mniej wiecej, jest jest pochylone to minimalnie
bedê mia³ wene to siê wezme za te radyjo
|
|