|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Nasze auta - [MK4] taka normalna Fiesta 

janusz1809 - 9 Maj 2009,  23:52 Temat postu: [MK4] taka normalna Fiesta 1.Nick: janusz1809

2.Imię: Janusz

3.Model: Fiesta

4.Wersja: nie wiem

5.Rocznik: MK4, 98r.

6.Silnik: 1.3 

7.Opis Auta: Kupiona w Czechach nowa z salonu jestem pierwszym właścicielem ma na liczniku coś koło 67tyś. Dostałem ją od ojca.

8.Dokonane zmiany/Wykonane Prace:

a.wizualne:

-3 światło STOP,

b.mechaniczne: wymiana wysprzęglika padł w tym roku - luty, akumulator

c.audio: kupno radia Kenwood 4x50W WMA&MP3, na tylniej półce głośniki Tonsil,

d.inne: radio CB

9.Planowane Zmiany / Planowane Prace:

a.przyciemnienie szyb, halogeny przednie, 

b.mechaniczne: nie wiem jeszcze

c.audio: lepsze radyjko i w ogolę lepsze nagłośnienie

d.inne: nawigacja

10.Fotki Auta:

J@rek - 10 Maj 2009,  08:10
  Widzę że fiestka zadbana      w fajnym kolorze. W punkcie Planowane Zmiany / Planowane Prace: powinieneś dopisać zakup alu które znacząco poprawiają wygląd samochodu    
												 avenger - 10 Maj 2009,  08:33
  no, wrzucaj alu, jeszcze moznaby lotke nad tylną szybe. po za tym fajne auto.
												 Tommi - 10 Maj 2009,  23:03
  Kolejna odziedziczona Fiesta    Ładnie się prezentuje      duży + za kolor      	  | Cytat: | 	 		  | na tylniej półce głośniki Tonsil | 	   to je te prostokątne pudła        akurat ten wzór kołpaków nie jest zły, ale  	  | Cytat: | 	 		  | alu znacząco poprawiają wygląd  | 	  jeśli chciałbyś lotkę to akurat jest a alledrogo taka pod kolor miałbyś bez malowania    
												 janusz1809 - 10 Maj 2009,  23:12

| Tommi napisał/a: | 	 		  Kolejna odziedziczona Fiesta    Ładnie się prezentuje      duży + za kolor      	  | Cytat: | 	 		  | na tylniej półce głośniki Tonsil | 	   to je te prostokątne pudła        akurat ten wzór kołpaków nie jest zły, ale  	  | Cytat: | 	 		  | alu znacząco poprawiają wygląd  | 	  jeśli chciałbyś lotkę to akurat jest a alledrogo taka pod kolor miałbyś bez malowania     | 	  

hehe dzięki    dzięki wszystkim za miłe słowa    

tak to te pudła nawet w miarę fajnie grają może w najbliższym czasie przerobie tą półkę jak będą fundusze i czas.

ooo dzięki za link do spojlera hmmm kusząca propozycja a ma on światło stop?
												 arecki - 10 Maj 2009,  23:15

| janusz1809 napisał/a: | 	 		  | ooo dzięki za link do spojlera hmmm kusząca propozycja a ma on światło stop? | 	  

ten nie ma...dobra to Ty bierz czerwony a ja niebieski    
												 J@rek - 10 Maj 2009,  23:19

| arecki napisał/a: | 	 		   	  | janusz1809 napisał/a: | 	 		  | ooo dzięki za link do spojlera hmmm kusząca propozycja a ma on światło stop? | 	  

ten nie ma...dobra to Ty bierz czerwony a ja niebieski     | 	  

oj a może ja tak bym wziął czerwoną   
												 Tommi - 10 Maj 2009,  23:30
  J@req i tak musiałbyś przemalować          a kolega janusz1809 ino brać i zakładać 

a zresztą bijcie sie      ja już mam       	  | Cytat: | 	 		  | ma on światło stop? | 	   ano nie ma, ale przecie Ty maz już 3go stopa    
												 arecki - 10 Maj 2009,  23:36
  to by miał 4 stopa    
												 janusz1809 - 10 Maj 2009,  23:39
  stopa nigdy za mało     a można to jakoś w miarę łatwo zamontować? 

a może ktoś o jakiś fajnych aluskach wie?
												 arecki - 10 Maj 2009,  23:43
  janusz1809, proponował bym seryjne aluski od MK4:

cos takiego:

http://moto.allegro.pl/it...08_orginal.html

ew. takie jak ja mam    
												 janusz1809 - 10 Maj 2009,  23:47

te z allegro nawet ciekawe  i chyba w miarę dobra cena, ciekawe czy w miarę proste! a ile ewentualnie takie prostowanie kosztuje? Twoje tez spoko a sprzedajesz?
												 arecki - 10 Maj 2009,  23:48

| janusz1809 napisał/a: | 	 		  | Twoje tez spoko a sprzedajesz? | 	  

niedawno kupiłem więc się pociesze jeszcze nimi     

pozdro
												 Tommi - 10 Maj 2009,  23:51

| Cytat: | 	 		  | stopa nigdy za mało  | 	   może i tak   	  | Cytat: | 	 		  | można to jakoś w miarę łatwo zamontować | 	   do ori lotki raczej ciężko  	  | Cytat: | 	 		  | a może ktoś o jakiś fajnych aluskach wie | 	   no właśnie fajne, dla mnie fajne są ori  czyli coś takiego jak kolega  arecki pokazał ino w lepszym stanie     http://moto.allegro.pl/it...miniowe_14.html       ale każdemu co innego się podoba    
												 janusz1809 - 10 Maj 2009,  23:58

| Tommi napisał/a: | 	 		   	  | Cytat: | 	 		  | stopa nigdy za mało  | 	   może i tak   	  | Cytat: | 	 		  | można to jakoś w miarę łatwo zamontować | 	   do ori lotki raczej ciężko  	  | Cytat: | 	 		  | a może ktoś o jakiś fajnych aluskach wie | 	   no właśnie fajne, dla mnie fajne są ori  czyli coś takiego jak kolega  arecki pokazał ino w lepszym stanie     jeszcze coś takiego ale każdemu co innego się podoba     | 	  

fajowe, tylko kurde kasy nie mam tyle, strasznie dużo wydatków teraz :( tylko lepsze 13" czy 14"?
												 arecki - 11 Maj 2009,  00:01
  14' są bardziej efektywne    
												 janusz1809 - 11 Maj 2009,  00:05
  te są fajne

a jaką szerokość opon będzie odpowiednia?
												 Puff - 11 Maj 2009,  12:03
  Opony na lato 185/65 (da radę też 175 i 195, szerszych/węższych nie zalecam)

| 

|