|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Elektryka - jak sprawdzic czy jest autoalarm? 

cieciu - 23 Kwi 2009,  18:43 Temat postu: jak sprawdzic czy jest autoalarm? moze smieszne pytanie ale jestem auto-laikiem jesli chodzi o wszystko inne niz prowadzenie;-). kupilem FF'05. Ma centralny zamek ale jak mam sprawdzic czy ma alarm?Niby powinien byc. W instrukcji jest tyle roznych wariantow wciskania tych cho...nych przciskow, ze juz sie gubie:). Moze ktos ma FF'05 z centralnym zamkiem i alarmem, moze mam cos odlaczone? bo jak zamkne i otworze np. od wewnatrz to mi nie wyje:(, z gory dziekuje!
												 JoeMix - 23 Kwi 2009,  20:10
  To albo nie masz alarmu albo jest nieaktywny.
												 cieciu - 23 Kwi 2009,  20:28
  a jesli nieaktywny, to jak mozna hm aktywowac?...serwis?, dzieki
												 Neo178 - 23 Kwi 2009,  22:03
  Najpewniej będzie jeśli sam nie wiesz jak - jak podjedziesz do zakładu gdzie zakładają alarmy i poprosisz o sprawdzenie czy jest i jeśli jest to czy mogą go uaktywnić.
												 dimit4i - 24 Kwi 2009,  10:09
  A w aucie masz jakiekolwiek czujniki, które wskazywałby na to że masz autoalarm? I jakiego masz pilota w kluczyku czy osobnego?
												 cradleoffilth - 26 Kwi 2009,  17:10
  warto sprawdzic pod maska czy jest jakies badziewie od alarmu. Przynajmniej u mnie jak jeszcze byl alarm, to byla taka puszka obok zbiorniczka wspomagania na ktorej bylo napisane siren....blablabla
												 Maki - 26 Kwi 2009,  18:02
  Spróbuj ukraść swój samochód. Jak zawyje to znaczy że masz. 

Oczywiście żartuje. 

Instrukcja w rękę i szukasz.

| 

|