Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - [MK3] Oryginalne RADIO.

pablon - 13 Mar 2009, 18:04
Temat postu: [MK3] Oryginalne RADIO.
Witam i pozdrawiam forumowiczów. Moje pytanie jest banalne, ale jak wyj±æ orginalne radio forda. Rozwi±zania si³owe nic nie da³y a ciogno³em z ca³ej si³y.

Drugie rzecz jak zrobic wej¶cie aux do takiego radia i po³aczyn np playera mp3 :ganja: .

drjanusz - 13 Mar 2009, 20:15

Musisz mieæ "klucz" :-P do wyjêcia radia jaki¶ drut, gwo¼dzie: na krótszych bokach s± otwory w które siê "klucz" wpycha- nie za g³êboko(ok 2,5 cm) który zwalnia zatrzask i radio prawie samo wychodzi (nieraz jest ma³y opór) nic na si³e ;-(
reaktor - 13 Mar 2009, 21:02

drjanusz napisa³/a:
Musisz mieæ "klucz" :-P do wyjêcia radia jaki¶ drut, gwo¼dzie: na krótszych bokach s± otwory w które siê "klucz" wpycha- nie za g³êboko(ok 2,5 cm) który zwalnia zatrzask i radio prawie samo wychodzi (nieraz jest ma³y opór) nic na si³e ;-(

Wydaje mi siê ze to co napisa³e¶ jest nie OK bo mo¿na by³o na privie napisaæ koledze odpowiedz... na innym forum oberwa³o by Ci siê od sporej ilo¶ci osób...PO CO U£ATWIAÆ ZYCIE Z£ODZIEJA??????????? mo¿e napisze od razu jak otworzyæ drzwi bez klucza ¿eby z³odziej nie wybi³ szyby i jak bêdzie wyci±ga³ radio to,nie robi³ równie¿ glab halasu szarpaniem..... :twisted: :twisted:

mikolaj_r - 13 Mar 2009, 22:18

Ch³opie w ten sposób wyci±ga siê wiekszo¶æ radioodtawrzaczy z tamtych lat, to ¿adna tajemnica...
fiesta209 - 13 Mar 2009, 22:25

hallo hao panowie zapomniesliscie napisac koledze ze nad popielniczak jest srubka ktora nalezy poluzowac... w tedy duzo latwiej wyjdzie radio:))
MARIUSZ.B - 13 Mar 2009, 22:55

reaktor napisa³/a:
Wydaje mi siê ze to co napisa³e¶ jest nie OK bo mo¿na by³o na privie napisaæ koledze odpowiedz... na innym forum oberwa³o by Ci siê od sporej ilo¶ci osób...PO CO U£ATWIAÆ ZYCIE Z£ODZIEJA??????????? mo¿e napisze od razu jak otworzyæ drzwi bez klucza ¿eby z³odziej nie wybi³ szyby i jak bêdzie wyci±ga³ radio to,nie robi³ równie¿ halasu szarpaniem.....

Ale siê u¶mia³em :hahaha: :hahaha: :hahaha: te radia maj± takie wziêcie :rotfl: Tak w ogóle to kolega pablon, zrobi³ b³±d, ¿e siê przyzna³, ¿e ma takie radio, mog± mu zwin±æ ;/ My¶lê, ¿e ka¿dy z³odziejaszek wie jak siê wyci±ga takie radio :hihihi:

Mi³y - 13 Mar 2009, 23:00

z³odzieje kradn± nowe auta z mega zabezpieczeniami a nie wiedzieli by jak siê przedpotopowe radio wyci±ga... :hahaha:
MARIUSZ.B - 13 Mar 2009, 23:03

Mi³y napisa³/a:
z³odzieje kradn± nowe auta

Tu chyba raczej mowa o "dresach" co na fajki i piwo zbieraj± kasê :hihihi:

reaktor - 13 Mar 2009, 23:05

je¶li by kto¶ nie wiedzia³ to w 4,5 i chyba 6 modelu radio wyci±ga siê tak samo :)
MARIUSZ.B - 13 Mar 2009, 23:09

reaktor napisa³/a:
je¶li by kto¶ nie wiedzia³ to w 4,5 i chyba 6 modelu radio wyci±ga siê tak samo

Nie pisz takich rzeczy bo mi ze sporta gwizdn± radio :hahaha:

reaktor - 13 Mar 2009, 23:18

w sumie to tylko fiesta :hahaha:
pablon - 13 Mar 2009, 23:19

Czyli jak wyciagn±c te radio??
Mi³y - 13 Mar 2009, 23:22

przeczytaj uwa¿nie 2 post...