|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - [MK3] Oryginalne RADIO.
pablon - 13 Mar 2009, 18:04 Temat postu: [MK3] Oryginalne RADIO. Witam i pozdrawiam forumowiczów. Moje pytanie jest banalne, ale jak wyj±æ orginalne radio forda. Rozwi±zania si³owe nic nie da³y a ciogno³em z ca³ej si³y.
Drugie rzecz jak zrobic wej¶cie aux do takiego radia i po³aczyn np playera mp3 :ganja: .
drjanusz - 13 Mar 2009, 20:15
Musisz mieæ "klucz" do wyjêcia radia jaki¶ drut, gwo¼dzie: na krótszych bokach s± otwory w które siê "klucz" wpycha- nie za g³êboko(ok 2,5 cm) który zwalnia zatrzask i radio prawie samo wychodzi (nieraz jest ma³y opór) nic na si³e
reaktor - 13 Mar 2009, 21:02
drjanusz napisa³/a: | Musisz mieæ "klucz" do wyjêcia radia jaki¶ drut, gwo¼dzie: na krótszych bokach s± otwory w które siê "klucz" wpycha- nie za g³êboko(ok 2,5 cm) który zwalnia zatrzask i radio prawie samo wychodzi (nieraz jest ma³y opór) nic na si³e |
Wydaje mi siê ze to co napisa³e¶ jest nie OK bo mo¿na by³o na privie napisaæ koledze odpowiedz... na innym forum oberwa³o by Ci siê od sporej ilo¶ci osób...PO CO U£ATWIAÆ ZYCIE Z£ODZIEJA??????????? mo¿e napisze od razu jak otworzyæ drzwi bez klucza ¿eby z³odziej nie wybi³ szyby i jak bêdzie wyci±ga³ radio to,nie robi³ równie¿ glab halasu szarpaniem.....
mikolaj_r - 13 Mar 2009, 22:18
Ch³opie w ten sposób wyci±ga siê wiekszo¶æ radioodtawrzaczy z tamtych lat, to ¿adna tajemnica...
fiesta209 - 13 Mar 2009, 22:25
hallo hao panowie zapomniesliscie napisac koledze ze nad popielniczak jest srubka ktora nalezy poluzowac... w tedy duzo latwiej wyjdzie radio:))
MARIUSZ.B - 13 Mar 2009, 22:55
reaktor napisa³/a: | Wydaje mi siê ze to co napisa³e¶ jest nie OK bo mo¿na by³o na privie napisaæ koledze odpowiedz... na innym forum oberwa³o by Ci siê od sporej ilo¶ci osób...PO CO U£ATWIAÆ ZYCIE Z£ODZIEJA??????????? mo¿e napisze od razu jak otworzyæ drzwi bez klucza ¿eby z³odziej nie wybi³ szyby i jak bêdzie wyci±ga³ radio to,nie robi³ równie¿ halasu szarpaniem..... |
Ale siê u¶mia³em te radia maj± takie wziêcie Tak w ogóle to kolega pablon, zrobi³ b³±d, ¿e siê przyzna³, ¿e ma takie radio, mog± mu zwin±æ My¶lê, ¿e ka¿dy z³odziejaszek wie jak siê wyci±ga takie radio
Mi³y - 13 Mar 2009, 23:00
z³odzieje kradn± nowe auta z mega zabezpieczeniami a nie wiedzieli by jak siê przedpotopowe radio wyci±ga...
MARIUSZ.B - 13 Mar 2009, 23:03
Mi³y napisa³/a: | z³odzieje kradn± nowe auta |
Tu chyba raczej mowa o "dresach" co na fajki i piwo zbieraj± kasê
reaktor - 13 Mar 2009, 23:05
je¶li by kto¶ nie wiedzia³ to w 4,5 i chyba 6 modelu radio wyci±ga siê tak samo
MARIUSZ.B - 13 Mar 2009, 23:09
reaktor napisa³/a: | je¶li by kto¶ nie wiedzia³ to w 4,5 i chyba 6 modelu radio wyci±ga siê tak samo |
Nie pisz takich rzeczy bo mi ze sporta gwizdn± radio
reaktor - 13 Mar 2009, 23:18
w sumie to tylko fiesta
pablon - 13 Mar 2009, 23:19
Czyli jak wyciagn±c te radio??
Mi³y - 13 Mar 2009, 23:22
przeczytaj uwa¿nie 2 post...
|
|