|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - [MK3] zarówka w kloszu ?
cradleoffilth - 28 Lis 2008, 02:17 Temat postu: [MK3] zarówka w kloszu ? Wymienialem wczoraj zarowke od swiatel mijania/drogowych i zobaczylem ze w kloszu lezy urwana zarowka od swiatel postojowych (od kiedy kupilem samochod nie dzialaly swiatla postojowe z przodu po prawej stronie) Przy wymianie okazalo sie ze kostka do ktorej wpina sie zarowke postojowa, rozleciala sie ze starosci . Kostke bede niedlugo wymienial (juz zamowilem od kolegi z forum ), ale teraz pytanie czy warto probowac wydostac ta zarowke z klosza ? W sumie to ona w niczym nie przeszkadza ale jakos tak irytuje mnie i z checia bym ja usunal Boje sie tylko by nie porysowac odblysnikow w reflektorze. Czy warto np probowac wyciagnac ja odkurzaczem przez dziure od zarowki H4 mijania/drogowej ? Czy jednak lepiej sobie odpuscic ;>??
diodalodz - 28 Lis 2008, 02:44
lepiej wyjąć całą lampę . 3 śruby zdaje sie i jest twoja .
Parzych - 28 Lis 2008, 02:56
I wysypać ją...
JoeMix - 28 Lis 2008, 09:27
I przykręcić z powrotem na swoje miejsce - wszystko w temacie.
Miły - 28 Lis 2008, 15:18
ja miałem tak, jak się pochamiłem na białe diody... za słabo wcisnąłem (bo nie chciały wejść a nie chciałem zepsuć) i wyleciała... tyle że moja przygoda z tym zakończyła się na kupnie nowej lampy bo zaczepy połamałem przez przypadek
|
|