|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Frakcja małopolska - Czyżyny 

Skfarek - 12 Cze 2008,  14:51 Temat postu: Czyżyny Panowie pytanko czy stara płyta lotniska na Czyżynach znowu bangla?  Tzn czy znowu organizowane są tam spoty i imprezki a la Rybki? Pytam bo ostatnio jak w niedzielę chyb a miałem okazję tamtędy przejechać to widziałem kilka zmodzonych aut wjeżdzających i wyjeżdzających na teren.
												 Matekk - 12 Cze 2008,  18:04
  Jakieś spoty są, ale przeważnie nie ma tam dużo osób.

Fotka z dawnych czasów - może ktoś jeszcze pamięta DUŻE spoty?    

luki - 12 Cze 2008,  18:47
  czasem z uczelni widzę ze tam jakieś próby robią ostatnio ciągnikami MAN-a jeździli pomiędzy pachołkami i coś tam mierzyli:P
												 Skfarek - 13 Cze 2008,  07:24
  Baaa szkoda że już nie ma DUŻYCH spotów    
												 PitusK - 14 Cze 2008,  18:03
  oo tak to były czasy paietam nawet widze na tym foto znajome auta:D
												 bidżej - 1 Sie 2008,  15:47

| luki86 napisał/a: | 	 		  | czasem z uczelni widzę | 	  

luki86, WM PK?
												 luki - 1 Sie 2008,  20:09

| bidżej86 napisał/a: | 	 		  | luki86, WM PK? | 	      
												 bidżej - 1 Sie 2008,  21:51
  To dlaczego Twojej kosiarki nie kojarzę? Chyba że to ta z airbagiem pasażera zaklejonym złotą folią     

A co do lotniska - ono w ogóle było zamknięte? Zdaje się że na część przy akademikach PK wjazd jest cały czas   
												 luki - 2 Sie 2008,  12:28
  nie nie moja "zwykła" C i to czerwona, Mnie nie widziałeś bo rzadko na wydział jeżdżę autem. 

A co do lotniska to hmm niby jest zakaz wjazdu ale czasem sie tak kręcą jakieś bądź jacyś "szaleńcy". Lecz mi sie wydaje ze na własną odpowiedzialność strasznie sie tam dziurawo zrobiło... a i     sie czepiają, nieraz i mandaty wlepiają.  Z resztą oni tam nieraz próby maja;)
												 tadzias - 3 Sie 2008,  04:40
  fajne miejsce na Czyżynach tylko właśnie dziury między płytami i policjanty są największym problemem    
												 Nesor - 3 Lut 2009,  22:51
  No szkoda ze juz nie ma tych wielkich spotów, fajnie było. Byłem prawie na kazdym jak mialem mozliwość ( w końcu mam okno na pas   ) 

Zawsze mozna coś jeszcze zorganizować na pasie bo jest w miare równy odcinek od bramy w strone muzeum (ścigali sie tam kiedyś na 1/4 mili) 

PitusK - 4 Lut 2009,  10:20
  od kiedy niby tam policja łapie ?????i gdzie Wy tam zakaz macie "?bylem tam nawet niedawno i żadnych psów nie było.Nawet moją kobitę uczyłem jeździc.

A dziurawa jest pierwsza częsc     druga od strony muzeum lotnictwa jest ok.
												 tadzias - 4 Lut 2009,  13:00
  Ćwicząc sobie zaciąganie na ręcznym na Czyżynach w jednym z zimowych dni napotkałem Panów policajów, który podjechali do mnie na sygnale z wontami, ze tam ludzie chodzą, dzieci sie bawią, a ja stwarzam niebezpieczeństwo. Skończyło się pouczeniem ze względu na to, ze nie jestem z Krakowa i o tym nie wiedziałem    

Faktem jest, że zakazu to tam nie widziałem...
												 Nesor - 13 Lut 2009,  10:59

13.02.2009 godz 10:57    no i znowu mamy biały pas   

jeszcze nie bylem sprawdzić jak się jeździ ale już warioty śmigają    hehe

ps. widok z mojego okna   
												 szpakerson - 15 Wrz 2009,  23:39
  z tego co kojarze to chyba jest zakaz wjazdu postawiony przy szlabanie. nie wiem czy jeszcze jest ale byl kiedys napewno
												 Nesor - 16 Wrz 2009,  19:42
  żadnego zakazu nie ma... mozna smiało wjezdzac na pas   
												 Skfarek - 17 Wrz 2009,  07:22
  W pewnym momencie formą zakazu były słupy telegraficzne polożone w poprzek drogi    

| 

|